En tyst minut...

...för en kille (vill inte skriva hans namn av respekt) i Rättvik som bodde på våran camping som kände att han inte orkade med livet längre, så han tog det med hjälp av sitt skärp och en björk. Eller ja, sist jag hörde var att de hade fått liv i honom och att han låg i respirator, hoppas han har turen på sin sida att vakna upp utan men för livet och att han får hjälp isåfall.

Nog om den tråkiga händelsen och över till en annan, jag är iaf hemma, kände att jag ville åka hem tidigare pga en liten incident som hände natten från tisdag-onsdag. Vicky lämnade mig för att gå ner på stan, jag satte mig vid ett staket (det sista jag minns), vaknade upp bredvid en kille i ett tält utan byxor. Och det kändes förjävligt, sprang fort som fan därifrån och packade mina grejer och stack. Mår piss, men vad fan ska jag göra åt saken?

Hade iaf trevligt fram till sista natten och tråkigheter händer, höll nästan på att säga att det får man acceptera men kom på mig själv där. Det är inte acceptabelt.

Jajja, får blogga mer imorrn för jag ska kolla klart på filmen nu, dåliga dåliga House of Wax... den är keff.


livet är inte alltid som en latte på waynes!

Vill du "köPa"?








Besök även nattas secondhand-butik för övriga frågor på 08 590 970 00, kom ihåg att kontokort ej godtas!!


terve.

jag kände att jag var tvungen att hoppa in och säga..


AH DET ÄR MYCKET NU!.


Denna kväll har varit rätt rostad, och ja dani - jag talar om de rostade bröden! MEN det sägs att det knaprats för mkt på det kinesiska kräftorna? Och att det även har dansats för mkt vals? Men vad vet jag, jag menar . . vi har ju även en liten blogghora här i veeaazzbbyyy som har sån jävla mage att ens våga vika ut andra på nätet! Så eventuellt är det hon/han som endast fått tips in till sin YAHOO mail och levt friskt och bloggat riffen av sig om detta. Du som sitter och bloggar om allt å alla, som verkligen inte förtjänar att få sina namn uthängda på nätet. Ta å kamma till dig förfan, du är säkert den där lilla tönten som sitter utanför turkica i smedby - utan vänner, jag menar . . Du lackar ju så mkt om smedby, och om dragon och vad du nu om dillar om. Det ska bli så jävla kul när det kommer ut vem fan du är :) Vi lär ju ses - byssanlull - din farfar kör DIN fitta full.

dra helvete oxå.

XOXO





 


lata jag

Dani:  det håller på ända fram till nästa söndag :D orkade inte gå till din blogg o skriva en kommentar :P och nej ja vet inte hur man spårar ipadresser :(

ja gott folk, jag åker om 6½timme ungefär :D har så mkt att göra idag, ska till banken o ta ut pengar, centrum och köpa strumpor, skjutsa krille till en bankomat så ja kan få mina 500 kr, hämta malin och andreas så andreas kan köpa öl till oss :P ja det är en hel del att klaar på 2 hela timmar, elelr a blir väl 1½ för ja ska packa o så när ja kommer hem från mina ärenden  =)

kollar på cops just nu, finns fan inget annat o kolla på vid den här tiden på dygnet :( dåligt, kan dom inte sända simpons eller family guy nu? är väl sjukt mkt ungdomar som är vakna nu som vill kolla på tv!!!?
har ätit donken idag med vicky :D

ska ut o ta en cigg och undersökta det mysko djuret jag hittade nyss utanför min dörr. ska försöka förklara vad det är för djur, har dock aldrig sett det förut men here we go. det är som en mask/orm fast inte med spetsig svans utan den slutar bara sådär, helt rak är den. sen är den guldaktig och kan knappt röra sig själv, utan ålar bara på samma ställe, alltså inte som en orm som kan ta sig framåt när den ålar utan den här jäveln står bara still när han desperat försökte undvika min sopborste :P så man kan alltså säga att det är ett djur som inte kan simma så bra men är en blandning av mask, orm och ål och lever på torra land.

iaf nu ska ja ut o ta en cigg o kolla på äckelpäcklet, sen ska ja packa det sista ja kan packa för tillfället, sen ska ja försöka sova (tror inte det kommer gå dock)


HAHAHA måste bara skriva, va en crackhora på cops som va ute och gick i nattlinne och med sin handväska, slitna jävlar amerikaner på tv hohoho..
jajja, natti natti.
bloggar om en vecka igen :D

wiie

1 dag kvar till Rättvik... och löning!

Alla pengar lär väl gå åt där borta, men mig gör det inget.

Känner bara just nu att jag skulle dö för lite McDonald's, oooohoooo vad gött de skulle vara!

Vicky, Simon och Johnny!! På fredag bär det av!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Thomas Nationwide Transport

står TNT för och där jobbar jag, var typ ingen på hela kontoret som visste så vi fick googla fram vad TNT stod för :P

hehe, nu ska ja äta mina mandariner och sen arbeta vidare :D

what 2 say?

2 dagar kvar till Rättvik.

Idag har jag inte gjort så mycket, jobbade i 2 timmar sen skickade dom hem mig för att vi var en person för mycket, jag går gärna hem. Inte för att det är tråkigt på jobbet men det är skönt att ta det lugnt ibland.
Var hem till Johnny med Vicky och hämtade ett ciggpaket, så stod vi o snacka ett tag, efter det drog  jag hem och käkade och hamnade sen här framför datorn som vanligt.

Sitter nu och lyssnar på Johnny Cymbal - Teenage heaven.
Ska jobba imorrn igen, ser fram emot det på nått vis - tror att det är för att det kom frukt till jobbet idag, och är sjukt sugen på en mandarin. Och nu när jag skrev mandarin så vart jag sugen på kinamat.

Jag måste bara klaga, Kenza - varför i helvete tjänar hon så jävla mycket på sin blogg? Hon skriver inget intressant alls, skriver precis som alla andra 16-17 åriga tjejer som bloggar. Så säger hon att hon skriver om mode osv, men det enda är att hon berättar vad hon har köpt - mode, på vilket sätt då??

Nej usch, brats gillar vi inte.
Nu ska jag sätta på lute mer fartfylld musik och sen ut o ta en cigg.

Just det, jag ska få en ny dator, extern hårddisk, mp3 osv :) blir lite glad även om jag helst vill ha tillbaka mina gamla grejer - alla bilder och minnen, still pissed off.

Aja, jag lär ju skriva en liten trudilutt på jobbet imorrn när jag sitter och slöar haha, ne då. Jag gör det om det är lugnt imorrn.
Hejdåå

snaaart

3 dagar kvar till rättvik


tänkte höra om ni läsare kan tipsa mig om köp&sälj sajter då ni som läst tidigare inlägg har sett att jag vart bestulen på (mitt liv) för någha veckor sen.. ska spana efter min dator, ipod, bärbara hårddisk osv. så ni kan väl skriva dom ni vet i kommentatorfältet?

har skrivit ett litet brev till dom som ja ska lägga ut på blocket.se, för där kollar väl 99% av sveriges människor ibland iaf?

här kommer det iaf!!

"Hej du/ni som stal hela mitt liv (min dator, bärbara hårddisk, ipod, nycklar osv). Hoppas du får kul med alla mina semesterbilder och mina minnen som jag ALDRIG får tillbaka tack vare dig. Och tack förresten för att jag får byta lås hemma hos mig, hos min bror OCH i bilen, var ju lite onödigt att ta sönder rutan OCH dessutom paja låset. Ni kunde väl ha bestämt er för en sak? Va ju ändå jävligt dålig stil att ta nycklarna... Fattar ni inte att folk byter lås? Ni kanske trodde att jag gillar att betala saker jag inte förstört, och gillar att betala för låsbyten och rutlagningar? Vill bara skriva det här utifall ni kanske ser det, så kan ni ju nå mig för mitt mobilnummer står på telefonen som låg i den gröna datorväskan som min dator en Fujitsu Siemens Amilo låg i, Anki står mitt nummer på, bara utifall ni hjar lust att lämna tillbaka sakerna, vilket ni säkert inte har."


Aja slagget nuu, jobb imorrn


jag är en dumburk asså!!!

hur kan jag fortfarande vara ledsen över något som hände för snart ett år sen? rättvik kommer inte kännas detsamma.

Fan vad jag ångrar miiiiig!!!

min helg

Hej folket!

 

Vaknade nästan precis upp ur mina härliga sömn som jag kan säga verkligen behövdes efter allt bråk o stoj igår. Men roligt hade jag ändå 97% av tiden så det är inget att klaga på de sista 3% som var dåliga.

Sitter just nu och tjötar med min käre vän Malin på msn, ska ut och ta mig en cigarett snart, men först ska jag berätta om min underbara helg.


 

 

Fredag: Kom hem efter jobbet och en jobbig cykeltur, Tammy ska alltid cykla så snabbt och jag hinner inte med i hennes takt så hon skulle säkert kunna cykla fram och tillbaka till jobbet innan jag ens kommit halvvägs. Fick några riktigt ruskiga bett av de äckliga insekterna i skogen vid Marabou som vi måste gå igenom. Hade iaf en trevlig dag på jobbet, var riktigt bra stämning då! Efter jag kom hem så la jag mig i sängen och kikade på The Ring 2, hann inte ens se halva filmen utan somnade nog vid 1:a reklampausen eller liknande.

 

Lördag: Vaknade upp vid halv 1 på eftermiddagen efter att min bror och Vicky hade traklasserat mig i telefon och jag bad till Gud om att jag skulle få sova. Men det var bara att raskt hoppa ur sängen och duscha, äta frukost/lunch och sedan springa ner till busshållplatsen och möta Vicky - vi skulle till Norrtälje (American car show).

Efter lång tid och mycket möda kom vi dit, vi fick sitta på golvet på bussen från Danderyds sjukhus -> Norrtälje för att det va en tjockis som vägrade flytta på sig så vi kunde sitta ned. När vi gått av bussen så satte vi oss på McDonalds och käkade mat och tog sedan en lång promenad in till centrum för att leta upp cruisingen, till slut fann vi den och många kände vi igen som kom farandes i sina bilar, bland annat Bruno från Västerås och Jimmy från mitt gamla jobb OCAB.

Vi stod väl och kikade i 2 timmar eller liknande, sedan kom det fram 2 killar till oss (Robin & Robin) och frågade om vi ville ha öl och om vi skulle åka med i deras kärra, (Buick -69). Klart vi tackade ja till det erbjudandet, det visade sig även att Robin hade jag träffat förr, han var kompis med många av mina kompisar och jag hade till och med varit hemma hos honom. Så vi hade mycket skoj med dom grabbarna, vi va väl sammanlagt 9 stycken i deras bil. Vi hamnade vid McDonalds igen och där träffade vi på sååå många vi kände och det va roligt att se dom, för dom flesta hade vi inte träffat på flera månader!

Mjo, tog ett varv runt stan i bilen och sedan ner till Motorgårn, där fick vi hoppa över staketet för att komma in men det gick galant... första gången.
Andra gången vart jag utkastad - var ju så puckad att ja gick ut ur området utan band.

Måste ju säga att jag blev lite kär i Jimmy där borta men han svek mig så han kan dra åt helvete :P Jag och Vicky bråkade iaf med en tjej som kallade henne för fishface, då vart jag lack på henne och hennes killkompis vart lack på mig och började putta o hålla på. DÅ BLEV JAG ÄNNU ARGARE OCH FICK PANIK. Börjkade skrika vilt och tappa besinningen så jag var tvungen att gå därifrån. Ska runda av här nu, det som hände sen var det att dom stängde och jag raggade skjuts hem av några Litauer :P fick skjuts ända fram till dörren, NICE!


 


Och nu sitter jag här dödstrött, ska ta en cigg och sedan titta på The Postman som jag precis laddat ner, hoppas på att den är lika bra som jag minns att den är.

Ha det bra alla där ute nu, hej då!

orkar inte

JAAAAAAAAAAAAAO hehe jag vill röka men rökte sista nyss, fasiken!

.....

citty.se !!! hur vågar du ens kommentera min blogg när du tar varje chans du får  att bråka med vicky. inte hennes fel att din POJKVÄN var otrogen så håll dig för dig själv o stay away från min blogg!

Goda nyheter!!

Jag har ju inte bloggat på någon dag sådär, men ville bara dela med mig av dagens glädje! (kan man säga så?)

Från att i fredags ha vägt hela 58,9 kg så bäger jag nu 54,2 kg, vilket betyder att ja har gått ner 4,7 kg på 6 dagar =) och det är ju typ0,78 kg/dag, allt tack vare bristen på mat i kistan, mkt rökning o motion.. Jag vet att jag "svälter" mig men ja kan ju inte gå ner annars, när ajg är nere i 48 kg så ska jag börja äta igen, men försitktigt den här gången. Åh jag är ju så glad att jag kommer i mina kära Replay jeans!!!!!!

Det som suger då, det är att jag har blivit utkastad, så tack och adjö till mig, ne men ja får väl vara hemma några dagar till men måste kontakta soc fort som fan och få hjälp tills jag får tag på ett till jobb. Det är verkligen mkt nu!

Nej nu är jag dunderhungrig så det blir ett äpple och ett glas vatten till lunch, och sen en cykeltur på 8 km med Tammy till jobbet, eller den blir ju längre iofs för hon ska förbi banken vid station först så det blir lite omväg =) Men då förbränner man mer fett så jag har inget emot det!



Känner mig som herren på täppan!




sitter på jobbet :P

och vi vart klara ganska tidigt idag, känns ju skönt =) så kan man sitta här o slappa o spela harpan o lyssna när alla andra snackar skit :P haha.

fan längtar fortfarande tillbaka till västerås!!! och ser fram emot rättvik sjukt mkt!! ojojoj vad ja ska supa där, finns inte ord för hur mkt öl som ska ner i min kagge! jääääs

sen är ju hälften av nöjet att se alla andra fett fulla o rangla omkring i skinnpaj o trädojjor! kanske också ska skaffa mig det haha.

nej snart är nog norge klart o sen ere flyget.. sen är det väl klart tror jag.

CUT OFF på helsingborg nu! snart åker lastbilen! haha

hare brajj så hasch vi :P så gammal hihihi

fasn fasn fasn!

ja gjorde det igen, i cheated! nog om det.

jag har iallafall haft den bästa helgen ever!! POWER MEET - VÄSTERÅS = bästa skiten någonsin
kan ju säga så mkt som att jag var konstant full och betedde mig som ett jävla drägg! men det är acceptabelt där borta WOOOOO. jag vill tillbaka!!!!!! men om 2½vecka är det CCW och då ska jag va precis som i helgen fast fullare!!!! måste bara försöka vänja av mig vid att äta så ja kan spendera mer pengar på sprit. I DRINK LIKE A DUDE

första kvällen hängde vi med... hmm? JIMMY från mitt gamla jobb, ojojoj vad han såg olik sig själv ut!!!! o hans kompisar o sen simon o dom lite vet ja men han va keff, så då hängde vi med deras grannar som va från gbg, eller vi va inte med tjejen för hon va ANOREXIA och tyckte vi va feta :S tack! kom väl i säng vid 11-00 o sov nån timme eller 2, sen vid 17,30 fick ja ryck o börja supa igen för jag va trött på att va bakis, träffade danskar, norskar och tyskar där med :)
dansade bugg gjorde jag, gjorde kullerbyttor, drack whiskey och jäger, fick nya vänner från vallentuna, ja det va mkt helt enkelt.

men nu svettas jag så jag säger såhär, vi ses i rättvik v31!!!!!!!!!!






Cherry war <3



Används jag som bord eller?



Lick my leg all around



Klart jag sprang efter honom hela kvällen för han snodde min öl!

!

Är du en i skottkärregänget?

anaklåda i din anal?

dum e man, tänkte sätta igång datorn o kika på lite bilder från förra sommaren men ack, det gick inte eftersom någon okänd människa har alla dom! ååh är fortfarande så ledsen över allt det som jag hade på leifi o datorn :@
ge tillbaka!!!!

iaf idag... så har jag vart på kurs (farligt gods) och efter det har jag jobbat, samma visa imorrn igen, jobb jobb jobb!! det enda livet går ut på är att gå i skolan o jobba. ordet jobbigt kommer från ordet jobba.

aja nu ska ja väl gå å dö eller något eftersom allt i livet är så kasst så ja inte pallar med det längre... fittjävel

hoppas ni läsare har ett bra liv


iget mer nu hejdå!!!

kära fitthorjävel blogg

idag lånade jag min pappas bil och gissa  vad som hände??
jo det blev inbrott i den!!! dom snodde, stereon, min dator, mina hemmnycklar, min brorsas nyckel OCH mina cigg (dom är inte viktiga men iaf)
och polisen vägrade ju komma, dom sa attja skulle åke till en besiktning imorrn o anmäla den där....
men fan, när ja hade inbrott sist kom dom ju direkt men nej inte nu....


horahorahora, det ja blir mest lack på är att det va en fett fräsch bil bredvid som dom lika göärna kunde gjort inbrott i men dom valde min pappas fattiga jobbarbil, helt jävla fucking fitt gay!!! blir så laaaaack! imorrn ska jag iaf komplettera uppgifter till polisen så man kan göra en anmälan och sedan betala självrisk och förhoppningsvis få tillbaka pengar till en ny dator, ny hårddisk, byta lås hos oss och hos min bror.

sen blir ja så ledsen för jag hade mitt liv på den datorn o på den hårddisken, hade liksom fört över alla bilder o allt jag ägde till den datorn :( blir så jävla ledsen att jag börjar böla, har inget på den här, alla bilder är borta för alltid, mina minnen...

krossade rutan gjorde dom också. HORUNGAR!!!!!!!!!!!!!!!!

ska kolla blocket varje dag och ser jag min dator där ska ja åka dit o slå sönder dom med en kofot! jag sväääär på min mammas grav att ja ska göra det. ojoj va dom ska dö asså... det här e inte bara snack, asså gör man så här får man ta konsekvenserna också.

nej nu ska ja undersöka eniro lite o sen ta en cigg o sen slagget.



 TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA TURKFITTA

RSS 2.0