jag måste också säga!

Idag fick jag hem några filmer jag klickade hem igår, alla Pirates of the Carribean filmerna (boxen med extramaterial och sånt shit), I am legend samt någon jävla Shark tank, fast Shark tank grejen var ganska cool, är ju som ett havsakvarium man har på tvn, eller heter det i tvn? I alla fall, så simmar det runt hajar och sånt i tvn. Alla i blu-ray så klart! Ska aldrig mer köpa någon vanlig DVD film igen, är helt såld på blu-ray nu.

Nog med tönt snack nu, sitter på jobbet och bloggar nu, finns inget att göra här. Väntar på att Vicky ska komma hem så ska vi draga oss till systemet och köpa lite alkohol tills imorgon.

Min dator är ju trasig nu också, jävla skit! Skulle lämna in den på ON OFF idag, klart att den funkar skit bra när jag väl är där, sen provar jag skiten när jag kommer utanför jobbet, då är den trasig igen. Vad vill den?!




Och imorgon gott folk är det nyårsafton, jag hade ju helst velat få 12 kyssen av min pojkvän men får väl kyssa en stolpe eller något haha! Sorligt värre, men jag har ju Vicky, vi får pussa varsin sida av en lyktstolpe helt enkelt. Japp så blir det!

Nu ska jag ut och röka och sen försöka sysselsätta mig med något att göra, adios!

vad ska man säga

back to my boring old life, again!

Jobb idag... Vill vara mer ledig ju!

Sov något konstigt inatt, inte bra alls, sakna!
Drömde också en jätte konstig dröm om att Kris skickade ett videomeddelande till mig haha, ska inte ta det här i bloggen faktiskt.

Nu ska jag minnsan gå upp och äta en rostad macka och dricka O'boy, för det var så längesen jag gjorde det.

Happy 29 december då :P

grattis

till miiiig!!

TACK TACK!

I'M THE GRINCH!

Ja så var ju nästan julen över nu då, bara 5 timmar kvar av denna dag. Fick en ny tv i julklapp, mycket glad blev jag. Man blir ännu gladare imorgon kl 16:00!!!

Ikväll ska jag supa med Vicky the Turkfitta you know! Och färga håret ska vi väl göra strax. Eller ja snarare nu!! For helvede, 5 timmar och 5 min tills jag fyller 20 år, ba hej systemet!

bloggblogg

jag har blivit kass på att blogga men det är rätt mycket nu som pågår, resa på torsdag, min födelsedag också på torsdag... 20 år, visst får jag gå på systemet, men varför vill jag göra det? jag dricker typ ändå aldrig. 

julafton imorrn, fattar ni? ny tv till mig sen tack och hej!

hej hej hej hej hej hej

ikväll ska jag spela ps3 :D jag fick det idag av kris wohoooooooo tyyyyyyng!  det ni!!! 
guitar hero world tour på tisdag då!

nu kommer jag bli tvnörd, har skaffat digitalbox, lugn daniel och pappa, det är ingen bindningstid eller nått utan bara betalar 299/mån, så ska jag köpa nått coolt ljud, och sen så får jag förhoppningsvis fortfarande tvn i julklapp då =)
är så nöjd med mig själv hahahahaha.

määä

trevlig lucia!! NOT!

kanske ska sova imorgon så jag orkar åka till wall en tuna :P haha
nu vill jag kolla på jönssonligan bara för det, dom vuxna ftw!

ne nu ska jag röka och sen hoppa i slafen!

btw, varför är det aldrig någon snygg polis eller brottsling i cops?`fast bara för det såg jag en men han va typ 16, va roligt då! haha vafan god natt nuuuu

imorgon kväll (idag) så frågade josse om vi skulle supa, HELL YES! sen frågade malin också så då tänkte jag att vi kunde slå ihop det, så josse du e den enda som inte vet nu men vi ska bada jacuzzi här imorgon kväll! WOOOPA!

natternatternatter-!

Fredag den 12 december 2008

Imorgon är det Lucia, palla! Vad är det för speciellt med Lucia egentligen? Kolla på en brud som går med massa ljus i håret och se massa tärnor som svimmar p.g.a syrebrist. Det är i och för sig kul att se men orka lyssna på när dom sjunger och läser dikter om advent. Nej, jag bojkottar Lucia detta år.

Imorgon ska jag åka och kolla på en häst som jag ev ska ha på foder. Så får jag något att göra på dagarna. Ägaren hade försökt sälja hästen men inte fått något gensvar så nu ville hon ha fodervärd istället. Ligger bortåt Vallentuna så det är inte så långt. Sen tror jag att man ev kunde flytta hästen efter en period som fodervärd, men vi får se. Kanske inte alls klickar med den lille.
Annars ska ja fortsätta tjata på Johanna, hennes far äger ju Lövhamra gård och hon har ju 2 hästar där tror jag att det är ^^

Nu ska jag jobba vidare, adjö!

haha malin länkade :P









good fucking morning SVERIGE!

Jag är sjukt jävla upprörd kommer inte säga varför här i bloggen iaf, ville bara påpeka att jag nyss fick reda på nått som jag är väldigt besviken på!

Tror jag ska fly till Panama eller Mexiko eller nått, kasta telefonen och datorn åt helvete och bara slippa alla.
Don't ask alltså, jag kommer ändå inte berätta på beställning.

Nej nu ska jag sysselsätta mitt lilla huvud och komma på andra tankar.

Fuck off for helvede!


upphetsad



haha denna fick mig att skratta alltså



Je pense que les blogs en français aujourd'hui

Bloody hell, l'horloge est à 07h22 le matin et je siège ici et tout à fait Sprightly parler français. Mais la nécessité de former sur l'autre je vais oublier tout ce que j'ai appris à l'école secondaire, il a été en elle-même pour 5 ans que je suis allé à l'école mais que ce soit. Aujourd'hui, je vais pas dormir toute la journée parce que je aspirent jusqu'à lundi parce que ce qui se passe est quelque chose de très spécial. Et 16 jours est rempli mes années, et en 15 jours, il est la veille de Noël wohoooooo ce que l'enfer du plaisir. Devrait avoir un nouveau téléviseur à écran plasma pour les fêtes de Noël, et nous espérons une Playstation 3.
Je pense que presque Lucas est un peu fatigué aussi, haha, il est mignon! Mais je me demande ... Où diable est Kirre?
Maintenant, avez-vous commencer à dormir loin de la journée, au revoir mon amis!

Haha, hur övertrött får man vara?   -    Très fatigué!!

Tarkista tämä teksti!!

Rakastan tätä laulua

Nuapurista kuulu se polokan tahti
jalakani pohjii kutkutti.
Ievan äiti se tyttöösä vahti
vaan kyllähän Ieva sen jutkutti,
sillä ei meitä silloin kiellot haittaa
kun myö tanssimme laiasta laitaan.
Salivili hipput tupput täppyt
äppyt tipput hilijalleen.

Ievan suu oli vehnäsellä
ko immeiset onnee toevotti.
Peä oli märkänä jokaisella
ja viulu se vinku ja voevotti.
Ei tätä poikoo märkyys haittaa
sillon ko laskoo laiasta laitaan.
Salivili hipput.

Ievan äiti se kammarissa
virsiä veisata huijjuutti,
kun tämä poika naapurissa
ämmän tyttöä nuijjuutti.
Eikä tätä poikoo ämmät haittaa
sillon ko laskoo laiasta laitaan.
Salivili.

Siellä oli lystiä soiton jäläkeen
sain minä kerran sytkyyttee.
Kottiin ko mäntii ni ämmä se riitelj
ja Ieva jo alako nyyhkyytteek.
Minä sanon Ievalle mitäpä se haittaa
laskemma vielähi laiasta laitaa.
Salivili.

Muorille sanon jotta tukkee suusi
en ruppee sun terveyttäs takkoomaa.
Terveenä peäset ku korjoot luusi
ja määt siitä murjuus makkoomaa.
Ei tätä poikoo hellyys haittaa
ko akkoja huhkii laiasta laitaan.
Salivili.

Sen minä sanon jotta purra pittää
ei mua niin voan nielasta.
Suat männä ite vaikka lännestä ittään
vaan minä en luovu Ievasta,
sillä ei tätä poikoo kainous haittaa
sillon ko tanssii laiasta laitaan.
Salivili.

hyvää yötä!

Tomten! Jag önskar mig..

.. en ny TV och presentkort.




Japp, jag skriver fortfarande önskelista. Fyller år om 16 dagar, 20 bast och skriver önskelista haha bebis Anki ^^ Men annars glömmer pappa vad jag önskar mig så det blir lättast så!
Ska bli gamegeek igen tänkte jag, tänkte önska mig en DVD-spelare också men vill ju ha PS3 så då kom jag på att jag kan kolla på DVD via PS3, men vi får se vad tomten kommer med i jul haha.

Var ett tag sen jag bloggade, har inte riktigt haft tid då jag har vart sjuk, förkyld, feber och ont i halsen i helgen :/ Pratade om magsjuka idag på jobbet, och jag sa att jag ska absolut inte bli magsjuk, gissa vad jag gör när jag kommit hem och ätit precis? Jo allt kommer upp igen, känner mig dock inte magsjuk, kanske blir värre om några dagar men det är bara att gilla läget alltså, inte mycket mer man kan göra. Bra är väl att när jag är magsjuk får jag sån avsmak för cigaretter så det är väl ända pluset, ajoo man går ner i vikt också ^^ Men när man blir frisk går man upp allt igen, so whats the point egentligen haha.

Nu ska jag kolla på lite tv sen jävlar ska jag fan ta och sova alltså.

Goder natter.


haha

jag känner mig lite rolig nu. ska försöka sova men tror inte det kommer gå.

ouff ja ska jobba imorrn IDAG fan assåååååååå

jaha

Är det så att det alltid är mitt fel kanske? Bara för att jag aldrig är svartsjuk så betyder det ju inte att han inte blir det. Fan känner inte för att blogga nu. Har sån ånger i kroppen, vill bara krypa ner i ett hål och vänta ut bättre tider. Alltså om det här löser sig nu så vet jag ju att det kommer att hända igen, det är ju bara en tidsfråga.

Vad ska jag göra?
- Fortsätta som om inget hänt.
- Fortsätta men ändå veta att det kommer att hända igen.
- Avsluta skiten och vänta tills den dag jag blir glad igen.


Nej jag tror jag ska lägga mig och sova igen, den här dagen började inget bra och då kanske den slutar i en dödsolycka eller nått. Och jag vill inte dö än, jag vill dö lycklig... när jag är typ 35 år haha, ung och vacker, förhoppningsvis.

Ciao

ärligt

Okej jag är inte den största barn älskaren i denna värld men vad fan!! Såg en jävligt söt unge på tv nyss, ska åka och sno den för den vill jag ha som mitt barn. Kan väl i och för sig skaffa mig en egen men det känns så jobbigt, är nog den största anledningen till att jag är skeptisk till att skaffa barn någon gång i framtiden, att bli gravid, få värsta magen och äta allt som går att äta och lite till... att inte kunna röka eller dricka. Men men, ska jag ha barn ska jag i alla fall ha 2... En vacker dag...... kanske..

Nej nog om det börjar blir lite för seriöst både här i bloggen och i mitt huvud om det här med barn haha, ska inte få några dumma tankar nu hehe.

Nu ska jag sova för nu har jag hunnit bli sjuk sen det senaste inlägget, ont i halsen och en antydan till feber känner jag.

God natt.

sånt stort tjohej för ett ynka sms

Och DOM där två börjar snacka också, no lifers... Aja har man inget bättre för sig än att sätta sig och diskutera 2 andra människors liv så visst, fine by me.

Vart ute med Josse och Vicky, fast släppte av Josse för 100 år sen typ, Vicky och jag åkte och träffade Jocke och brummade runt lite, han hade 2 st 17 åringar i bilen, då var det tack och hej för oss haha.

Nu känner jag att jag börjar bli sjuk, halsont. Orkar inte med det!!!
Ska lyssna på pojken som inte fanns nu ^^ Sen ska jag knoppa =)

Natti natti

krasch, pang, boom!

2 nära döden upplevelser inatt, en för mig och Vicky (är fortfarande skakis efter det), en för en stackars katt jag höll på att köra på.

Lyssnar på en ljudbok nu, "Pojken som kallades det" (Dave Pelzer), laddat ner alla 3 "böckerna", har läst dom alla för många år sen och fick för mig att jag hade kvar böckerna men hittar dom ingenstans så jag laddade ner dom istället. Skönt att slippa läsa själv men svårt att koncentrera mig, ska lyssna på den nu tills gossip girl är klart ^^

God natt!


fildelning




 

Du är skyldig:


För nedladdad musik: 6 400 000,00 kr
För nedladdad film: 13 440 000,00 kr
100% påslag för ersättning av marknadsskada
Totalt: 39 680 000,00 kr

Tillsammans är alla som använt Fildelningsskuld.se skyldiga 49 706 710 592,00 kr



Hur fan skulle man ha råd att paya det här alltså haha


-




those who wish to follow me
i welcome with my hands
and the red sun sinks at last
into the hills of gold
and peace to this young warrior
without the sound of guns



RSS 2.0