ååååh

Jag pallar inte gå till jobbet idag.. Sov skit dåligt  inatt, tack vare att ja va så förbannad igårkväll. Lägger sig väl förhoppningsvis snart

Måste åka till centrum och köpa nån klänningaktig grej som ja ska ha i helgen innan jobbet.

Jag är så jävla hungrig att jag inte ens orkar gå upp för trappen, kunde ju ätit musen som Kirre släpade in i mitt rum för en timme sen. Som jag faktiskt räddade :D Duktig ja e!!

Ne nu ska ja försöka ta mig upp till köket. Sen ska ja röka ihjäl mig innan jobbet, känns som jag måste röka upp alla ciggen hehe.

Herråårårårååå

hmmm

Ja återigen till skitsnack, att en vän snackar skit om mig med någon som den personen inte ens känner??! Jag tror då att EN av mina bloggläsare kommer känna sig träffad. Förlåt jag skrev fel där uppe, du är inte längre min vän...
Du kan ju fråga dig hur jag fått reda på allt...

Fan va dåligt humör jag är på just nu, orkar inte.

Kanske skulle ödsla tid på något bättre än det här, ska bara släppa det och låta det rinna ut i sanden och aldrig titta tillbaka. Och definitivt inte gräva upp det igen.


Nu ska jag fortsätta tjöta med Malin på msn sen ska jag röka lite brajja haha skoja :D

herrråååå

aha?

Ja hej på er bloggläsare :P Sorry för den ultimata bloggtorkan emn jag har helt enkelt inte varit på humör för att blogga. Den här helgen har sugit ganska rejält! Nästa helg ska ja supa mig medvetslös tror jag fan. råkade mata min katt för mycket så hans mage putar ut åt båda sidorna + ner mot marken, stackarn, övergödd!

Igår hyrde jag film och träffade jag min snuttegulle kompis Johanna som jag inte träffat på huuuur länge som helst, vi åkte och köpte glass och skvallrade, va skönt att få prata lite :) Efter det så drog jag hem och glodde på 27 dresses och Beck - Advokaten. Va skönt att ligga hemma och vila men det var ändå en ganska sugig lördag.

Okej vafan, att folk säger saker om en som dom troligen vet att man kommer få höra... Hur jävla smart e de? Ja menar... om man sedan konfronterar dom så är det liksom ingenting som dom sagt? varför skulle människan som sagt det till en ha ljugit och hittat på det? Svårt att förstå, tycker man någonting så säg det till mig istället!! Tur iaf att man har n¨ågra riktiga vänner, även om dom är få så uppskattar jag det verkligen till 110%!! Tack till er, ni vet ju vilka ni är.

Aja idag har ju iaf familjen vart här, va skönt att umgås lite med dom för en gångs skull. Vi åt middag och tårta, fyfan va gott det var med tårta. Bestämde att jag ska gå med mina systerbarn på skansen och bio någon dag i dom kommande veckorna. Jag gillar faktiskt skansen, så lugnt och fridfullt där ^^

Jaja, idag bestämde iaf Kris och jag att jag ska flyga över till Cypern nästa månad, blir väl förmodligen den 24e eller nått. Ska bli skönt att komma ifrån allt och alla lite, kan verkligen behöva det.

Sen har jag nu kommit på att jag vill byta jobb. Vill jobba dagtid för jag har ingen tid alls att träffa mina vänner när jag jobbar kväll, för man vill ju ändå komma i säng i lagom tid eller?

Måste gratta Henkepenke som idag har köpt bil! en Mitsubishi Colt, den va lite ranglig men ändå helt okej och jag känner att han är lite inte mitt vän längre för ja e så jävla avundsjuk, höru de Henkovich??? Haha, nerå. 

Sen är det ju såhär att någon som står/stod vääääääligt väldigt nära mig ska ha barn också :( Är lite glad man livet kommer ju inte bli samma sak, sitta hemma med en skrikande unge när alla polarna e ute och reser och gör massa andra roliga saker liksom... Näääej tack till det. Jag är alltså FÖR abort!

Hmm va något med jag ville ta upp men det har ja ju glömt för tillfället. Nämen just det ville ju bara berätat att jag har färgat håret brunt :P
Fast det kanske jag redan har berättat? Jajjjja skadar väl inte att berätta det 2 gånger hehe.
Lägger upp en bild här nedanför ^^

Nu ska jag kolla på film, jag har bullat upp med cola och popcorn och choklad så jag har det bra jag :D

Adjööö




Jag och en av mina systersöner :)

absolut bloggtorka

igår fylle min bro år, så nu e han, min syrra och hennes kille, deras 3 barn och hund här och nu ska vi äta tårta. ville bara dela med mig av de.

hehe hejdå

jag är så jävla pissed off!!

Vårt internet funkar inte :S Så jag snejkar på grannens :P Vad ska man göra utan internet liksom? Det är som en respirator för mig, det håller mig vid liv, msn är min medicin, google är min sjuksköterska/läkare och bloggen är mina drömmar, hahaha va fånigt!

Ne igår fyllde Tammy 20, grattis! Och idag fyller min brorsa 28 ^^ Grattis till dig med biiig boy! Detta betyder bara en sak, och det är TÅRTA!! Muuums, jag orkar inte blogga just nu så jag säger hejdå för tillfället, och trevlig lördags eftermiddag :)

vaffanculo

Dricka öl och må bra, ^^ Jag och Tammy ska nog busa lite ikväll, nu kom hon faktiskt in på msn jag "dissar" atm för jag ska ut och röka.

Vad ska vi göra Tammy??
Jag e fetttttttt sugen på att göra nånting spännande, fan att man inte hade skillsen att kunna sno en bil, medhjälpare sökes!!
Ring oss på 073- 00H JÄ LP

at the job vafaaaaan

Jag tror jag skulle bli en jättebra chef för då skulle alla ha ledigt hela tiden ^^  Och då skulle alla tycka om mig fast företaget skulle kanske inte gå så bra hehe. Så vi kanske skippar mig som chef.
Nu sitter jag i alla fall på jobbet, imorrn e de löning och då ska jag köpa lite kläder ^^ Och ett par pumps, måste hitta ett par snygga, brukar alltid ha otur och inte hitta några men jag ska söka igenom heeeela stan säger jag bara!

Jag orkar inte skriva så mycket just nu, jag ska sätta mig bekvämt och njuta av min cola innan alla chaufförer kommer in med papper och grejer.

Och btw alla TNTare, Olvivia e sjuk igen!!!

ojoj

"Evert" vart visst lite ledsen och upprörd över att jag råkade skriva en 3a ist för en 2a i inlägget "hmm" för det var ju 2an jag kollade på, jag ber så hemskt mycket om ursäkert evert ;) ^^

Men jaja, jag känner mig lite seg idag, vaknade fan kvart i 12 :O Liiiiite sant för att vara mina nya rutiner, sitter på jobbet nu och är måttligt seg i skallen. Ska nog ut och ta en cigg för att lugna nerverna som redan är jävligt lugna haha.

Har vart lite bloggtorka idag men jag har helt enkelt inte orkat då jag förklarade att jag är seg i huvudet :P Hehe, måste inhandla lite cigg på vägen hem, för jag har ca 3 st kvar tror jag :O Och det ska jag klara mig på tills kl 10 typ :O

Ajajaajajajaaa, L Ryder!!! Snart smäller det wooohooo! :D

kiss kiss (as in puss puss och inte kiss)

Haha tråkig!!

Sitter på jobbet nu, har maniskt letat efter ett papper jag eller Amed råkade slarva bort, vet inte vem av oss som gjorde det eftersom vi gjorde samma sak ett tag. Men det är i alla fall löst nu, då Amed hittade fraktsedeln ^^

Jag har som vanligt inget vettigt att skriva, bara det att jag har bokat tid för tatuering. 8 oktober blev det kl 4, Lina ska fylla i sina på armen/handen strax innan, han sa att det skulle bara ta 5 min för henne :)
Min lär väl gå på nån/några timmar då min är väldigt detaljerad och 2x1,5 dm stor. Jag kommer inte berätta vad jag ska tatuera in, det får bli en överraskning, hoppas att det blir snyggt bara :)

Nu fick jag lite papper att arbeta med så jag ska avverka dom snabbt nu så jag kan återgå till att skriva detta intressanta inlägg, lol!

Sådär ja det gick på 2 min eftersom det bara va 2 papper, och dessutom labels vilket ni inte förstår vad det är så nog med TNTsnacket :P

Ikväll känns det som att det är en myskvälls kväll haha fint ordval där va? Typ som att man ska hem, sätta på sig sjukt sköna kläder och bara burra ner sig i sängen med täcke, sätta på en film och äta sin favoritchoklad. Det där lät inte riktigt som mig, men det va jag som sa det jag lovar! 
- Eller så gör man som gamla Angelica, drar ut och röjer med Tammy L Ryder :P (sa min pigga sida) men men jag e ganska trött, har ju faktiskt vart uppe hela dagen duktig som jag är.
Har verkligen skärpt till vissa av mina rutiner, sovrutinerna alltså. Äta bättre blir nästa steg, ska sluta med all skräpmat (läs: McDonalds) och börja ta promenader åtminstonde :P
Njaaa vi får se hur det går med det där, jag snackar så mycket men det e fan inte ofta jag öppnar verkstaden alltså.

Nu ska jag jobba lite till och sen ta en cancerpinne..


Just det!!! Det hände ett mirakel idag, jag hade endast 2 cigg kvar i mitt paket och var vääääldigt deppig för att jag inte hade några pengar till att köpa nya cigg och kände att jag inte skulle klara av kvällen. Så går jag in på min toa, letar efter en kjol som ligger nåååågonstans på golvet, jag hade lite bråttom till jobbet så jag greppade alla kläder och kastade bort dom en för en, när jag tar upp ett par byxor som jag typ använde för 2 år sen när jag hade lite mindre lår, då trillar det ut 4 tior ur dom. Mirakel eller vadå? Då hade jag råd att köpa ett helt Cornerpaket haha! Gud älskar mig nog ändå, inte för att han finns men iaf, eller jag vet att han inte finns...


Nu ska jag gå, ska kasta gem på Amed sen.

Hejdåå

22/9-08

På begäran av Dani så kommer här en bild, jag ska förstås lägga in fler bilder vartefter dagarna går men atm får ni bara den här.



Som ni ser är det min nyköpa iPhone på bilden :)
Min säng är dock liiiiite hårig (min katt låg och sov på det där stället inatt) men nu när jag inte ska sova i den just nu orkar jag inte bry mig, sen blir det till att dra sån där klädlimsborstegrej, rullsak ni vet? Som man använder till kostymer och sånt. Jajja, nu ska jag börja göra mig iordning inför jobbet, klä på mig nå bekväma jeans tror jag och dra på mig min gröna tjocka peaktröja, älskar den luvan asså.! Attbropå (stavning??) peaktröja, vart fan är min gråa någonstans?? VA VA VA!?? I miss it :(



Ne men vafan vi hörs, ciaoo!!


hmm

jag hittade ett amerikanskt simkort på mitt golv :S från at&t

måste undersöka va de e fan!
skumt

kollar på jurassic park 3 ^^ peter stormare <3

morgonstund har guld i mun(d) förstår inte riktigt

Jo jag vaknade runt kvart i 8, va ett jävla liv här hemma men jag var pigg så mig gjorde det inget om dom väsnades. Vi har ju typ en av världens gulligaste ungar här, Jonna. Det är min farsas tjejs sons barn :P Krångligt värre.
Förut började Jonna gråta när hon såg mig men igår så lekte vi och hon sprang efter mig, kanske mest för att Lucas (min katt) också sprang efter mig och hon är helsåld på Lucas, springer efter honom hela tiden haha :)

Nu är jag iaf vaken, ska jobba idag, vilket jag tycker ska bli väääääldigt skönt. Att få något att göra, som ni vet så har jag ju inget liv utan sitter bara hemma o ugglar framför datorn eller tvn. Suck, när lönen kommer så är det jag som köper mig ett liv. Blocket, säljer ni sånna!??

Och btw vem är det som håller på å ringer Kris?? 0737721209, vems nr e de? Tycker det e konstigt att en svensk person ringer ett cypriotiskt nummer utan att vilja nått speciellt, orka slösa pengar? Aja, nu ska jag ta en cigarett och kolla saldot på Tammys sömnstatus... :S HAHA vaaa?
Ne men jag ska kolla om hon sover.

Men rökaaa nu då.

Hörs senare! Puss

memo till mig själv!!

baka tårta till tammy på torsdag!


tammy du får låtsas som om att du inte vet om att du ska få en tårta ^^


jag älskar min iPhone!!

Härmed förklarar jag mig och min iphone till man och hustru!! Haha!

Skönt att få lite respons iaf :)

Jag har sån lust att sådär dumrecensera K & BB som jag brukar göra när jag inte har något annat för mig, men jag har inte riktigt orken för tillfället, hoppas att ni alla fattar vilka K & BB är? Annars kan ni få lite hjälp på traven ^^ Stoooooora bloggare som tjänar myyyyycket pengar på sina bloggar hhehe, och jag ska inte förneka att jag är avundsjuk för det är jag men vafan... Okej att BB går med vinst för hon har ju ändå åsikter och skapar debatter (något konstiga dock) men K är ju bara ute och super, röker och går i skolan.. och juste!! Shoppar och lyssnar på Tokio Hotel (stavning på det?)

Måste tipsa om en sjukt intressant och jävligt sorglig blogg som ni bara måste läsa från början till slut, Maddes blogg som gick bort i cancer nyligen, så tråkigt att det ska hända unga tjejer alltså. Jag kände inte henne men när man har läst bloggen så känns det faktiskt som om man gjorde det.

Inget mer tråkigt nu...
Måste fråga, vem fan har rökt i mitt rum?? Luktar rök i hela rummet, jag röker utomhus... Måste vara Kirre han kommer alltid fram till mig utomhus när jag röker och ska försöka inhalera så mycket rök som möjligt. Stackars katt, han kanske har blivit beroende hehe, nerå. Det e min jacka som stinker, jag tror jag ska skaffa mig en speciell rökjacka som jag använder när jag bara ska ut och ta en cigg på hösten/vintern/våren... Kanske till och med på sommaren om det är kallt, haha.

Jag har inte så mycket att blogga om för tillfället, så jag kan ju dela med mig lite ointressant fakta. Visste ni att min ena katt är livrädd för bebisar? Varje gång han hör en bebis skratta, gråta ellr skrika så sänker han ryggen och kutar därifrån. Jag har många ärr på bröstkorgen från när jag har försökt fånga honom och han har klöst sig loss. Ojojoj. Intressant va?

Neee nu ska jag faktiskt göra något vettigt av min kväll, jag ska tigga pengar av min pappa för att köpa godis och sen ska jag sätta mig och kika på Jurassic Park 1 och 3, glömde ladda ner 2an när jag va hos brorsan, smart va?

Kanske bloggar lite senare ikväll, who knows?

Adieuuuu


min plikt

Jag känner att det är min plikt att blogga, inte för att jag har så många läsare (varför har  jag inte de?), är inte min blogg intressant och rolig? Jag tycker jag gör många spännande och störda saker som säkert e kul att läsa om.
Jag vill att alla som läser min blogg regelbundet slänger iväg en kommentar! Kan ni göra det e ni snälla?

Fan nu dör snart min dator, måste röka snabbt så ja kan gå in o ladda!!! Endast 7 min kvar av batteriet.
Kan ju passa på att säga att idag har jag köpt en iPhone, eller ja jag betalar den på torsdag men nu e den min iaf. Och jag är jättenöjd, ska inte säga som BB eller K att jag e 'super'nöjd. Suck.

Mina katter bråkar och fräser och skriker, jobbiga, får slänga upp Kirre på takt haha.

Nee nu ska jag göra något vettigt hemma (inkluderar inte att städa rummet, hjälpa till med maten eller vara snäll mot någon) kanske ska kolla på tv eller hitta nått kul datorspel :P

SPELA CS kanske? Det va längesen.

Hahaha hejdåå


trött

varför skulle jag vakna nu?

Såg en asbra film med Nicholas Cage, Peter Stormare och Joaquin
Phoenix igår, Super 8 tror jag den hette. Är det bara jag som är trött på att Stormare får spela utländsk hela tiden? Hans engelska e ju skitbra!

Ne nu ska ja vila lite till ^^ Dagarna går bara närmare och närmare kryssning :)

byyye

.



blev lite frisk nu

kollade lite på min favoritsajt zatzy, och såg att det är utställning + race ikväll + lite show off på sveavägen i stan. Så jag och Henke bestämde oss för att åka dit :D

Va ju på race igår, och det va toppenbra om man jämför med alla andra man vart på, det här var verkligen organiserat från topp till tå. Är det hälften så bra idag så blir jag nöjd :)
Min granne tävlade ju deras svindyra och jävligt fräscha audi igår och vann (otippat, NOT). Tog kort och OOOOM jag ska skvallra för hans päron haha, tog ju kort på den innan start så ska skriva ut bilden och lägga i deras brevlåda. Muppade lite med honom på vägen hem och (körde upp i röven, låtsades att jag skulle köra om på fel sida osv. Det var mycken kul :D

Har vart på ICA nyss och handlat lite inför middagen, potatiskroketter (mums), coca cola och cigg, aaa ciggen ska ja inte ha till middagen, dom ska has hela idag och imorgon :)

Nu sitter jag ute och röker och min söta kisse Kirre håller mig sällskap på stolen bredvid ^^

Nu ska jag facebooka, bilddagboka och hotzona lite, så hörs vi kanske inatt allihopa!
Adieuuuuu

kära blogg

gissa vad som har hänt mig då?

Jag har blivit sjuk IGEN! :S hur fan lyckas man? Ska sannerligen chilla hemma hela dagen framför tvn så ja blir frisk snabbt.. Määämääää

Ne nu ska ja försöka få i mig någon mat ^^

Adjöööö

göra denna kväll?

Snaaart om då cirka en timme och 10 min ska ja åka och hämta min far och Arja i Bromma. Vad i helvete ska man göra sen då?

Jag funderar seriöst på magget, iofs e ja ganska trött också så man kanske tar och slaggar. Men vi får se, jag ska försöka kontakta någon som orkar göra något en stund ^^

Blir allt lite taggad av musiken som spelas ur mina högtalare på hög volym och MYCKET bas!! Just nu Johnny Cymbal - Mr Bassman hihiih ^^
When he goes aiiiiiaiaiaii! (8)






Titta vad söt min kisse var i våras/somras :) Eller han är alltid söt men han e jättejätte söt på den här bilden.

Neeeeej nu kom Soulja boy och jag måååste köra dansen framför spegeln haha..

Ha en rolig fredagskväll alla då =)=) Bye byeee / Dansadansidansanki

konstruktiv kritik

fick jag idag på jobbet, jag och Tammy har busat lite för mycket, eller aaa igår busade vi. Det var inte så mycket egentligen eftersom det va efter arbetstid, vi gick ju hem direkt efter. Jag satte mig alltså i en soptunna, eller ja det e återvinningspapper i den. Alltså inge sopor. Men jaja vafan nu vet jag ju att man inte kan göra vad som helst på jobbet utan att bli upptäckt.
Jag undrar dock vem skvallerbyttan är?

Det skulle vara måttligt intressant att få reda på, jag har ju iofs mina aningar om vem det är, har 2 personer i åtanke :D Hehe akta er för nästa gång kommer jag på dig, then you're going down bitch! Ne ja skoja men varför sa inte folk att nej Tammy och Angelica gör inte sådär, tänk på att detta är en arbetsplats för jag och Tammy är ju ganska slow i skallen att vi inte fattar vad man får och inte får göra på en arbetsplats hehehe.

Ne nu ska ja fan ta o jobba. Måste bara påpeka att det är fredag idag, och jag ska röja sönder!!! NOT!

Trevlig fredag på er!
Adieeeuu!!

kzzzkzkkk

Kan någon lära mig hur man älskar sig själv? Jag vill verkligen vara nöjd med mig själv men jag måste säga rent ut sagt att; Jag hatar mig själv mer än jag hatar någon annan. Jag vill verkligen tycka om mig själv!!

Kanske ska gå på nån "älska dig själv" kurs eller något.

Ikväll har iaf jag och Tammy busat, betat av vår första kriminella plan och det gick nästan som smort!
Snart är vi igång for real wohoo!


Ne nu ska ja sova, ska upp till stallet tidigt imorrn och rida på Gigge pigge :P

Nattiiii

TNT

Arbetarmyra som jag är sitter jag på jobbet och bloggar lol :P  Och mailar med Kris fast han har slutat svara :O Vilken jäkel, han va jättegullig och ville betala min telefonräkning så ja skulle kunna ringa honom sen ^^ Hehe men det får han inte göra, bara för han tjänar FETT med cash haha så ska ja inte leva på honom bara för de, jag tjänar också pengar och jag ska betala min räkning när lönen kommer, plus att jag ska också åka på kryssning hihi.

Kanske ska arbeta lite nu men det finns fan inget och göra, eller aa där det finns något att göra finns det ingen plats för mig att stå! Så skyll inte på att jag aldrig gör något på jobbet för ibland arbetar jagfaktiskt lite. Lol jag skämtar bara jag har bara mina små raster då jag bloggar eller röker på.

Måste berätta om min helt sjuka dröm jag drömde inatt, drömde om folket på jobbet. jag satt och jobbade här viddatorn, så kommer Nadia fram och säger; " Angelica!! Luca är som TNTs hotellchef och han ser allt du gör, han ser att du gör bra saker men också att du göra lika mycket dumma saker! Han är TNTs hotellchef!! "  Och jag vart helt chockad och gick hem :S Sen drömde jag även att Tammy kom hem till mig mitt i natten med en 0,5 liters Coca cola och ba drick den här och rök samtidigt, för jag vill att det ska smaka hasch i din mun.

Måste berätta om dne drömmen för Tammy nu för den hade jag totalt glömt bort.

Nu ska jag nog köpa en glass och sedan röka en smokarett som jag kallar dom. Kanske ska mobba arbetskollegorna först hehe.

Sen ikväll ska Tammy och jag ut och busa, (tjäna pengar) HAHA! Knappast men nästan, Rosersberg blir offret ikväll ^^ cya there rosers!

Nu ska jag kolla min mail och se om Kris har mailat, annars stänger jag ner skiten och blir lite sur ist :P Hehe, aja men vafanculo vi hörs! Hejdåå

KISSEE

Vem har världens två sötaste kattungar? Eller aa nästan kattungar, kanske ska säga ettåringar då. Mina söner iaf!! Svaret på frågan är iaf JAG! Det e mina bebisar och jag älskar dom av hela mitt hjärta för all framtid, mina barn! Som jag fött alldeles själv, nästan. Okej då ja adopterade dom. Ååååååh dom e så söta när dom sover. Kirre och Lucas :)






Blondinbella överdriver?

Det tror jag fan att hon gör eller ljuger. Som ni alla säkert redan vet så var hon med i norsk tv, Studio 5 tror jag programmet hette, där pratade dom om våldtäkter och våran alldeles egna Blondinbella var med och gästade då hon påstår sig ha blivit utsatt för sexuellt övergrepp.

Jag citerar ett stycke i hennes blogg som jag sedan ska jämföra med det hon sa i tv.

"
Vad är det för dubbelmoral vissa av er har? Ni är lika
vidriga som påstår att jag hittar på som polisen var
som jag träffade i Italien som inte tyckte att två fingrar
uppkörda i min slida emot min vilja så att det började
blöda
var något konstigt."


Det jag tycker va så konstigt är i Studio 5s program så säger hon, nu orkar jag inte lyssna igenom skiten igen så jag citerar inte utan jag tolkar det jag hörde.
"Jag sa inte emot och jag rörde mig inte, jag önskar att jag hade slagit honom men jag stod helt still och var tyst"
Nu sa hon väl säkert inte allt det där i samma mening men faktumet är att jag v et som så många andra som sett programmet att hon sa det där.

Då undrar jag följande, hur vet han att hon inte vill om hon står helt still, är helt tyst och gör inte ett smack för att förhindra att detta händer? Jag menar grabben ska innanför trosorna på bruden med fingrarna och hon låter honom göra det? Jag menar det här händer väl knappast på en sekund?
Nu säger jag absolut inte att det är okej för killar eller tjejer för den delen att göra såhär, men jag tror att nu för tiden vet alla att man måste vara bestämd mot andra för att visa vad man vill och inte vill. Det är klart att man ska kunna gå ut i de kläder man vill och man ska kunna uppträda på det vis man vill utan att bli stämplad som hora eller våldtäktsobjekt.

Men man kan för i helvete inte stå still när någon gör något som man inte vill mot en, Blondinbella, skulle du ha legat still och vart helt tyst om han hade stoppat kuken i dig och våldtagit dig också, för du säger ju i din blogg att det spelar ingen roll om det
Citat; "är
fingrar uppkörda än om det varit killens könsorgan eller en gren?"

Nej jag är som säkert så många andra trött på Blondinbellas dubbelmoral, som det där hon sa i  Extra Extra att hon är stolt över sitt SL kort och att hon inte åker taxi hela tiden, men i bloggen står det minnsan var och varannan dag att du ska ta taxin hit och dit.

Bestäm dig nu lilla du.



Nog om detta, hoppas ni har haft en trevlig lässtund ^^
Säkert många av hennes fans och massor med andra som kommer komma med kritik mot mig nu men I can handle it baby! Så varsågod!

God natt


Btw Tammy har också lite synpunkter på BB som ni kan läsa här.

statoil

Jag måste ju dela med mig om att jag har typ blivit kompis med en kille, eller aa vi typ snackar tjena hur e läget, vad händer i helgen och typ sådär. Bara för att jag e sån jävla stammis på Statoil och han jobbar där hahaha. Kanske ska gå o handla lite mer på Mekonomen och bli kompis me killarna där? ;) Vad säger du Tammy??

Och jag har snackat med Kris idag via mail dårå, när ja va på jobbet och vi kom fram till lite saker :D Happy happy!

Anyway, nu sitter jag här vid datorn och gör nada, men ska fan ut o ta en till cigg, köpte röda Prince idag WOHOOOO!! Yeah!

Snart kryssning, yes yes yes!!


Ska kila nu, adjöööö!!

tröööött

Ja då har man ju vart vaken hela natten fast det har jag väl redan bloggat om eller? ^^ Iaf de gick bra tills det att vi kom hem till Tammy vid 1 tiden tror jag de va.. Alltså 13:00!! Då skulle hon duscha och vara seg as usual, så jag la mig i soffan och kollade på tv och då blev jag såklart trött, sen så sätter hon sig halvklar vid datorn och snackar med våran nya kriminella vän hehehe :P Då somnade tydligen jag och så väcker hon mig 40 minuter innan jobbet!! Och hon tänkte sig tydligen att jag skulle hinna de på den tiden (snabb som jag är gjorde jag det) men det uppstod problem. Larsa (min far) hahaha, va ute och busade med bilen, så vi fick ta saken i egna händer och fråga Arja om nyckeln till supermercan som tog oss till jobbet på 20 minuter typ, va ju tvungna att åka förbi donken och inhandla middag ^^ Blir "snabbmat" när man har bråttom, fast vi kanske inte kan kalla det snabbmat med tanke på att det tog 10 minuter att få maten, allt tack vare Tammys vegetariska läggning (hon äter McBean) uuuuscha!!

Haha så jag skyller allt på Tammy!! Ne skoja bara Tammy. Men vi fick lite gjort idag iaf, ridit, snackat skit och bokat kryssning =) Yeeeeees! Tvingade till mig att få jobba ikväll också, big mistake trött som jag är. Men lite extra fickpengar är alltid bra att ha!!!!

Nu sitter jag ju då på jobbet eftersom kl snart är 7, men har inget att göra just nu så då tar jag mig lite tid att blogga, bra va?!
Jag funderar på att knarka lite coca cola när jag kommer hem, om det finns någon hemma dvs. Fast så kom jag på att jag ska byta lakan direkt när jag kommer hem och sen hoppa ner i sängen, kolla på tv och sen somna in fridfullt och stillsamt, asså sova dårå... inte dö. My time är inte inne än, får dö den 21 oktober när jorden går under. Då människor så dör vi alla lyckliga och olyckliga tillsammans.

Neefan jag längtar till min "feta" ca 14000kronors lön, för dom ska jag göra någonting vettig av. Kanske spara till en bil? Som kronkalle iofs kommer ta, eller så sparar jag till en egen häst?

Ska skriva ett litet memo till mig själv, stallet på fredag och rida. Med Tamby R Lyder hahaha remixade ditt namn lite Bmtay ;) Där kom det igen, remix by ankishhh woooo.


Ne nu ska jag ge mig för jag tror inte jag har något annat att skriva om? Kanske hur puckad och cp jag är men det vet väl redan alla som läser? Haha hoppas inte dock! Juste btw så har jag skrivit ut en bild på en coifish som jag ska tatuera över min vackra blomma jag har på vänster underarm, kan fan inte ha kvar blomman längre, dör ju bara av att kolla på den, SÅ JÄVLA FUL!!

Nej nu ska det arbetas, hare bra allihop så hörs vi väl imorrn antar jag. Eftersom jag ska sova när jag kommer hem, ska inte sitta vid datorn alls då! Kanske kolla mailen bara, eller nee kanske inte de heller för då kommer jag väl fastna precis som jag har gjort nu... Suck

Aja over and out, xoxo Ducky

kzzzihhjjjek

Nej Henkes kontrakt med ankiis.blogg.se har gått ut för allas information.

Idag har jag vart i stallet och ridit Tammys 'lilla' Pumbaa, det är en häst man inte bara åker på ska jag säga, han måste ridas!! Lekte lite ridlärare för Tammy haha, jag tror jag e ganska kass på de.
Men vafan vi ska betala våran kryssning idag, woooo   :D:D

Hejdåå

Jag kan bara stänga ute omvärlden när jag inte orkar lyssna

Tex så pallish jag inte göra nått på jobbet, bara sitter här på min stol och ser upptagen ut haha. Ne jag skoja, det finns inget att göra för en gångs skull :O Vad har hänt med TNT!? Nada att göra vid den här tiden... Måste vara nått fel, eller så e det vi som är snabba kanske?

Jag funderar på att åka på en kryssning med nya Silja Galaxy, vad sägs, låter det som en bra idé? Lär vara en jävligt schysst båt iaf, och billigt var det också. Typ 350 kr på en trosdag - fredag. Det är alltså en dygnskryssning. Vilket funkar superbra med tanke på att man måste arbeta också. Toktråkigt att man inte kan åka på en helg dock... :( Måste ju vara 21 för de, men vänta bara!! Om ett år så jäääävlar, eller aa ett år kvar i dec, tills dess kan jag ju bo på systemet iaf haha. Fast så kom jag på att jag är nykterist nuförtiden, jävla skit... Dålig tajming tycker jag. Men jag kan ju vara nykterist fram till min 20årsdag sen kan jag bli alkoholist igen? Eller??

Ajjaaaaa, nu kanske man ska leta fram något att göra? Kanske skriva förra veckans tidsrapport? Glömde ju göra det i fredags, men om jag skulle missa lämna in den så gör det inte så mkt, jobbade bara 8½ timme förra veckan. Men jag ska göra den nu iaf, för det e iaf nån tusenlapp extra i lön.

Btw så vill jag bli frisk nu.



Fr. vänster: Angelica Gurka, Kirre Gurka & Tammy L Ryder


Jag har döpt om mig till Gurka så att alla vet haha, ska fan kolla om man kan heta Gurka i efternamn, då ska jag flyga dit man byter namn och göra det direkt!! Angelica Gurka till er tjänst!


Jag föredrar...

...tydligen att ha det kallt i rummet med tanke på att jag måste sitta med jacka här typ :O Fast det e skönt när man sover, att ha det kallt runt omkring och bara krypa ner under det varma täcket 'mys'.

Igår va vi på skabbet och chaplins och jaaaa, vill vädja till er grabbar som kanske har en eller två skruvar lösa uppe i maskinrummet, när vi säger nej så betyder det inte - åååh ta på  mig meeeer, de betyder NEJ!!! ajaaaa, jävla busstur hem asså, tog fan en timme :O

Tammy och jag ligger i min säng, vi har sovit typ en timme. Vi funderar på att göra nånting, men vaaad?
Jag vill iaf röka, har rökt en halv cigg idag. SUCK!

Ska halvsova lite till tror ja.


UPDATE

Nu har Tammy gått hem, och då vaknade jag, typiskt hehe, jaja natti

FYFAN

OKEJ JAG HATAR DEN HÄR ÄCKLIGA LILLA HORBLOGGEN, SKRIVER 3274527 INLÄGG OCH SÅ FÖRVSINNER ALLT, FÖRST FÖR ATT JA TRYCKTE TILLBAKA (INTE MED FLIT, SKULLE BARA SUDDA UT EN BOKSTAV) OCH SEN NÄR JAG SKA PUBLICERA.

EN VACKER DAG KOMMER DEN HÄR DATORN ATT ÅKA I GOLVET TACK VARE BLOGG PUNKT FUCKING SE!!!!!

FUCK OFF AND DIE Y'ALL!! ÄCKELFITTOR

krogen



L Ryder och jag var på magget och sedan chaplins idag, träffade lite väsbyfolk där ^^ tog en sväng förbi malmskillnadsgatan också och sålde oss en snabbis. (ironi)

Natteet

coooonvict gaga!! oohoooh

I've had a little bit too much SLEEP inatt, fan sov tills för en halvtimme sen, då har jag vänt på dygnet IGEN! Dumma Anki!!!!!!!!

Igår var en rolig kväll, ska dock inte berätta om den i bloggen ^^ Va lite för weird för att få stå med här, kan ju säga att polisen kom och snackade med oss 2 ggr, först en civilvan och sen en pikebuss haha :P Men det blir ett kapitel i L Ryder & Fox's äventyr iaf :D Fan Tammy vi kanske ska skriva en bok ändå?

Ja har precis ätit lite thai ching chaooo mat haha, kyckling m. cashewnötter, fast ja äter inte nötterna, såsen i den är dock god som fan. Men pappa började whina innan så ja tappa aptiten och åt typ en tugga. SUCK! Han älskar att bråka med mig, bara för att han vet att jag spårar ur och flippar till slut.

Jag och L Ryder funderar på att dra och dansa lite ikväll, alkoholfritt så klart! E ändå inge bra att dricka när man e sjuk så jag står över, e ju faktiskt nykterist numera hehe svårt att tro dock :P
Question is, what to wear?

Sitter och suger på min cancerpinne as always för tillfället, ska väl gå in och dö i sängen ett tag innan Tammy kommer hem från stallet och sen ska vi hitt på nått, aaa dansa kanske.

Morgondagens planer e att inte sova allt för länge, ska ut till stallet och rida sejjj lite på dagen, e ju så kallt på kvällarna nu för tiden.

Men nu ska jag fanimej kolla på tv, trevlig lördagskväll allihopa!

hur ska man uttrycka sig så folk förstår innebörden av uttrycket??!!

Nu e det såhär att på vårt jobb har vi en tjej (nämner inga namn) X! Hon gör fanimej ingenting och många av oss här säger till henne gång på gång men ingen förbättring alls, hur kan det inte gå in i hennes skalle? QUE!?

En liten historia jag hittade på nyss ^^
Vad är det för likhet mellan ett sugrör och X skalle?
- Jo, det som det ska fyllas med går rätt igenom!

Iallafall hon lär ju vara segare än en sengångare läs: seGgångare

jag har iaf fått det olivianska HIVet på min vänstra armbåge, det tackar jag för!!

Nu ska jag inte vara som x och smita ifrån allt arbete så ja ska tillbaka till mitt nu.

Adieu mitt folk ^^

at the jobbbbbb jao

Nu sitter jag på jobbet och arbetar på som fan, nee där ljög jag, nu är det typ ingenting att göra.

Med tanke på att jag gick så pass tidigt idag så vart jag ganska trött vid 12tiden att jag somnade och sov till kl 15.30.
Tammy ringde och väckte mig, vem annars??
Ikväll tror jag att det blir bus, rikligt med bus också!

Jag måste typ råna en bank eller något för att betala in alla pengar till Kronofogden, suck, hur ska jag orka!!? Ge mig genast ett till jobb så jag kan beta av dessa 50lax. Kanske kan någon rik människa donera pengar så jag slipper ur detta svampträsk? Vill ju inte sjunka :(

Ne nu ska jag ut och ta en cancerpinne, ska tvinga med mig Tammy the torsk också.

Wooop woooooop på er, trevlig fredagskväll!

HeiiiPa!!

vad hände just??

Jag är i chocktillstånd... WHAAT!?


halv sex och jag e vaken...

Vaknade faktiskt av en konstig känsla av att jag väntade på någonting spännande.. låg i några ynka minuter och funderade, sen kom jag på att jag kände mig som ett barn gör på julaftonsmorgon, när man bara vill springa upp ur sängen och öppna alla paket.
Men så är det ju inte julafton idag och jag är ju faktiskt inte ett barn, utan det är bara den 12 september, en precis lika rutten höstdag som alla andra, å andra sidan e de fredag så det e ju som +-0 ^^

Igår va ja med Tammy till stallet vilket slutade med att jag fick en medryttarhäst och hon fick en medryttare till sin häst Pumbaa, hennes medryttare va lite sne i ansiktet men en duktig ryttare va hon o de e ju huvudsaken :) Han ser lite ut som en gris för han e lite rosa i fejset :P Annars är han lite av en flugskimmel skulle jag vilja säga då han e lite prickig, eller så säger vi att han e en vit häst md prickar på :P Gigge heter han och är 6 barre. Ska sluta vara hästnörd här nu haha.

Den där jäveln Kris skulle komma in på msn igår men icke sa nicke, han ljög! Haha kanske va för att jag sa att jag inte ville prata med honom så han blockade mig eller nått hehe, doesen't matter anyway.

Ne nu e de dags att försöka sova liiiiite mer, har ändå hunnit sova 9 timmar inatt, men kanske kan försöka sova 9 till?
börjar ju jobba om ungeför 10½ timme så.

Jajja ha en trevlig dag allihopa!

Xoxo Gossip Girl
HAHAHA

jag leker engelsman :P

Vaknade nyss, såg att tammy hade ringt men tyvärr tammy, jag somnade direkt när ja kom hem från jobbet, vilket var vid typ halv 7 ^^

Iaf nu har  jag vaknat och e pigg, eller aaa pigg och pigg är jag väl kanske inte men jag är inte sovtrött längre. Så kände jag att min hals höll på å kärva ihop så nu har jag tagit ner lite english breakfast te och lite earl grey som jag ska "knarka" upp så halsen inte dör och så det ska kännas behagligt.

Jag vill ringa tammy för ja e så nyfiken på vad kris skrev :O JAG RINGER L RYDER, om du blir sur tammy så förlåt :) haha.

Ne nu ska ja försöka underhålla mitt sjuka jag :(
Adjöö

host host!!

Har hostat mig igenom denna natt, dock inte sovande. Har inte kunnat sovit på heeeela natten då det låter som jag har bronkit eller grov astma..

Vettefan va man ska göra åt saken?
Hosthosthost igen då.

Alla brukar säga att det låter som jag ska hosta upp lungorna när jag hostar, och det e sant, ibland hostar jag så mycket så det kommer ut spya.. Mysigt va? Men det är inte allt för ofta, det är i dom stora hostattackerna och då hinner jag oftast springa till toan ^^

Nu ska ja leta upp min kitte och försöka sova som jag redan gjort i 8 timmar, kommer väl säkert somna en timme innan jobbet och försova mig :(

Fiifan, ha en trevlig dag då allihopa. Host och kram på er =D

still ill mf!!

kan väl kanske vara glad för att jag inte har ont i halsen längre iaf :)

ska jobba imorrn, kommer vara jävligt seg och slö men pengar e pengar liksom
jag vill ha cigg och mat, skjuts sökes!?

hejdå bloggiii

hur mesig får man vara egentligen??

Den här förbannade förkylningen får mig seriöst att tänka på självmord, feber, ont i halsen, täppt i näsan och hosta. Hur fan orkar man leva med det? Knarkar sönder halstabletter gör jag, ätit 2 påsar idag. Nästan så jag vill cykla och köpa mer för att lindra det förbaskade halsontet. Meeeeen jag vet att jag blir bara sjukare om ja e ute o rör på mig, nu sitter jag iofs ute och röker men ja har ju jacka på mig + att jag sitter still. Jag tycker att jag kan väl åtminstonde låta bli att röka när jag e sjuk men tydligen inte, får mig ju bara att må illa.
Jag är så jävla less på att ligga i den där sängen hela tiden, det gör jag även när jag är frisk för jag har ju inget liv, tur man har Tammy iaf som förgyller dagarna :) Tror jag ska vara lite seriös på det här letandet efter en pojkvän, känns så ensamt i detta höstrusk... Kan ingen bara komma o va kär i mig och hålla mig sällskap när jag e sjuk... Även när jag e frisk, men det verkar fan omöjligt,

Jag skyller på Sverige och alla puckon som finns här, vill fan flytta till ett bra och varmt land! Nått varmt och billigt land here i come1! Så småningom!

Ne nu är det dags att fimpa och lägga sig i den egentligen bekväma sängen men som sagt så har jag legat för mycket i den så den känns just nu inte så jättebekväm.

Man säger ju borta bra men hemma bäst, men ja tycker fanimej tvärtom. Hemma bra men borta bäst!

Då tackar en sjuk Angelica för sig, ska lägga in en bild när ja va sjuuuukt bakis och såg ut som en mus så får ni en hint om hur jag ser ut nu ungefär haha.

Klart det inte gick att ladda upp bilden :S Vafan, aja over and out. Alla sjuka, krya på er.. Och alla friska, var glada att ni inte är sjuka!

...

vart nå fel så ja kunde bara lägga upp 2 bilder, men försöker igen :P




Jag kan faktiskt vara glad ibland också



Statoil mitt i natten som vanligt :)



Jag ser galen ut, bilden tagen för lite mer än ett år sen





Nu går det inte att lägga upp fler bilder, bloggen vägrar :( Jaja vi får ta det en annan gång. Hade tänkt lägga upp världens fulaste bild på mig haha men ni slipper den synen idag :D Grattis

bilder

Lina tyckte jag skulle lägga in lite bilder här i bloggen och jag kan ju erkänna att jag e ganska snål när det gäller bilder här, så nu tänkte jag lägga in massa bilder :)


Tammy och jag på magget(?)




Jag på magget haha, ser lite missnöjd ut.






sjuk, trött och sista ciggen

jaa som ni ser så är det väldigt besvärligt, måste gå med min sjuka kropp till ica 10 min bort och köpa cigg.. orkar man de? tror fan ja lägger mig i sängen ist tills ja blir röksugen och går då ist.

och hur gick det med min nyktra helg? nää fan inge bra asså, höll mig nykter i fredags men igår vart ja på lyset as usual ^^

ska dra mig in och knarka halstabletter o kolla på tv nu :) adjöö

snart kanske ni får se mig i tvrutan haha

för tammy har anmält mig till "du är vad du äter" pga min livstil, dvs mitt onyttiga ätande, min dygnsrytm, mina alkoholvanor och min brist på motion :P kanske kan behövas, skulle va kul o vara med.. men framför allt att få ordning på tillvaron och då kanske jag orkar bry mig lite mer om mig själv också :)


jag och tammy ska dra in till stan och äta snart :)




vad göööör man

på en lördagskväll om man inte vill/pallar supa?

har ju redan kommit fram till att man kan bowla (men de e skitdyrt om man bara e 2 pers) och  man kan åka till biljardpalatset och spela biljard, man kan gå på bio.. men mer då?? finns fan inget!! resa till thailand och stanna där borta kanske?

inatt slaggade jag hemma hos tammy, vi skulle kolla på film men hon somnade direkt så det sliutade med att ja låg där i soffan o kollade och skrattade helt ensam haha.

sen har man typ sovit tills nu, tammy väckte med med "crank that" paff som fan blev ja när dom ba yooooooooou crank that soulja boy. som om jag inte visste vart jag var.

ne nu pallar ja fan inte skriva mer, dags att göra något av kvällen vafanculo!!

adjöö

sjuk :(

På 2 dagar har jag hunnit bli sjuk, frisk och sen ännu sjukare. Ont i halsen och är verkligen tvingad av mig själv att äta halstabletter för halsont är det värsta man kan ha, är seriöst hellre magsjuk. Nu sitter jag på jobbet och skojar, jag är lat idag och försöker smita undan att göra nånting för ja e så trött i skallen av den här fucking förkylningen.
Men det braiga med det här e att mitt ständigt pågående illamående har gått bort. woooo

ne nu ska ja ute o ta en cancercigg med våran teamleader + tammy the torsk :D


hejdå


jaaa


Den här tiden va ja så glad... :(



men nu e ja inte särskillt glad längre, men ja kämpar det gör jag verkligen! måste försöka gå vidare och börja om på nytt..
ska jobba imorrn så ja kanske ska sova, men vill att han ska komma in på msn först, men de lär väl knappast hända

va ska man säga?

igår jobbade jag, gick ganska bra som vanligt. efter det så drog jag hem och segade som vanligt, tammy sov länge igår så hon va pigg ikväll (igårkväll) så ja knallade över till henne o satt där o surfade (jag har inget internet hemma). vi blev rätt utrråkade och bestämde oss för att dra ut och busa, men som alltid så gick det inge bra och vår plan gick i kras så det blev till att dra hem. snackade med henne på msn ett tag men sen gick hon och la sig för någon timme sen tror jag.

då snackade jag med kris ett tag, men som vanligt så kan jag inte prata med honom så jag sa att det va ingen ide att vi ens försökte bete oss som om vi var vänner.
kan man vara bra vän med sitt ex? jag kan då svara nej på den frågan, är inte vän med en enda av dom... kanske för att jag är dum i huvudet.
sen var det ju så att i förrgår skrev jag ett mail till kris som jag väntade på svar på  hela gårdagen och det kom inatt kl halv 5. ja började störtgråta när jag läste det och det tog mig en timme att fundera ut vad jag skulle svara på de. jag skrev allt vad jag kände och så och berättade om hur jag mår nu osv, vilket btw inte är bra :(

så nu blir det väl att sitta (läs: sova) hela dagen imorrn (idag) och vänta på svar på det där jävla mailet.
FAN VARFÖR KAN VI INTE BARA BO I SAMMA LAND?? då skulle allt vara så jävla mycket lättare, visst england och cypern är inte så jättejätte långt bort. men varför ska han vara militär? och vara stationerad i afghanistan??? nu har han iofs krigssemester eller va man ska säga så nu e han i england men NEEEEEEEEEEEEJ ja blir galen.

nu ska ja försöka sova och må lite bättre än vad jag gör just nu, tur att jag har min älskade kittekatt Kirre som ligger och spinner i mitt knä :) han älskar mig iaf.

gonatt/god morgon på er allla!!!


no phone

luren e borta, hur lyckas jag.. kom även hem i lördags (söndagsnatten) med endast en sko. hur kan jag inte märka att jag tappade en sko? ja menar.... dom va ju högklackade för fan! skärpning på min front assså!!

ska till ica o köpa mums nu.
har inge intyernet hemma heller för bbb e cp så sitter på nån jävels tomt o surfar på deras.

TAMMY!! du får försöka kontakta mig med röksignaler eller något!!!

hne nu ska ja kopiera allt som går på tv ikväll så ja slipper springa ut hit varje gång ja ska använda internet.

adjöö

RSS 2.0