ÅKER IDAG

Idag eller ja om typ 20 min åker jag till Arlanda för att sen flyga vidare till England, ska bli så skönt att komma ifrån Sverige, synd bara att det riktiga fina vädret kommer nu... Typiskt min tur va?
Konstigt nog så är jag lite nervös inför fygningen, jag älskar ju typ normalt att flyga men känns liksom som att något är fel. Sen har jag ju i och för sig inga instinkter så så min hjärna är nog helt ute och cyklar, ska intala mig det i alla fall.

Nu ska jag göra sista checken att jag har allt viktigt med mig och det är väl ändå, pass, plånbok och bokningsinformationen? För kläder är ju uppenbart att man tar med sig, det är ju i och för sig uppenbart att man tar med passet  och plånboken också men det är sånna saker man absolut inte får glömma!!

Nu tror jag att pappa är klar för jag hör hur kaffekopparna ställs på diskbänken i köket som ändå ligger 1000000000 mil bort från mitt rum och nu hörde jag hans fotsteg närma sig och vips så sa han "ska vi åka nu?"

Jaaaaaaaaaa!!! Säger jag, så nu ska vi åka till Arlandish flygplats och jag försvinner ur landet i några dagar.

Ha en trevlig helg gött fölk!!  Cause i will!


BURN BABY... BURN

men nej tack!

dagens incident: diskmaskinen på jobbet börjar brinna strax efter klockan slagit 1500, då jag slutar. byggnaden utryms och jag får inte komma in och stämpla ut.. övertid för att stå och titta på massa räddningspersonal (polis, ambulans och brandkår samt massa securitasbilar och folk från flygplatsen) inga större skador dock.. som tur ääääääär!!!!

note till myself då, eftersom jag brukar tappa bort saker hela tiden så ska jag skriva upp lite av mitt schema här ifall min lilla kalender plötsligt försvinner spårlöst.

23 - 06-15
24 - åka till england
25 - england
26 - england
27 - åka hem från england
28 - 14-23
29 - 14-23
30 - 14-23
1 - 07-15
2 - 07-15
3 - 07-15

så där hade jag en liten bit så jag klarar mig i alla fall.
snart dags för sängen, morgondagen ser ut såhär...
upp 0445 eller ja blir till att snooza till 0515 och sen stiga upp och kasta på sig kläderna i tron om att jag har bråttom fastän jag egentligen inte ens har det med tanke på att jag inte sminkar mig innan jobbet, håret fixar jag inte heller utan det åker bara upp i en tofs, frukost äter jag inte utan gör bara ordning några smörgåsar som jag äter på frukostpausen på jobbet så egentligen det ända jag gör är att klä på mig och borsta tänderna och röka morgon ciggen (när jag har några) och jag har ett paket nu YEEES!
men i alla fall sen börjar jag jobba kl 0600 och jobbar till 1500, sen hem och packa inför fredag och kolla swedbank.se... måste ju kolla statusen på lönen haha. sen förmodligen bara däcka i sängen.. funderar starkt på att städa mitt rum men vi får se...


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej svej

SOM MINA KÄRA VÄNNER SÄGER...

Aha och?


Kom att tänka på en sak på väg till jobbet imorse. När jag åker taxi ensam så sitter jag i framsätet. Men jag har lagt märke till att det är endast Svenssons som gör så, alla stekare och blondinbellor tror sig sitta i en limousin där i baksätet. "Fram med champagnen!"

Era horor!




SÄGER BARA EN SAK, SIFFRAN 1




aha och vad är det för datum idag då? VA VA VA!???



































9 april minnsan

AFRIKA



för några veckor sen ansökte jag om att få bli volontär  i afrika, i got och jag åker den 3 juli och är borta i 1 år =) 
spännande!


JAG ÄR KÄR I DEN HÄR LÅTEN







SOULJA BOOOOOOOY




baby, ive been thinking lately
so much about you
everything about you, i like you, i love you







i miss you, i miss you, i miss you
i really wanna kiss you but i cant




IM OUT OF CONTROL




You spin my head right round right round, when you go down when you go down down.



Oj det lät ju nästan lite snuskigt hehe. Hur kommer det sig att jag ser fram emot att jobba idag då? Ja bara jag vet, tror Malin också har en liten aning faktiskt, im so bad!



Im out of control!



AM I ALL ALONE?




Det känns lite så nu faktiskt. Jag hatar mitt liv idag känner jag i alla fall. Tror jag har blivit kär i mitt nya jobb och i Flo Ridas nya låt Sugar.

Idag har jag gjort fuck all, eller jo vart på Obs och köpt typ 1000000 färdiga maträtter eller ja det heter ju numera Coop Forum, det har väl hetat det i några år nu men jag föredrar att säga Obs, om man tänker efter... vad fan är Obs för ett jävla namn egentligen? Hur fan kommer man på att döpa en stor jävla mataffär till Obs???

Sov till kl 1700 idag, har ju vant av mig det nu när man fått ett riktigt jobb. Pengarna är ju bättre, inte för att jag har några nu då för dom snodde tydligen banken, väntar fortfarande på att jag ska få mina €125 från Swiss International Airlines, har väntat sen den 28:e december 2008. Flyger aldrig mer med dom, det är en sak som är säker. Gillar skarpt BA och SAS nu för tiden.

Vet för i helvete inte vad jag ska skriva, har ju liksom inget liv att prata om, känns som jag tappade bort det någonstans sommaren/hösten 2007, som sagt det var en sjuhelvetes sommar, saknar dom tiderna grymt mycket!!

Ja ja since im a BIG no lifer så drar jag väl och sover nu, förresten! Vad är det med att jag typ bor i min Hertz fleecetröja och jacka? Bekväma som fan är dom i alla fall.

Nu vet jag varför mitt liv är så kasst idag, för min bodyguard Vicky är i Västerås med hennes pojkvän.. Svikare :(

Nää vidare till sängen då.
Adjö


RSS 2.0