On my radar!!

jag säger ju att jag är besatt av den låten... vafanculo!

idag är det 50 årsferre hemma hos oss så ja ska supa till lite här hemma och sen dra o klubba jaaao!
är megasuperduper hungrig så ja längtar tills vi ska äta, eller så kanske ja kanh äta redan nu.

idag har jag iaf vart bakis, råkade dricka gammal avslagen cola  imorse så ja höll på å spy av äckligheten(?) sen kom min bruuur och hämtade mig så drog vi o köpte presenter till pappa och arja.. min pappa och hans tjej, båda fyller år 3:e september, OTIPPAT eller vadå? jag köpte också en stickad koftväst som jag kallar dom haha och en tshirt från ginatricot. sen drog jag och broder hem till honom och spelade monopol och jag vann as always, stolt haha!

men nu ska jag in och mingla hahahaha

btw jag körde volvo c70 idag :D lyxigt värre hhaha, keff e man men det e bara att gilla läget.


hare bra gott folk


lite tid över...

... för att blogga har jag nog just nu. Jobbar på som fan, verkar som att det är ganska mkt idag här på jobbet. Har stått och sorterat en jävla massa papper, men nu sitter jag här vid datorn och skickar iväg lite paket till Hong Kong ^^

Inatt kunde jag inte sova som vanligt... så jag var vaken till halv 8, skulle sitta och flina när BB var med i Vakna! med The Voice, men hann somna. Förstår inte vad som är så speciellt med henne, varför är hon så annorlunda jämfört med oss "vanliga" bloggare? Varför är hon så populär? Ja mycket mycket funderingar, så kom tanken upp om jag ska köpa med mig McDonalds hem efter jobbet, vad tycks? Ska jag gå upp ett kilo pga att jag äter donken ikväll eller ska jag gå upp ett kilo för att jag kommer smaska i mig massa mackor när jag kommer hem? Klurigt..

Nu kom våran kära teamleader och gav mig massor med papper så jag gör ett litet uppehåll i det här inlägget och jobbar lite, sen kommer ja tillbaka och skriver mer ointressanta saker hehe.

Sådär jaaaaaa..
Nu fick jag brainfreeze, vad ska jag skriva?

Jo just det, jag har ju handlat lite nya kläder, lite höstkläder...
Och en till garderob, nu har jag 1, 2, 3, 4 hela utrymmen att ha kläder i, så nu får allt precis plats, iofs har ja massor med kläder i tvättkorgen också men det ska väl gå att klämma in hoppas jag. Va ett jävla tjohej att sätta ihop en där jäveln, Daniel (min brorsa) fick väl antagligen göra det mesta, inte för att jag är oteknisk.. utan för att jag är lat(!!)
Jag tror att när jag blir äldre så kommer jag bli en sån där jättetjock sak som har en feeder, och han kommer vara min bästa vän och så kommer jag typ gifta mig med honom för att han inte ska smita eller nått sånt. Ne men vafan jag måste ta tag i det här skräpmatsätandet!! Ska sluta... nån dag.

Nu ska jag kila iväg och ta en smoke, och sen läsa min nya favoritblogg :)

Adjö på er gott folk!

åååh va lack ja blir!!

har inte kunnat blogga på 2 dagar vafan, allt jag har skrivit har försvunnit..
orkar inte skriva mer än det här för jag har sån grov mensvärk.

ska kolla på dharma&greg och sen försöka somna in för att upptäcka morgondagen.

sorry för bloggtorkan :/

natti

ligger i sängen och väntar

på att tammy ska ringa så kan kommer ur detta sängträsk.
Va riktigt på lyset igår och fick skjuts hem av nån grabb som va lite för närgången så ja sprang ifrån bilen när han sa att han ville ha en kram. Ojojoj, trodde han skulle köra efter mig till huset men tack gud han vände.

Snart är det lön, om 3 timmar har jag pengarna på kontot :D wihuuuu


Nej nu ska ja borsta tänderna, har inte gjort det idag (gick upp kl 18:30), men först ska det drickas coca cola :D

Jag är helt besatt av de ffs


Men ha en trevlig söndagskväll allihopa!

Hejdåå


löning på måndag

!!!! då rullar stålarna in :)
12laxar i en laxask rättare sagt :D

Min dator har dåligt batteri så ja hoppas inte att den dör nu när jag skriver det här!! Hör du det datorn??

Igår jobbade jag som vanligt men utöver det vanliga så glömde lastbilschaffisen sina papper som MÅSTE åka med flyget, och hjälte som jag är tog jag på mig uppgiften att åka till Västerås flygplats och personligen lämna över dom till vår apc hahaha låter värsta stort :P
Jag rockade som fan i bilen, sjöng o hade mig på vägen dit och inte allra minst på vägen tillbaka.
Efter det hämtade jag Malin och vi åkte hem hit och badade jacuzzi och så, sen drog vi hem till henne och.. hahahahah spelade the sims, sjukt längesen jag gjorde det. Snart 20 år och spelar the sims :P jajja lite 5åring år man ju i sinnet trots allt.

Nää nu ska jag sminka mig och sedan bege mig till Malin för att missbruka lite alkohol ^^

Ha en trevlig lördag allihopa!
Love Anki

jag skulle vilja..

..att folk kommenterar mina otroligt roliga och intressanta inlägg lite mer än vad som görs nu!
Vafanculo. Kollar på Robbie Williams på youtube, blir fan lite kär alltså, han skapar så starka känslor inom en, oj vad djupgående jag vart nu... inte ofta jag är det. Men det känns som man bara vill gråta till hans låtar och ligga under täcket och mysa.
Det skulle jag vilja göra nu men jag är fan inte trött plus att jag har vart ute nyss och byxorna blev blöta så nu har jag blötit ner hela sängen så det måste få torka först. - Då antar jag att första steget är att kliva ur sängen, eller?

Sa ju i förra inlägget att jag skulle sova men det vart ju inte så, tyvärr tyvärr tyvärr. Sablans dygnsrytm, sitter vaken hela nätterna, sover på dagarna, jobbar på kvällarna. Äter 2 mål mat om dagen, frukost/lunch på jobbet så då består av middagsmat, typ biff eller liknande. c:a 22.30 äter jag mackor och dricker oboy (barnsligt men gott ^^) och det ska väl då föreställa en blandning av middag och kvällsmål... säger man kvällsmål? Jajja ni fattar poängen iaf.
Och här sitter jag nu igen, hungrig som ett as, väntar på att bli trött...

Någon som har något förslag på vad jag kan göra på kvällen för att bli trött? Eller vad jag kan göra på nätterna för att få dom att gå snabbare?

Nej man kanske skulle ta och titta på någon film, fan vet inte om jag har berättat det här men såg "The hottie and the nottie" med Paris Hilton för några dagar sen, asså fan allt hon är med i blir till skit. Om det inte hade vart hon som skådespelade i filmen hade den säkert var jätterolig och bra men hon drar verkligen ner poängen rejält! Hon kör liksom samma stil som på fritiden, kan inte riktigt leva sig in i karaktären. Undra fan om hon betalar för att få vara med i filmen? Tror nästan så alltså.
Va ju liksom samma med "House of Wax", den hade vart bra om hon hade skippat sin roll där och gett den till någon annan erfaren och duktig skådespelarinna :P

Däremot måste jag ju erkänna att "Simple life" är jävligt roligt att kolla på men där är hon ju liksom sig själv. Och nu ska inte jag komma och säga att hon är rik och uppblåst, det är hon iofs men jag ska bara erkänna att hade jag haft pengarna hon har så hade jag också vart det. Varför behöver man ens kunna någonting då? Jag skulle hoppat av skolan så fort ja hade chansen och bara åkt räkmacka fram hela livet. Åhhh gud vad gott det skulle vara med korv med bröd och så räksallad på... smaskens.

Ja som ni vet så skriver jag ju alltid en hel bok när jag bloggar och säger jag att jag ska avsluta här nu så kommer jag säkert på något mer att blogga om sååå.. Men hur fan ska jag avsluta då? Nu kom det upp i skallen, förvirrad förvirrad.

Jo jag ska bara be er läsare om filmtips,  om ni har något bra tips på en film så var inte rädda för att kommentera! Jag blir oerhört lycklig, har nästan sett allt som kommit ut nu så ja blir inte mindre glad om ni tipsar om någon gammal goding som man redan sett 100 gånger, typ som Svensson Svensson, Sune och Bert... Nu kanske ni inte behöver tipsa om just dom men typ liknande filmer, eller jaaa vad som helst vafan :D

Nu går jag heipaa

ursäkta röran

Håller på och bygger om stilen på bloggen, sakta men (o)säkert går det!

Hoppas på ett fint slutresultat, tack och hej nu ska jag sova ^^

Natti


hmm?

Asså det sista jag vill är att bli en såndär som klagar över sitt liv osv, fine jag har inget att klaga över egentligen fastän man tycker det själv. Och det man har att klaga över har man också sig själv att klandra för... Om man inte har några vänner, då är det ens eget fel eftersom man inte skaffat några. Har man inga pengar, då skaffar man sig ett jobb! Det är inte så jävla svårt.

Det jag kom hit för att klaga på är min dygnsrytm, hur fan kan jag sova bort hela dagarna? Varför går jag inte upp när klockan ringer så jag kan somna i tid på kvällen? Känns ganska onödigt nu eftersom det är helg imorrn. Men ska banne mig ha en normal dygnsrytm nästa vecka!!

På tal om en helt annan sak, jag vill söka till "Sanningens ögonblick" men jag är för ung :( Måste ju ha fyllt 20 och det gör jag ju inte förrän i december, gah! Hatar åldersgränser!! Dom är bara besvärliga och i vägen! På tal om åldersgränser haha, så såg jag en typ 16-17årig tjej som stod utanför Statoil med hennes kompisar snett bakom henne idag och frågade om nån kunde köpa ut cigg till henne, så då gick jag förbi med körkortet i handen och så sa hon att hon behövde någon som kunde köpa cigg till hennes morsa som var sjuk och så stod hennes kompisar stod och fnittrade bakom. Så sa jag att nej småbarn ska inte röka, helt plötsligt hörde jag tjejerna bakom som sa: "ehhh vem fan tror hon att hon är, hon ser ju ut som 12 år."  Då skrattade jag åt dom som jag alltid gjorde när jag var lite yngre, verkligen HAHAHAHA vad roligt då, oj vad förskräckt hon blev, trodde väl inte att jag skulle våga säga emot men icke sa nicke. Fjortisar - STAY AWAY, okay?    ^^


Nu måste jag själv ha en cigg så jag tackar för mig.
Over and out scout!

Fyfan för min syster!!!

Jag skulle behöva en 40 timmars kurs i hur man ställer in inställningarna här på bloggen. Vill också göra om utseendet på den men eftersom jag har glömt bort alla mina html-kunskaper ja fick lära på på International College of Sweden så är det inte lätt atta göra själv.

Jag har massor med funderingar just nu, jag vill så gärna göra lumpen men jag vill ha ett jobb att komma tillbaka till efter jag är klar med den... det vill säga om jag ens kan göra den? Måste ju ha kondition och lite skills, kan ju inte komma och vara lika dum i huvudet som Blondinbella... Haha. Usch hon är verkligen inte min favorit, hon tror att hon är personlig tränare, stadsminister, stylist, matkonslut, och det värsta är att hon verkligen tipsar folk om vad dom ska äta och vilka dieter som är bra? Vem är hon att göra de? Fy jag blev så skadeglad när hon använder bilden från någon sida på internet och hon fick betala massa pengar för den. Hon påstår sig ha kunskaper inom advokatområdet men jag tror nog att största delen av oss vet att man inte får använda copyrightade bilder? Ingår inte det i allmänbildningen?

Nej fan jag vill inte skriva ett helt inlägg om blondiebimbo fastän jag skulle kunna göra det. Personen hon tror sig vara..? Nää nu räcker det!

Nu ska jag berätta om min spännande helg jag har framför mig.
På fredag (idag) ska jag jobba och sen göra ingenting.
Lördag ska jag göra ingenting och likaså på söndag. Jävlar vilket fullt schema :P

Haha nej jag skojar bara, idag ska jag som sgat jobba, sen ska jag hem och rensa min garderob för att få plats med mer kläder på måndag när lönen kommer. YES!
På lördag ska jag försöka ta tag i att motionera lite på dagen, dvs att jag ska försöka komma upp i hyffsad tid, inte kl 15:45 som jag "normalt" går upp. Suck kan jag aldrig sova på nätterna och vara vaken på dagarna?
På kvällen ska vi förmodligen supa hemma hos Malin, om fallet så är så ska jag se till att Malin ser till att Anderas ser till att få hem lite snygga killkompisar så man har lite ögongodis ^^ hihi.
Söndag ska jag ha som en allmän vilodag samt tvättdag tror jag, kanske knarka lite godis och chips då också :) eller så gör jag bara som jag säger att jag ska göra.... SLUTAR ÄTA GODIS!

Tänkte faktiskt försöka dra till Flen någon dag och våldgästa min syrra och hälsa på henne då vi inte har träffats på snart 8 år då min mamma gick bort i cancer. Känns som att det är dags att ta tag i det här nu... Vill prata lite med henne och fråga hur hon har det och säga till henne att hon måste ta tag i sitt liv och kasta bort flaskan och träffa sina jävla barn!! Blir så förbannad, 3 barn har hon lyckats göra men inte ett enda har hon lyckats behålla, fan nu vart jag sur och vill bara slå henne. Får man barn så ska man också ansvara för dom och inte låta soc ta dom. Har man problem så skaffar man inte barn!! Men det gör ju hon, hon fortsätter att föröka sig fast dom tar unge för unge.. Äldsta ungen (säger inga namn nu) 14 år, sitter på behandlingshem i norrland. Mittenbarnet... han vet jag inte ens vart han e?? Samma sak med den yngsta flickan, vart fan e hon? Varför har jag inte fått träffa min systerdotter för, vet dom 2 yngsta att dom ens har 2 mostrar och en morbror? :'( Blir så jävla ledsen nu asså, tårarna bara rinner... Ska försöka få pappa att ta hem  min systerson som sitter på hemmet där uppe till jul, även om han är stökig så är han mitt kött och blod och dom vill jag ha kontakt med, vi är ju trots allt en familj... En trasig sådan men fortfarande en familj !!

Känns inte bra att skriva det här i bloggen, känns lite för personligt men antar att det är intressant att läsa om vad andra tycker och tänker innerst inne?


Massa kärlek till er!

Jag har verkligen inget liv, och inget roligt att blogga om

Jag vill ha ett roligt liv. Ett liv med pengar och vänner och en STOR kärlek. Har ju ett jobb men har så många skulder + att jag är så duktig på att slösa pengar. Men på måndag måste jag faktiskt köpa nya kläder, känns som jag har gått i samma trasor i 10 år. Men det positiva är att jag ska shoppa billigt, dvs för första gången ska jag gå på second hand butiker :O värsta stora steget för min del, ojojoj! Josse sa att hon skulle följa med mig så det gäller att gå upp tidigt på måndag :)

Helgen har jag stora förväntningar till. Sägs att det blir alkoholmissbruk hemma hos Malin på lördag! :D På fredag jobbar jag ju så då ska jag ta det lugnt. Fast vi alla vet ju att jag inte kan ta det lugnt frivilligt, vill alltid ut på nya äventyr. Jag skulle till exempel älska att få dra till det där Hans och Greta huset och det läskiga älghuset. Haha låter skitbarnsligt men jag vill få lite adrenalin, bli lite rädd ^^ Plus att det håller mig borta från min drog - alkohol... Vilker ska brukas flitigt på lördag!!

Nej nu ska jag kolla lite mer på Sex and the city, ska tvinga min katt och komma o gosa med mig också, Kirre Kirrekatt katt.
Såg nu på Sex and the city och dom visade goda bakelser och så, blev sjukt sugen på en munk eller muffin med glasyr på, eller choklad. GUUUUD vad gott det skulle vara.

Fan kan inte sluta skriva asså, ska nog gå å fixa lite i mitt rum och samtidigt som jag kollar på Sex and the city fast nu blev det reklam. Så då kan jag passa på att fråga igen!

Några bra second hand butiker i Stockholmsområdet??

Tack och hej från mig.


arbetarklassens blondinbella.. HAHAHA

Jag längtar till Prison break som börjar runt 2 inatt?

Ryktas om kryssning, men när? ^^

Just nu kollar jag på Seinfeld och lyssnar på Brittans nya låt som vanligt, har nog blivit beroende ^^
Jobbade på ganska bra idag, Olivia var som vanligt lat och sprang och gömde sig i 10 minuter/gång. Imorrn gäller det, då ska flyget vara klart halv 9 då APC:n ska till Västerås Airport och inte till Arlanda som vanligt.

Nej det här blev ett kort inllägg, ska röka nu och sen tvätta ansiktet. Sen ska jag hoppa i säng.

Natti natti!

flexxxx

Klockan är strax efter kl 18:00 denna onsdag, som också kallas för lill-lördag. Och självklart ska jag ut ikväll som den lilla partymyra jag är, men vart fan ska man gå? Känns som att det blir lite spaning på nätet efter ett nytt ställe att gå. Har dock inge busskort så det får bli att gå till Rotan och sen cykla hem på en stulen cykel eller nått haha. Ne ja skoja bara.
Någon som har nått tips på klubbar i Stockholmsområdet?

Nej nej nu blev jag hungrig också, kanske ska ta mig något att äta.

Sen har jag en liten funderare, jag breakade ju upp med Kris för att ja trodde han skulle vara i Afghanistan till november, men nu säger han att han ska vara i England i 3-4 månader, vafan gjorde vi slut för? Nu är vi ju mycket närmare varann och det tar ju bara någon timma att flyga över till England för mig och samma sak för honom om han skulle komma hit.
Helt onödigt gjort, ska prata med honom om det här. Det positiva är ju iaf att jag behöver inte åka till Cypern i höst, för vad fan ska jag göra där när det e helt kallt och det bara är Cyprioter där? Huh!!

Nej gott folk nu ska jag leta upp en frukt här på jobbet, jag är ju på jobbet eftersom kl är efter 16:00 på en vardag vilket betyder att jag jobbar ända fram till kl 22:00... nästan varje dag iaf. Men nästa onsdag är jag ledig! YES!

Over and out. Bye bye


im bored as hell""

vafan vad ska man görA?????? blir så kakjck lack ska det stå orkar inte ädnra.
ne sitter ensam ute o röker med datorn vilket jävla liv.. kul kulkulikuiiliuliuiliuiksödgyuawcvDP BLA BLA BLA
LYSSNMAR PÅÅ BRITTANS NYA LÅT RADAR, HELT ok!N OJ

HEJDÅ

trött

Blev jag fan nu, har liksom sovit hela dagen, glömde ju att berätta vad jag har gjort idag, jag var vaken hela natten. Somnade vid 14:00 och gick upp 10 minuter innan jag började jobbet. var en lång dag på jobbet men kom ändå hem ganska tidigt ^^

NU ska ja sluta skriva hehe, natti!


blogg till blogg hat

Vill tillägna detta fina inlägg till '"anna" som inte ens vågade skriva epostadress eller bloggadress i kommentarsfältet här på min blogg. Anna..? är du något slags Jehovas vittne eller ska ja säga blondinbellas vittne? Tycker synd om dig som känner att du måste smöra för henne, hon vet förmodligen inte ens att du finns lilla vän. Kan iallafall säga att jag får ingen cameltoe av den tröjan! haha.
Nog om detta, kollar på nån äcklig kristen film och vill bara uttrycka mitt hat mot kristna människor. Jag har ingen religion jag är ateist och det trivs jag så bra med, tack vare Henke som hjälpte mig gå ur svenska fittkyrkan.

När jag dör, kasta mig i sjön, jag är ändå död då och vet varken ut eller in.

Nääej ja har pepptalk med Vicky nu, hon måste komma igång med arbetslivet nu. SÅ GÅ PÅ INTERVJUERNA vicky!!

Må Gud vara med Er! HAHAHA fyfan det stryker vi över.

Rökpaus nu, heipaa

Tiden går långsammare än farfar

Som ni vet så har jag aldrig något vettigt att skriva så nu tänkte jag radda upp vad jag ska göra för min kommande lön.

1. Betala pappa 1000 kr  (avbet. för självrisken på bilen för inbrottet)
2. Broder Daniel ska ha 600 kr
3. Tammy L Ryder ska ha 600 kr :P
4. Åka till Danmark om jag har råd
5. Betala åtminstonde en skuld till kronofogden

Som ni kanske förstår så är jag skuldsatt och har därmed betalningsanmärkningar o.s.v. 19 år och redan dömd, låter bra för er eller?

Om någon vill så kanske ni kan hitta ett andra jobb till mig? För jag lyckas ju tydligen inte med det själv, suck. Känns nästan som att man kanske ska göra lumpen för att få något vettigt gjort här i livet, liksom känna att jag har åstakommit något? Skulle i alla fall kännas jätte bra för mig. Tänkte ju söka in till "Sanningens ögonblick" på kanal 5 men man var tvungen att vara 20 och det är jag inte än :( december kom närmare! Jag har ju trots allt lite smaskiga, pinsamma och framför allt lockande hemligheter som jag tror att många skulle tycka om att höra på. Se mig sitta i den där stolen och skämmas över allt dumt jag har gjort. Men vad fan jag är ju Angelica, allt för pengar!! Även om ja ska behöva kapa mina armar. Skämdes lite för att skriva det men bittra sanningen att så är det.

06:10 och jag sitter här och bloggar? Vilket liv, en normal människa hade sovit vid det här laget, men inte jag!
Jag håller på och laddar ner en film med Paris Hilton, The hottie and the nottie", har inga stora förhoppningar om den med tanke på den nämnda skådelspelerskan.

FAN nu blev texten äckligt stor och det går inte att få bort?? Nu gick det när jag kopierade in det i Office.. Men vafan nu blev filmen klar så nu ska jag kolla på den och sen gå och äta frulle för att sen gå och sova, jag är nämligen hungrig som ett svin!!

God natt på er! Eller ska jag säga god morgon?


6an...

 6an har lite gott att bjuda på från kl halv 12 iallafall, är väl mån-tors godingar och höjdpunkten på kvällen/natten. Kan väl börja kl 22:00 istället? Så kan jag komma i sänmg tidigare och gå upp tidigare, går upp en kvart innan jag börjar jobba kommer därför typ alltid 5 min försent till jobbet. Nej nej nu ska jag fortsätta kolla på Spin City... och längta till Prison break, kolla på snygga Michael Scofield (Wentworth Miller) SEXBOMB!  Sen får vi se om jag kollar på Dharma & Greg, mysterium!!



  • 23:30 Scrubs
  • 00:00 2 1/2 män
  • 00:30 Spin City
  • 01:00 Skål
  • 01:30 Prison break
  • 02:30 Dharma & Greg
  • 03:00 Dharma & Greg


  • tack då!!!

    skrev ett megalångt inlägg som inte publicerades, FITTA!!!

    OOJsaan haha

    skulle ju skriva att jag kanske ska åka till danmark med Tammy den 29e eller nått sånt, skulle vara kul =)

    Och att jag HATAR OS! fyfan så jävla tråkigt!!

    halvpositivt inlägg ju :P

    hejdå för idag då =)





    Bjuder på en bild av Henke ^^
    Varsågod!


    dagens tv??

    Vad i helvete? Kan dom inte ens visa ett enda vettigt program på tv vid den här tiden? Dexter, något Filip och Fredrikprogram och någon annan polisserie... på kanalerna 3, 5 och 6. Dom "bästa". Men fan ska starta en egen kanal som ska visa alla serier jag gillar dvs, 2½men, gossip girl, the oc, seinfeld, family guy, simpsons, sex and the city, frasier, scrubs, prison break, oz och diverse filmer!
    På tal om filmer så har jag 2 sjukt bra filmtips till er som vill ha något bra att kolla på en regning söndag.
    Vi börjar med Tigerland, är en film som visar soldater som förebereder sig inför krig, handlar om en speciell soldat som hjälper många andra att få s.k "frikort" från armén. Asbra film asså.
    Andra filmen ja vill rekommendera är Never back down, handlar om en kille som flyttar till ööööh, vafan hette staden nu igen haha. Aja vet att den ligger i Florida iaf. Där träffar han en tjej som bjuder honom på en fest och en kille får honom att möta den andre i en "boxnings"match, ungefär. Sen börjar killen boxas då det händer massa saker och aaa skitkass beskrivning, den låter dålig när jag beskriver men den är sjuuuuukt bra! Såg den senast igår.

    Aja vet fan inte vad jag ska blogga om asså, ni kanske vill läsa Tammys blogg? Vad vet jaaaag?

    Nej nu ska ja nog ta och leta upp minst en cigg sen ska ja försöka lägga mig och sova, kommer bli svårt men man kan inte lyckas med allt ^^ hihi

    xoxo anki, im the next gossip girl vettni haha woooooooo fett hypat :D
    nej men wtf natti natti

    borde blogga

    men jag orkar fan inte, va en hård kväll igår fan, en babbe spottade mig i ansiktet på Kung Carl, kommer aldrig gå dit igen för vakterna tycker tydligen att det är okej att trycka upp en tjej mot väggen och sen spotta hennes kompis i ansiktet. vakten säger "men det är faktiskt hans födelsedag!" JAHA!? så då är det okej att göra så, ne KC suger häströv!!!

    sov på radisson sas vid arlanda den natten :P

    nu ska ja röka sen sova, ja lär ju blogga imorrn eftersom då är det jobb, dags att ladda ipoden, tammy l ryder jobbar inte då :(



    xoxo gossip girl

    HAHA skoja


    rooolig

     

     


    Känner att det börjar bli dags för att sova. Måste bara vara lite arg, jag och Tammy kommer typ aldrig få jobba tillsammans, dom säger att vi inte jobbar när vi snackar med varann, men det gör vi! Kanske har någon liten paus då vi bara pratar men jag gör ändå allt jag ska göra och det gör Tammy också. Nu skiter jag i om någon på jobbet läser det här men ja måste fkatiskt avreagera mig och en blogg är väl till för att skriva vad man vill i? Eller har jag fel i det? Det jag vill klaga på är en arbetskollega,vid namn Olivia. Hon gör fan ingenting på kvällarna, plus att när hon väl ska göra någonting så fuskar hon med det, satt och kollade på henne igår tror jag det var, och så skulle hon scanna papper. Hon scannade halva högen och sen sa hon att hon var klar, och då går hon och röker var 5:e minut och pratar med sin jävla pojkvän i telefon. Jag och Tammy säger till dom andra hela tiden men det verkar inte som att nån lyssnar på oss eller gör något åt saken så hädanefter ska jag hålla min käft stängd när jag ser att någon gör fel. Och sen när vi ska göra norge osv så säger hon att nu kommer norge, jag går ut och röker.. Varför kan hon inte hjälpa oss andra för? Sen jag började har hon fan aldrig hjälpt till med det, flyget har hon gjort men inte norge, sen lägger hon över allt på Tammy så hon ska kunna gå hem tidigt. Men när jag och Tammy går tidigare så hör man Danne säga "nu går dom tidigare igen" när han tror att vi redan gått ut. Ja menar vad är det för arbetsplats när man får höra allt folk säger om en bakom ryggen typ en vecka senare? Kan ingen bara komma fram till en och säga att såhär är det, det och det tycker jag om dig, du måste bli bättre på det här osv. Jag vill ha någon som tar tag i saker och bestämmer och det finns det ingen på vårt jobb som gör. nej första bästa jobb sen hejdå TNT om det inte blir förbättring på det här.
    Säger bara det att när jag jobbar utan Tammy så tänker jag sitta med min jävla ipod i öronen hela tiden.

    Whatevvvaaaah, ska röka nu och sen sova för att orka upp till suck jobbet suck imorrn... Hoppas ni har bättre stämning på era jobb än vad vi har, riktigt spänt är det!

    Natti


    döden

    Vad händer efter döden..?
    Kom att tänka på det när ja tänkte på att det snart är 8 år sen min mamma dog : /

    Dagens tips: Borsta alltid tänderna efter ni har ätit curry, ni luktar skit annars! :P

    Är på jobbet nu, ska ut o röka strax, anledningen till att jag tog upp currygrejen är att jag åt nyss en sallad med currydressing, fan va ja lutar curry. Hela jag liksom! Fiiifan.

    Naj naj får bli ett kort inlägg och ingen bok idag, nu ska jag ut och röka sen ska jag försöka göra lite nytta.
    And btw EMMA existerar INTE! haha :P ingen fattar, va nått en kollega sa här på jobbet :P

    Adjeu, good bye, au revoir.


    funderingar

    Jag skulle vilja köpa en hund men har svårt att bestämma vad jag isf skulle ha för ras, vill inte ha en för svår hund som tex Amstaff (min favoritras) eller Rottweiler o d.y.l... Golden e fina men hårar som satan, labbar också. vill inte ha någon liten meshund iaf, ska kolla på blocket nu.

    Måste försöka få pappa att gå med på att ha en hund hemma också :D

    080812

    Tisdag idag då. Vilket långt inlägg ja skrev inatt, eller asså så långt är det ju inte men jag brukar aldrig skriva så mycket här i bloggen. Nu sitter jag på jobbet utan något att göra, jag har sökt jobb idag på någon nyöppnad nattklubb idag. Och så skrev jag till min granne som jobbar på dagis och frågade om hon kunde hjälpa mig att fixa ett jobb där eller på något annat dagis.
    Köpte en kamera av min brorsa häromdagen som jag har med med till jobbet och fotar med, måste ju testa grejerna.
    Fast jag har inte betalt den än, det ska jag göra när jag får lön vilket är om 13 dagar wihuu!

    Funderade på att klicka hem ett par jeans igår också men blir så orolig när det gäller storlekarna, om dom inte passar så måste man hålla på och skicka tillbaka och då spelar inte 3-4hundra kronor någon roll... då får jag ju i alla fall chansen att prova dom först och se så att dom passar ordentligt.
    jag skulle vilja prova gå till en second hand butik men det känns så smutsigt, men har ju hört att man kan göra riktiga fynd på second hand butiker! Men måste våga gå dit bara..
    Någon som har tips på någon bra second hand butik?

    Oj just det, jag lovade ju ett dagens tips varje dag. Vill bara varna er för att mina tips kan leda till katastrof!!
    Ja dåså, då ska jag försöka komma på ett tips haha. Får bli något muppigt.
    Here it comes; Hotel/Apartments barba Yiannis på Korfu, ett bra boende! - Jag vet att Malin kommer skratta när hon läser det men Malin den bjuder jag på!

    fan nu fick jag massa jobb att göra så ja borde avsluta det här inlägger med det samma! HAHA.

    Jaja men kära läsare, vi hörs ikväll för då bloggar jag mer, imorrn tänkte jag försöka slå rekord i att skriva antal blogginlägg per dag.
    Puss och kram skumbanan.


    sökt jobb!

    Just nu gosar jag med min kissemisse Kirre.
    Han är så söt när han är trött, somnar och vaknar sen och tvättar sig lite sen somnar han om igen.






    Nu har jag sökt jobb i Sälen för vintersäsongen 08-09. Hoppas verkligen att jag får nått av de jobben jag sökte. Tipsade Vicky om att söka dit också då hon har fyllt 18 nyligen.
    Tror jag ska gå till
    Arbetsförmedlingen imorgon och skriva in mig - igen! Har gjort det 2 gånger redan men har inte gått på någon av deras introduktionsmöten... De verkar helt värdelösa, står på lappen att de berättar varför man arbetar och vad ett arbete innebär (?)
    Ja menar... varför skulle jag söka jobb om jag inte visste vad det innebär? Att jag ska gå dit varje dag och göra det jag ska så får jag mina pengar i slutet av varje månad? Och anledningen till att man jobbar är ju för att tjäna pengar, ja tror inte att någon gör det bara för skojskull, eller?
    Varför tror ni att man jobbar?!

    Nej seriöst så tycker ja det är jävligt fånigt att man ska gå på ett sånt där jävla möte, fyfan.
    Tror fan jag har rökt upp nästan 2 hela ciggpaket på typ 30 timmar!! Okej jag röker ett om dagen men fan av dessa 30 timmar har jag väl vart vaken ungefär 12...?? Och så typ 30 cigg på de, haha det e ju för fan lite mer än 2 cigg/timme.... Kefft.

    Ska väl ut o ta en cancerpinne strax, kollar på världens tråkigaste program... Renegade, så tråkigt och överdrivet men vad ska man kolla på såhär kl kvart i 5 på natten? KVART I 5????!!! Ja trodde den va typ kvart i 2, jösses amalia vad ska jag ta mig till? Jag har totaltvänt på dygnet och kan verkligen inte vända det åt rätt håll, kan man säga så?

    Nu bläddrade jag över till något program som heter Pushy parents, amerikanerna ska alltid vara så överdrivna, har ni tänkt på det någon gång? Dom ska göra sina barn bäst och dom ska få allt deras päron aldrig fick när dom va små! Sjukt värre.

    Nej nej imorrn är det jobb och jag har typ skrivit en hel bok i detta inlägg och Vicky trackar mig på msn, vafanculo!

    080808 var iaf trevligt det har jag inte skrivit, träffade norrlänningar som bjöd på donken och efterfest i östberga(?), årstaberg iaf, blev måttligt full och somnade i en säng och vaknade upp vid 11 och begav mig hem men vart stoppad av en 35årig dam som började snacka med mig och berömma mina tatueringar på magen och ryggen, why?? Hon lär ju haft någon cpstörning eller något för hon kramade mig hejdå och sa att det var trevligt att få prata med en gammal vän, haha aldrig träffat människan förut och helt plötsligt är ja hennes gamla vän. Jajja trevligt att få glädja någon då.

    Vafan nu vart det 2 böcker i ett blogginlägg, hoppas ni orkat läsa hela.. eller ja har ni lkäst hit har ni ju läst hela.. eller nästan iaf. Nu lägger jag på, eller slutar skriva menar ja.

    Var det något mer jag skulle säga?
    Just det, haha sista nu. igår grät jag till Disneyfilmen Dumbo, han är så söt och dom mobbar honom för hans stora öron  :( dom e så söta och man vill bara hoppa in i skärmen och krama om honom. Sen såg jag skönheten och odjuret också, kom typ inte ihåg något av den filmen, försökte sjunga med i låtarna också men det gick fan inte, kom ihåg enstaka ord dock. ska kolla på Pinocchio idag innan jag somnar.

    Ja men vafan god natt kära läsare!

    iih

    Beställde en cardigan från streetoutlet.se nyss, en Lyle & Scott tröja.

    Så här ser den ut.





    1500 kr, från Streetoutlet


    sex and the city...

    ...kikar jag på, ska ut och röka strax.

    Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, just det ska kolla på ams om jag hittar några spännande jobb, tyvärr är det ju så att jag ALDRIG får något jobb. Har ju jobb på TNT till 22:a aug iaf... Men det är snart den 22a aug och jag måste ha ett jobb!!!

    ännu en dag på jobbet

    Har vart här i en timme nu men känns som jag har suttit här hela kvällen fan.

    E sjukt sugen på att dra en roadtrip till danmark/tyskland bara i 2-3 dagar, man hinner ganska mkt på det.
    Man kör ner på morgonen typ vid 7, då kan dom som vill sovva göra det på vägen ner, sen är man framme i Danmark vid 17,00 tiden samma dag, då kan man käka middag och sen dra ut o klubba lite. Någon kanske är nykter och då kan man fortsätta mot Tyskland som tar ungefär 2 timmar att köra, också beroende på vart i Tyskland man ska. Men man kommer iaf till Tyskland. Man kan ju också iofs stanna kvar i Danmark över natten och så åker man till Tyskland (bara till Puttgarden) och köper sprit och beger sig sedan hemåt direkt så kan man typ stanna en natt i skåne eller Göteborg eller nått. Haha värsta idén men vafan folket tagga till - till den 29e aug!! SÅ DRAR VI!!

    Vill bara göra något utöver det vanliga vafan.


    Still hatin' you know who!

    surfar på intravågen

    Kollade nyss klart på Skönheten och Odjuret, ska gå vidare till Pinocchio nu och sedan blir det Dumbo..

    Till alla er som sminkar er där ute, hittade en sida där man får gratis smink (funkar prima).
    Här har ni länken iaf http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=50787

    Haha kanske ska börja med dagens tips eller något :P Alla har ju nått sånt, veckans tävling eller veckans recept :P
    okej men då börjar jag med "dagens tips" då :D

    Rökpaus nu sen film. Godnatt alla!


    keff dag

    Vill börja med att säga att jag fortfarande hatar kenza och blondinbella.

    Har inte gjort så mycket idag, vaknade upp och fick höra att en gammal kompis har dött :( Så man har ju inte velat göra nått speciellt idag. Var och tände ljus för honom på rotebro station för ett tag sen, det var så fint där och det förtjänar han!


    RIP Robin Lundqvist

    Robin Lundqvist, vila i frid.


    080808...

    ...är det idag!

    Sitter på jobbet nu, är väl snart klara bara GM och flyget blir klart!! Sen ska alla förutom en här på exporten in till stureplan och parta, ska bli kul.
    Alla ska väl dock inte umgås med varann men man lär väl iaf stöta på varann.

    När vi är klara här så ska jag och Tammy åka och byta kläduuuur och sminka oss lite granna sen bär det av till stan, fast först nivå22 så man kan bli lite lullig haha.


    Hare bra allihopa, tack hej!


    wooo

    hahahahaha asså bästa http://www.youtube.com/watch?v=FNA5JSdpsao

    sveriges största blogg

    ska jag bli inom 76 år!! så snälla hjälp mig med min statistik, jag är inte ute efter att tjäna pengar alls.. HAHA där lurade jag er allt, läs min blogg så ja kan få massa pengar som blondiebimbosarna kenza och blondinbella som tjänar multum på sina bloggar (läs:dåliga), dom som kallar sina bloggar för "modebloggar" vilket det absolut INTE är. och dom verkar inte heller vara tacksamma över dom små fjortisarna som läser om deras "spännande liv" ich vad dom har shoppat idag.
    och just det, läste ett inlägg som blondinbella skrev "jag fick hela pälskällaren för mig själv precis som jag brukar få" BRAT! blir så lack, om hon nu kan få en pälskällare för sig själv kan hon inte ta och skrubba bort sina äckliga finnar hon har i ansiktet.
    och ja kenza lycka till med din grek till pojkvän, tror säkert han har det där vanliga grekfödelsemärket rakt på ollonet med några vackra hårstrån i mitten.

    JAJJA läs min blogg och tjänar ja pengar på helvetet lovar jag att varena läsare ska få en 100lapp en gång i månaden!!

    heipaa

    japp

    så var det med det, slut vare men det e väl bäst.



    Idag eller jag kanske ska säga igår, så vaknade jag en kvart innan jag började jobba, hann nästan dit i tid. 5 minuter sent tror jag att jag kom. Var en helt okej jobbdag men lite tråkigt för mitt busfrö Tammy var ledig idag, men imorrn kommer hon, eller ja kanske ska säga idag då :P hehe.

    Blev klara rätt tidigt faktiskt, vid 21.00 vart vi klara, 1½ timme tidigare än vi slutar egentligen, så jag blev glad, gjorde Tammys jobb idag och bara för det så kom hennes kära "GM" tidigare än vanligt. Otursfågeln Tammy hehe.

    Efter jobbet drog jag och busade med Henke, Nattap och Ceci. Vi tänkte först åka och kolla plan på Arlanda, lite roligt att stå precis under dom innan dom landar eller precis när dom lyft, känns lite som man ska sugas upp under dom. Men men, vi kom aldrig så långt, vi hamnade i Rosers där dom skulle ha streetrace men otur för dom så kom en polis på hojjen och hann stoppa allt innan det ens hade börjat. Så vi paddlade vidare till donken och åt en varsin burgare, tack henke för hamburgaren hehe. Sen lekte ja o Ceci att vi va 5 år typ o spottade papper genom sugrör på varandra haha. Sedan blev det lite "Mysteriet på Klockbacka" innan vi alla drog hem. Och nu har jag suttit här och gjort ingenting, ska ut o ta en smoke och sen ska ja väl sova eller nått, dricka vatten ska jag iaf göra för ja törstar ihjäl!!

    Är det någon som ska vara med på Nord mot syd i Gamla stan på fredag? För er som inte vet vad det är så slåss norra sidan mot södra sidan mot varandra (vattenkrig) jag tänker iaf vara med och spöa några södermalmare med min vattenpistol, ska försöka komma iväg tidigt från jobbet. Annars kan man ju bara gå på efterfesten sen. Gruppen finns på facebook btw och den heter "Nord mot Syd".

    Aja dags att hoppa till kojs då, katten ligger redan och sover, han kommer väl vakna när jag väl ska sova, är ju alltid så. SUCK, buskisse

    BTW henke, jag har gjort en liten kategori åt dig när man skriver inlägg som heter "henke bloggar" :) smart va? hahaha

    natti natti


    baby!!

    HAN ÄR TILLBAKA, OCH  HAN LEVER!!!!!!!! <3

    playa del sol

    så jävla skönt program :P
    sitter hemma hos tammy nu, den här datorn är cp ska lämna in den på lagning imorrn för laddarsladden glappar.
    suck äntligen får man en ny dator och så ska den fucka ur.. TACK onoff då..


    nej nu orkar ja inte blogga mer. HEJDÅ

    happ

    hehehehhahahahhaheheheehehihihooohähähähöhåhå, FAN VAD JAG MÅT KASST! rädda mig någon, snälla
    har fått en äcklig förföljelsemani, så det går inte att gå ut o röka själv, igår när ja satt ute o blossade hörde jag ett ljud, och plötsligt börjar jag gråta och fimpar en !!HEL!! cigg för att låsa in mig på rummet. stackars mina grannar som måste komma ut hit varje gång ja ska röka asså. FÖRLÅT!

    iallafall, idag ska jag jobba klart, åka hem occh sedan fortsätta kolla på film, hann ju bara se drömkåken, twister, tillbaka till framtiden 1&2.
    så idag blir det till att se tillbaka till framtiden 3 och the last drop. lär ju kolla lite på playa del sol igen, så jävla skönt program. sånt önskar vi mer av på tv ska jag säga!

    btw, jag är så JÄVLA röksugen men vågar inte fråga nån på jobbet om cigg, har ju redan frågat 1000 gånger förut (inte idag)

    så ja, dett ahar varit en rökfri dag änsålänge för min del. känner att ja ska gå upp till käket här på jobbet och dränka sorgerna i glass.

    jag har funnit min bibel

    http://www.sjalvmord.com/#forb - detta är inget tips för er som vill ta självmord, folk kommer säkert lacka för ja länkar den men i dont give a shit.

    sitter just nu ute och röker, sa till malin att ja skulle sluta men hittade en cigg som jag fick av malin och tänkte, nu eller aldrig. detta blir den absolut sista ciggen jag röker... förhoppningsvis!

    har käkat så jävla mycket idag pga att jag inte har rökt, och det är så som dom säger, man går upp i vikt av att sluta röka. nu känner jag ett sånt jävla sug av att äta på mcdonalds, men ja har ju slösat upp hela min lön, och im the one to blame i det fallet.



    jag tänkte börja kolla på film lite mer, så igår såg jag några stycken, tänkte räkna upp dom här i bloggen och slå rekord i att titta på film. kanske inte nu men en vacker dag ska jag vara med i guiness rekordbok haha

    Playa del sol - alla avsnitt (12st)
    A night at the Roxbury
    Tigerland

    Inatt blir det:
    Drömkåken
    Alla "Tillbaka till framtiden" filmerna
    Twister
    The last drop

    Nej nu måste jag bege mig tillbaka till filmtittandet. heipa


    RSS 2.0