snart kanske ni får se mig i tvrutan haha

för tammy har anmält mig till "du är vad du äter" pga min livstil, dvs mitt onyttiga ätande, min dygnsrytm, mina alkoholvanor och min brist på motion :P kanske kan behövas, skulle va kul o vara med.. men framför allt att få ordning på tillvaron och då kanske jag orkar bry mig lite mer om mig själv också :)


jag och tammy ska dra in till stan och äta snart :)




Kommentarer
Postat av: Blondinkjella

Väntar tills du är med då, fast du ser ju rätt fin ut på bilden i sidokolumnen, haha.

2008-09-06 @ 20:27:15
URL: http://www.metrobloggen.se/blondinkjella
Postat av: Jessica

svar: det är tillåtet att tycka och säga vad man vill inom sverige, vad du än själv tycker. en av grundlagarna kallas yttrandefrihet om du vet vad det innebär? så det är rätt omöjligt att någon skulle kunna stämma mig för mina åsikter. jag skriver allmänt om vad jag tycker, den som kommer med personangrepp är du och då råder det skillnad i och med att jag i detta fall kan stämma dig och inte tvärtom. tänk över vad du säger innan du yttrar dig ;)

2008-09-06 @ 22:29:54
URL: http://sayyouwill.blogg.se/
Postat av: Jessica

Nu kan det ju faktiskt vara så att jag redan har skrivit om det i min blogg. Och i en diskussion får alla lov att säga vad de tycker. Men du glömmer fortfarande det faktumet att det var du som kom med personangrepp på mig och inte jag mot någon särskild.

2008-09-07 @ 11:40:25
URL: http://sayyouwill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0