kul jul?

Fan nu känner jag att sommaren inte dragit igång än, eller är den redan slut?
Det jag menar är att, om det ändå skall vara såhär torrt så kan det likagärna bli vinter eller nåt.



None




Jag ska iaf åka utomlands i vinter! Thailand (lär ju inte finnas biljetter då men aa.. . ) eller miami beach!
Anket ska nog med i handbagaget så jag inte får tråkigt, jag kan typ låtsas att hon är en tamagochi eller nåt (: eh va?
Anki vad säger du, tamagochi för ett dygn?




wooopa

Jaaa, what to say what to say?

Hämtade min mobil som har vart på lagning i nån vecka idag, den funkar man är seg som aldrig förr, men vill inte lämna in den igen för jag pallar inte med deras lånemobiler, dom suger ju balle rent ut sagt!!

Så nu sitter jag här all alone hemma hos min bror som är i Turkiet, har suttit typ en timma och tittat på "Ormen" som hans majsorm heter, han har bara legat still och förmodligen undrat över varför jag satt och tittade på honom. Faktiskt så har jag ingen aning om varför ja gjorde det, antagligen för att jag inte har något annat att göra eftersom alla andra e så slitna idag så då får inte jag heller hitta på något...

Allt hänger på vännerna. Jajja, är väl lika bra att sitta inne idag eftersom jag har jobbat hela veckan och ska jobba nästa också, hmm vad är det för vecka nu? Vecka 26 fick jag fram på mobilen, då ska jag alltså jobba i 4 veckor till sen har jag en veckas semester och då ska jag upp till Rättvik och vara på Classic Car Week som är en v.31 tradition för mig, som jag åker till varje år.
Händer alltid massa spännande saker där, tex förra året träffade jag Simon där (mitt ex) och jag fick massor med nya vänner plus att man fick vara med om så otroligt roliga saker och så sköna människor. Jag skulle nästan kunna döda för att den här sommaren ska bli lika sjuk som den förra!!   -:<3 sommar 2007:-  

Först och främst jobbade jag väl men sen fick jag semester, då bar det av till Rättvik med Vicky i 5 dagar tror jag det var, kom väl hem 2augusti eller så, några dagar senare taggade jag och Malin till Korfu, Grekland i en vecka, såååå härligt va det och misstag gjordes där men det är bara bra annars skulle ja inte ha Kris.
Direkt när vi kommit hem från Grekland så hämtade Vicky och Markus (hennes ex) oss på Arlanda i hans tynga Saab 9-3 som jag brukade få låna o raca runt i =) Tack Markus, det var kul så länge det varade!

I alla fall så åkte vi hem till min lägenhet direkt efter Arlanda då, bytte om, söp till och drog direkt ner till Danmark med Vicky och Markus för att egentligen bara vara där i 2 dagar, som sedan blev 3 dagar... 4 och till slut 5, på den 5e eller 6e dagen åkte vi Suzuki Alto hem haha. Hade i alla fall jävligt roligt i Danmark (Markus jobbade på dagarna så jag och Vicky fick roa oss själva). Träffade ju Troels och Anders där :)

Efter Danmark drog jag till Hallstahammar/Västerås och tog mitt körkort =) och efter det var hela september också helt underbart!

Nu är Sex and the City filmen klar så jag ska väl kika på den och ta en cigg eller liknande.

Ha det så bra allihopa! Ciao

cause im a hiphoper yes i am

genast till klockbackskolan, aka cpskolan eller hans o gretaskolan wooo..
sitter o super lite nu, ska inte köra rattis, har chaufför wiii!!

idag har jag o henke matat min brorsas orm o det  har typ tagit 2 timmar för honom att få i sig den o han e ändå inte klar haha cp.

nu ska vi dricka sambuca, elda, ta handen för - dricka

hejdåååå
varma häslningar från mexico haha nej skoja bara, från kalla fittnegersverige, ja det finns ju faktiskt fler sånna här än i själva afrika!!

wooo

whats up gott folk?

själv har jag varit vaken heeela natten, igår blev jag typ "befodrad" från lagret till kontoret så nu jobbar jag, Angelica Österberg på kontoret på TNT... Känns ju lite kul, men svårt är det, enda ja kan göra är att gå igenom data entry och göra label entry, vilket betyder att ja skriver in lite uppgifter om paketen så dom inne på lagret kan sätta lablar på paketen så dom kommer iväg till den depå de ska till.

nu ska ja knarka lite coca cola och fortsätta sjunga på Gigi D'agostino ft. Sean Paul - Ripassa med turken =)

idag börjar jag kl 3, en timme tidigare än vanligt, blää, men pengarna bara rullar in haha.. nästan iaf =) snart har jag min resa till thailand, 2 månadslöner bara så är ja så gott som där redan haha
fast ja ska åka i vinter så det e ett bra tag kvar wooooo, hinner tjäna massor med pengar då hihii, fast skulderna ska ju betalas också :( det e de enda som suger med att ha pengar, fasikeeeen!

aja off 2 det jag gjorde (sjunga) hahahaha

hare brajjjjjj

javesst!!

Jo fan vilket skönt jobb jag har!! Älskar det!! woooo! Står i princip still på samma plats hela tiden och mäter och scannar pallar, assoft! e ju inge slitgöra som ja trodde det skulle va huh :P


nej nu känner ja en odör av lucas bajs, kattfan o skita så ja måste städa lådan... o nu jamar han också, VAD VILL HAN!??

Jag känner för en uppsala helg nu faktiskt, saknar alla där, va så kul förra sommaren! Vill att den här ska bli precis som den men de kommer väl inte hända :( Annars accepterar jag bara den om den här blir bättre.
Just det, har ledigt från jobbet v. 31 så det e assoft! hihihi

Har anställning tom v. 37 o sen e han ganska säker på att jag får fortsätta, om jag trvis o så också men det tror ja jag kommer göra för de e snälla arbetskamrater =)
hihi nu ska ja chilla vidare i min soffa! kanske plocka upp resterande kläder i rummet också :P

ANKI OCH HENKE HAR JOBB!

Nu är det så att efter allt slit så fick ankan å henket äntligen jobb (:



Henke jobbar tillfälligt på Klippans Express i en vecka till!

Anki börjar på TNT idag!

Henke börjar sedan på ICA Kvantum ;) haha
            




Tack tack, vi bockar å bugar!

måndag och första dagen på jobbet

tänkte bara skriva ett väldigt kort inlägg nu.
igår började jag städa mitt rum så fort jag kom hem, kastade mitt skrivbord och lite andra möbler så man får plats här nere, har ju ett stort rum men hade för mkt möbler, nu ska jag bara rensa allt som ligger i soffan sen e de klart! yeees.

idag börjar jag på tnt =) så nu ska jag tjäna lite pengar så jag har råd med sommarens bravader såsom bilträffarna (power meet (3-5 juli), västerås och classic car week (vecka 31), rättvik), cypern i höst med någon vän och förhoppningsvis thailand i vinter =)

men nu ska jag duscha och göra mig iordning för jobbets första dag, läskigt, spännande och nervöst men ändå sjukt roligt! hoppas arbetskamraterna är snälla mot lilla mig =)

kommer väl hem vid 11 o då bloggar ja om hur det gick =)=)=)=)

pusshej

Hej bloggen!

Jag har bestämt mig för att gå ner lite i vikt, och jag börjar imorgon, här är mina nya regler.

Inget mer godis, inge coca cola (kommer blir svårt), ingen mer skräpmat, cykel ist för buss och så ska jag promenera varje dag :D

för jag orkar inte köpa nya jeans hela tiden jag vill komma i mina gamla!!!!!! btw jag tycker inte att jag e fet bara så ni vet...

lördag och inget att göra, känner någon igen sig i detta drama?

Har Henke i luren och vi funderar på vad fan man kan göra!? Någon som har tips så tar jag glatt emot dom!
Ojsan nu råkade jag tappa fjärrkontrollen i golvet och batterierna flög åt helvete! Suger ju balle, måste leta upp dom nu...

Kör lite fjortisdunk också (6 little eggs) haha, den e fan skön!

Måste klaga lite på midsommarafton igår som vi alla kom överens om att det va NattaP's fel att den gick åt helvete så FU! :) Va ju först hemma hos Ceci med henne och Henke, sen drog vi hem hit en snabbis och sedan till där Henke bor över helgen o ja va typ där i 10 min o sen torrade jag ihop mig och drog hem, tog värsta omvägen men det va det värt för ja hämtade nämligen mina katter o hade dom här inatt, Kirre va så söt =) Lucas också för den delen woohoo!! Fast han va grov med att jama idag också :/

Nej nu ska jag dö tror jag eftersom Väsby är så jävla fattigt, tror inte jag är ensam om att tycka det heller :@

Ha en trevlig kväll för det kommer inte jag att ha iaf!

blogg - grogg? nej tack!!

idag har jag pratat med kris i hela 11 minuter, fick ut lite av samtalet iaf då ja till största delen i hör vad han säger. dom har ju satellit telefoner så de brusar lite, eller ja ganska mkt. vi kom iaf fram till att eftersom han inte kan gå till nån affär o köpa brevpapper o kuvert så ska jag skicka det till honom på måndag igen.

just det på måndag börjar ja på TNT också =) bra lön ja kommer få, är faktiskt asnöjd med den :D

nu orkar ja inte skriva mer, hejdååå

que?

INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR INGA PENGAR


what 2 do?

Här sitter jag Angelica Österberg, en fredags kväll utan något att göra, inte vilken fredag som helst... Utan fredagen den 13:e, bara väntar på att något otursamt ska hända.
Hoppas det inte är det att jag inte kommer ha något alls att göra ikväll, för jag orkar inte ha tråkigt!

Kommer ingenstans heller för mitt busskort gick ut idag och jag har inga pengar till att köpa en remsa, iofs skulle ja kunna ta smsbiljetter men det blir så jävla dyrt på räkningen sen.

Idag har jag inte gjort någonting speciellt, umgåtts med familjen hela dagen, Arjas son, hans flickvän och deras barn är här på besök, vi åt middag allihopa tillsammans vilket jag tyckte för första gången va ganska trevligt då det inte vart något bråk vid matbordet. Måste tillägga att det alltid är jag som börjar. Och så har jag spelat lite Age of Empires hehe, blev 1-1, jag vann en gång och PCn vann en gång, men det var bara för jag glömde bort att samla relics och det gjorde PCn därför vann dom. Men måste tillägga att jag hade störst trupper och flest "invånare" och förstörde mest byggnader.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, Barcode brothers - Flute sattes nyss på, men nu ska det sättas på en låt med MYCKET bas =) Vart Eazy E ft. 2pac - This is how we do.

Igår lyckades jag äntligen laga min "vackra" Volvo helt själv! Okej kanske fick lite hjälp av Henke, fast det va bara att han drog i generatorn medans jag spände. Jag var ju helt fel ute ett tag där, köpte en fläktrem på Mekonomen men jag skulle ha en generatorrem så det köpte jag på Autoexperten ist och den funkade perfa :D Så nu rullar "soccecontainern" förutom att den gnisslar sönder och batteriet är helt slut! Så det blev till att ladda upp det igår och det kommer säkert at behöva göras igen hehe.

Måste även berätta om mina vackra utslag jag har fått på armarna och benet som antagligen Turken (Vicky) smittade mig med för hon har massor under armarna, stackarn.. Vicky om du läser det här så gör det inget att du smittade mig med ben & arm klamydia haha!

Men nu gott folk blir det en cigg och några samtal för att se vad som händer ikväll!
Pusshej på er!

fo helvede.

Anki the riff gav mig fel lösen, så jag har ju inte kunnat röja i bloggen.
Men NU fick jag rätt :D

Supit i tre dagar nu, så jävla röjj på studenten. Förutom att mitt huvud e så jävla kefft å att jag alltid lyckas på migrän av typ ett glas vin -.- så det blev till att sova medans gästerna var här (sorry :D) men för att sedan rulla ner till fabben å bli APRAK å ba röjja satan med allt å alla.

Det var så jävla kul att se alla fulla å glada, både på flaket å på fabben. Det var extra roligt att se dem som är blyga å torra - till att bli helt röjj å ba ROCK AWAY!




Vid flaket med clittttt.tt.!


Hur som helst sitter jag nu här bakfull, lökig, arbetslös lite medvetslös. Säg genast till om ngn har lust att anställa mig moah =D
Nu ska jag se klart lite film för att sedan dö ännu en gång. friskh så friskhh...!

Over and out, eller typ aa godnatt.

alkohol!

idag ska det drickas precis som det gjordes igår!
fast till skillnad från igår så ska vi grilla vilket vi inte gjorde igår, grilla o laga alla mat till 9 pers, HUH tur att jag inte ska hjälpa till, inte vicky heller för vi vart nedskickade till ica o handla all mat så vi tog sparkcyklarna och sparkade oss ner till ica format och sedan hem efter vi handlar för 517kr :P
skulle egentligen på race idag men jag är så jävla bakis så jag äter lite och super till igen !

nej nu ska ja röka min cigarrett och sitta o softa o sen duscha :P

godkväll gott folk, njut av det fina sommarvädret som vi inte lär få behålla så länge säkert :P

I MORGON ! ! !

I morgon tar jag studenten, jag är så sjukt jävla taggad nu!!!



image51



Citerar Pnatta, (som för övrigt citerar alla andra..)

"WOOH!!! LIVING THE DREEEEAAAAM!!!"

ah ah ah!

diskuterades lite i kommentarfältet om urpo o turpo, VA!???? alridg hört talas om.

iaf idag har jag sovit hela dagen trots att jag somnade runt 10 igårkväll och vaknade pigg och klar imorse kl 08.14, arg var jag när jag vaknade också så jag kastade mitt tangentbord i marken så nu kan jag inte sitta vid min stationära dator :/ whatevvahhh

har kört honda civic idag <3!!!  sen skulle den där jävla niklas köra, han tror sig grym men sorry niklas jag måste säga att du kör som en biltjuv som inte kan köra, jag är ledsen men du kanske ska ta en körlektion?
måste också säga att jag är glad att jag är grymmare än honom.

haha han varvade sönder bilen när han stog still men ändå mjukstartade han, körde nästan in i saker.. tanka påstod han sig inte kunna heller, vadå kan inte tanka? LÖGN LÖGN LÖGN LATA JÄVEL!

aja nu ska jag chatta lite på msn och skriva ett brev till kris :P vad jag ska skriva har jag däremot ingen aning on, kanske att jag var lite rädd när jag åkte bil idag och vart kastad in i väggen när han gjorde en skarp sväng? ja det kan jag även berätta för mina barnbarn HAHAHAHA


over and out sweden! ciaooooooooooooo

RSS 2.0