Några dagar utan mat

Jag längtar så in i helvete tills på måndag för då får Kris lön och då ska vi handla mat, har inte ätit sen igår morse så jag har druckit skit mycket vatten så jag springer och pissar varenda sekund typ.
Försöker ha saker att göra hela tiden så jag slipper tänka på hungern men å andra sidan så fort jag anstränger mig så bidrar det till att jag blir mer hungrig.
Måste försöka hitta något recept på någonting innehållande grejer som vi har hemma... typ mjöl och skit haha.

Ska alldeles strax dra ut och tömma bilen i jakt på pengar, får hoppas att jag hittar några.

Annars så var jag på stranden i förrgår med hundarna som vanligt, men sen kom militärpolisen åkande och sa att hundarna inte fick bada men dom fick vara på stranden så länge jag plockade upp efter dom. Varför får dom inte bada för? Är ju inte direkt så att dom gör ifrån sig i vattnet och inte heller är det några människor på stranden, kanske någgon grek som joggar förbi en gång i timmen.

Men så igår drog hundarna, jag och Kris till en stenklippsstrandsliknande grej som låg vid ett elverk borta i Dekeleia, det ligger lite skymt från vägen så där fick dom bada och klättra runt på klippor. Hittade typ en liten skit djup lagun där det låg och flöt en sån där orange boj som sitter fast med kedja i bottnen. Vi höll på och kastade Max fotboll i vattnet och han ville inte hämta den, så jag fiskade upp den ur vattnet med hjälv av att kasta stora tunga stenar så den flöt in i land. Sen fick Max ryck och hoppade i och skulle bestämt ha med sig bojen upp på land. Efter en lång fight gav han upp men begav sig snart i efter bojen igen. Slutade med att han satte upp tassarna på bojen och bara låg och flöt med den haha, önskar att jag hade haft med mig kameran för det såg så roligt ut.


Ska snart åka till samma ställe igen och hoppas att fiskarna (alltså inte fiskar utan fiskare) har gett sig iväg innan dess.

Adieuuu

Max & Scratchy

Visst är dom söta?

liten & STOR

 


nicosia, bergsklättring och promenad

Idag har det vart full rulle. Har hunnit vara till IKEA och inne i själva Nicosia och köpt hundmatskålar, underlägg och en stoooooooor hundsäng till Max. När jag och hundisarna kom hem så drog Kris, jag och Max ut och klättrade i berg, härifrån ser inte berget så brandt ut och när jag stood på botten så såg det heller inte så högt upp, när jag däremot var halvt uppe så insåg jag hur högt och brandt det var. Klarade mig i alla fall UTAN att ramla... förrän vi kom ner till den PLANA vägen, då snubblade jag på en sten o dratta på röva. Duktigt Anki duktigt!

Drog sen hem och hämtade valparna för att leta reda på den lokala djuraffären som jag spenderat några månader på att försöka lokalisera... Den fanns inte kvar. På vägen så blev valparna attackerade av en grå ful hund, Max i sin tur försvarade valparna och attackerade den stygga gråa hunden, vi vet inte vad för ras Max är men vi har gissat lite på ridgeback, grand danois och någon slags "kamphund" som dom så 'fint' kallas, pga hans temprament.

Har vart en lång dag och kolan är ändå bara halv 3 här, så kanske blir en sväng ner till stranden, vattnet är inte såååååååå kallt och när Max badar så ser det så skönt ut att man bara måste hoppa i själv :)

HJÄLP

Om man vet om att en kille har varit otrogen mot sin tjej och det är slut mellan dom men inte pga den anledningen, ska man berätta för tjejen ändå? Nu hände det här i somras och det har tyngt mig ganska länge. Berätta, inte berätta, berätta, inte berätta... ja ni fattar.

Vad gör man?

En dag på stranden

Som rubriken lyder så var vi på stranden igår. Max älskade att bada och släppte aldrig bollen, han är jätte duktig på att vara lös också, har dock lite problem med andra människor då han börjar morra, skälla och resa ragg så vi låter honom inte hälsa på okända människor. Andra hundar funkar han utmärkt med, skit bra ju!

 


Pearly och Cokie är badkrukor än så länge men det är ju för att dom är så små, 13 veckor idag faktiskt :) Mina små änglar (läs: djävular) haha!!

Max






Facebook

Hittade en knäpp grej på FB som jag var tvungen att prova på!

I can do
559
clicks
in 30 secs.
Are you faster?

Kräjsy!!




Idag har varit en ganska fartfylld dag!
Har hunnit med hyffsat mycket. Jag har videosamtalat med Vicky på skype, sen la vårat internet av ett tag så då drog vi ner till stranden med hundarna och fan vilken lång promenad det blev! Vi klättrade lite på stenarna med hundarna, fast med tanke på att dom är så små så fick vi lyfta upp dom på dom lite högre/större stenarna. Cokie var duktig och simmade in till land, Pearly kan inte bada i saltvatten nu när hennes tarmar sticker halvt ut ur röven, men det börjar bli bättre så någon operation ska det nog inte behövas sa veterinären.

Tog sedan en sväng förbi trädgårds/hushållsaffären i Pyla. Där köpte vi en Y-'makapär' till vattenledningen som man kopplar in tvättmaskinen i. Vi brukade bara kunna använda antingen diskmaskinen eller tvättmaskinen eftersom det bara fanns ett "uttag" för vattnet, men vi köpte en liten grej som ser ut som ett Y så man kan koppla in båda samtidigt och shit vad skönt det är att slippa stänga av vattnet för att kunna koppla om slangarna under diskhon. Så nu har både tvättmaskinen och diskmaskinen vart igång sen klockan 3 typ.

Vi tog också en sväng förbi Oops i Oroklini för att köpa lite blommor till vår rabatt. Dom hade egentligen stängt idag men dom sa att om vi visste vad vi ville ha så kunde vi bara gå in och plocka det eftersom det skulle gå snabbt. Så vi plockade på oss lite rosor som jag idag har planterat ute på baksidan. Men fan vilket jobb det var, dom skulle ner 20 cm så jag fick gräva som en galning och sen skullee man tydligen fylla på med 20 cm jord för att sedan vattna blommorna och sen lägga på ytterligare 5 cm torr jord. Omständigt må jag säga. Hoppas verkligen att det blir fint!

Annars så har jag väl bara tagit det lugnt idag. Bakade en kladdkaka, gjorde 3dubbelt recept så dne vart stooooooor! Har även suittit lite mer framför datorn och kollat på både Family Guy och Desperate Housewives på tvn (ps3). Har vart förbi McDonalds och köpt middag då jag inte orkade laga något idag. Jag lagade faktiskt världens godaste köttfärssås igår, fast jag visste inte att cayennepeppar var så starkt så jag kryddade på som fasiken. Det fick jag bokstavligt talat äta upp sen, nästa gång ska jag ta det lite lugnt med cayennepepparn ttror jag, brann nästan i munnen på mig!! Kris tyckte i alla fall att det var gott och han är svår att imponera på ska jag säga er!

Snart är det time for bed. Men som alltid har jag massor med saker att göra, ska ut med hundarna, städa undan på vardagsrumsbordet och tömma diskmaskinen.


Hade tänkt ladda upp massor med bilder men det får bli imorrn, tror mitt bredband är lite överbelastat (trots att vi har snabbaste hastigheten som går att få, 4Mbit haha) med youtubeuppladdningen, torrentnedladdningen och bloggandet. En sak i taget helt enkelt.

Trevlig kväll alla ni där ute!

God morgon!!

Uppe med tuppen idag igen, vaknade vid 6 imorse av att valparna började bita mig i näsan och öronen haha!

Nu håller Kris på och lagar frukost till mig, ostmacka och äggröra, yummie! Vi ska snart rulla ner mot stranden snart och gå hela stranden fram och tillbaka med valparna, ska bli skönt med en promenad tycker jag!
Och hundarna verkligen älskar stranden också, fast dom lyckas alltid hitta kycklingben i buskarna, är det en kycklingkyrkogård eller?

Nu är det frukost-time så au revoir for now!
Have a nice day folks!

Beat it

Lyssnar på Michael Jackson, kanske ska försöka slå rekord i antal blogginlägg/dag. Alltså slå mitt egna rekorn som är typ 5 på en dag eller någoot, och har ju ändå hunnit med några stycken sen klockan 5 imorse.

Jag och Vicky ska videosamtala på msn, hon och hennes morsa är på SIBA nu och köper en ny cam med inbyggd mick :) Jag fick lite tråkigt när hon drog så jag håller på och rensar min lilla laptop på onödiga program, har kanske fått bort 25 GB, pjuuu.

Ska trumma en låt på Guitar Hero Metallica nu sen fortsätta rensa datorn.

Hörs om typ en timme eller något hehe.

SORRY PYLA!

För att jag dunkar musik som typ hörs till korsningen. Och förlåt för mina 2 små skällande valpar, dom ger sig snart.

Gigi D'Agostino - The riddle är det som spelas at the moment nu, lärde precis Kris ordet kladdkaka, han ääääääälskar kladdkaka och om han vill att jag ska baka det igen så måste han säga det på svenska "Kän do backa kladdkacka" låter det haha, fraamsteg i alla fall :)

Over and out!

Jag blir galen!

Hundarna skäller som aldrig förr, så jävla jobbigt!
Har precis vart nere vid gamla Studio 54 på stranden med dom, lär väl åka ner lite senare också för det finns inte så jävlans mycket att hitta på idag och jag måste ändå dra och tanka bilen plus att jag och Kris måste åka till Dhekeleia Garrisson och förnya papprena på bilen (är man inte militärfru så måste man ha papper som säger att man får köra bilen) eftersom Kris står som ägare. Fast jag känner på mig att han kommer säga att han inte orkar göra det idag, men skiten gick ju ut den 12 och jag kan få kraftiga böter som SBA polisen stoppar mig (militärpolisen) och papprena har gått ut.

ÄR SÅ TRÖTT PÅ DEN HÄR SOFFAN!
Ska kedjeröka mig till döds eller något.

Det positiva är i alla fall att snart åker jag hem till Sverige och hälsar på över jul! Längtar så jävla mycket, det tär på en att inte ha några kompisar här, nästan så man känner sig en gnutta deppig.

Solen lyser ju nu så man kanske kan spela lite tennis eller gå och lägga sig vid poolen eller nått, ja vi får se helt enkelt!

Nu ska jag i alla fall äta lite kladdkaka och dricka coca cola, yummiiiiiiie!





See ya later!

Uppe före tuppen

Vaknade nyss av att hundarna började slicka mig i ansiktet, mysigt...

Kris ska inte gå till jobbet idag så för honom blir det ännu en dag framför tvn och xboxen, själv ska jag fortsätta tvätta kläder och sen när det är gjort så blir det att koppla in diskmaskinen (vi kan inte ha båda inkopplade samtidigt) och slänga in all disk så det blir gjort.

Nu ska jag mata hundarna och sen ta ut dom på morgonpromenaden, ska försöka hitta en tjocktröja jag kan ta på mig men tvivlar på att det finns några rena.

Håll tummarna för att vi får en varm och solig dag här på Cypern så man kan sitta ute, har nämligen hört att det ska regna och åska idag, och det vill vi inte!

VIKTIGT VIKTIGT KOLLA HÄR

Haha lurade! April april eller ska man kanske säga november november.

Har räknat ut att det är exakt 40 dagar kvar tills min 21 års dag, jippe yay! Efter jag fyllt 21 så tänker jag fortsätta fylla 21 i några år, 21 är så gammal som man behöver vara, då får man åka Siljas båtar på helger, inte för att jag bor i Sverige men ändå. Fast jag skulle nog vilja prova på att åka Cinderella och då måste man ju vara 23, så jag fyller 21 nästa år igen och sen året efter det fyller jag 23 så firar jag med en Cinderella kryssning.
Då är jag förhoppningsvis tillbaka i Sverige eller i alla fall England så man kan flyga till Sverige lite när man känner för det, fan vad sjukt man skulle kunna ta en heldag i Sverige, åka på morgonen och komma hem till pappa och spendera lite tid med familjen och vännerna och sen åka tillbaka på kvällen. Har aldrig tänkt på det så faktiskt.

Men i alla fall, nu har jag druckit mitt te och varit ute med hundarna men tvätten är fortfarande inte klar, det skiter jag i. Jag går och lägger mig ändå så får den ligga tills imorgon.
Klockan är bara 2024 här nu och jag är skit trött men så blir det om man vaknar klockan 5 på morgonen.
Ska somna in till en bra film och back scratchy som vi kallar det (kliad på ryggen) nu.
Fast så upptäckte jag precis att Pearly har fått loppor!!!!!! Oh nooooooo! Får bli en dusch med loppschampoo för hennes del så får jag göra samma sak med Cokie, kattungarna och Jigsaw, fast det får bli imorgon för nu är jag alldeles för trött!




Natti natti!

wäwäwäwäwä

Morsning korsning!

Sitter fortfaran
de kvar i soffan, med alla 5 djur eller ja nu hoppade en kattunge ner från soffan och sprang till tvättkorgen och är inne i den och leker.
Jag är typ fortfarande mätt efter frukosten, åt liksom frukost klockan 6 imorse, äggröra, pannkakor och te, mumma!

Är snart läghgdags för min del, väntar bara på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga upp den så den kan bli torr till imorgon. Vill inte slänga in en maskin till innan jag går och lägger mig för då kommer den bara störa min skönthetssömn haha.
Så kvar på dagens schema är det alltså tvätten, dricka lite te och ta ut hundarna innan jag slänger mig i säng, ska gå en ganska lång runda (vet att man inte ska gå långt med valpar egentligen) för just nu ligger dom och sover och jag orkar verkligen inte att dom ska skälla hela natten lång inatt igen så vill ha dom helt slutkörda så dom sover gott inatt.

Här har ni en bild från halloween i alla fall!





Btw Henke, 3e inlägget idag så kommentera nu!

"får inte jag dom så får inte du heller!"

Det tror jag min ena hund sa till den andra nyss. Har 3 påsar med pastasås i soffan (fråga mig inte varför) och Pearly höll på och försökte slita upp en av dom, så säger jag att nej du får inte! Så sprang hon iväg, sen kommer Cokie springandes och börjar bita, då sprang Pearly tillbaka och skällde på honom och la sig på påsarna.

I alla fall, blev varken beach eller pool idag, har suttit här i soffan och snackat med Vicky på msn sen klockan halv 10 (cyppetid) tror jag.

Tvättat har jag däremot gjort mycket, är  inne på min 6e vända nu, tror att det får bli 2-3 till innan det är dags att hoppa i slafen.




HENKE! Detta är idag mitt 2a blogginlägg, 1 kvar sen har jag uppfyllt dagens kvot - så håll vad du har lovat nu, varenda inlägg ska kommenteras!



Och nu, Family Guy!

Sol och 26 grader varmt

Jag har varit uppe sen klockan 5 imorse, somnade runt 17 tiden igår.
Idag hade jag tänkt försöka mig på att baka kladdkaka, men först nu ska jag bada katten som har diarréat ner hela sin svans, stackarn. Hon är bara en liten kattunge och verkar ha jätteont, vi får se om det går över annars får vi ta henne till veterinären och kolla vad som är fel. Tycker det är sjukt äckligt att hon måste slicka av sig bajset på svansen, USCH!

Nu ska jag fortsätta videosamtala med Vicky på msn, sen ska jag dra ut i solen ett tag och försöka bli  lite brun. Har vart här i 5 månader nu men har verkligen inte gjort något för att bättra på brännan då dte har vart fööööör varmt.

Adjöööööööö

julkalendrar

Kollade lite på youtube och hittade lite julkalendrar, mina favoriter är nog jul i kapernaum, mysteriet på greveholm, pelle svanslös, sunes jul och ture sventon (var bara 2 år då men har ju sett efteråt)

Vilka favoriter har ni?
(som om någon kommer kommentera) NI MÅSTE KOMMENTERA MERA!

Fan vad mycket knäppa saker man kan hitta via google

VIDEOGIOCO by Donato Sansone from Enrico Ascoli - Sound Design on Vimeo.


hajar och havet hajar och havet hajar och havet

Kollar på Playa del Sol och så badade dom i havet, satt och muttra för mig själv, akta er för hajarna! Haha patetiskt.

Vaknade ganska nyligen, Kris kom och väckte mig vid 5 för att det stog 2 tjejer och ropade på mig men jag sov som en stock så Kris fick alltså väcka mig, det var en engelsk tjej som jag träffade för någon vecka sen som kom och lämnade 2 valpkoppel och lite valpgodis.
Ikväll ska det alkoholiseras, ska ta min första lärre nu när jag går ut med hundarna, dom står ute i trädgåden och skäller vid grinden haha.

Over and out!

Nutella och vadå Malin?

Vad äter jag tillsammans med Nutella?

Annars sitter jag och kollar på The Hills, i brist på annat att göra. Sov till klockan 17 idag så det blev till att åka direkt till affären och köpa middag och sen börja göra middagen. Eller snarare så var det Kris som lagade middag, god som fan  blev den as always!



Imorgon ska jag och Kris bli fulla tror jag, har massa alkoläsk hemma som man kan dricka innan man går ut, blir billigare så liksom :)

cupcakes

Jag och Kris har bakat cupcakes idag, vart inte dom snyggaste men goda blev dom. Chokladmuffins med smält choklad och strössel på, yummie!!


Försöker övertala Kris till att vi ska skaffa en till hund, en lite större hund som jag kan gå lååååååååååånga promenader med. Fast han säger nej :(



nu har jag fått nog

"du skriver aldrig något snällt om mig i din blogg du bara bitchar hela tiden"

Okej, från och med nu ska jag aldrig med skriva om BLANK i bloggen.

fucking ryggont

Nu har jag haft ont i ryggen i 2 dagar, har ont precis bakom det vänstra skulderbladet, det värsta är att nu sitter jag verkligen fast i soffan. Klarar inte av att luta mig framåt för att resa mig, så ont i ryggen har jag... jävla skitrygg! Sen har jag massa knölar lite här och var på kroppen också, började med en, igår koom 4 till på armbågen. Sen har tydligen håret under mina armar och ögonbrynen slutat växa. Hur konstigt är inte det? Kanske dags för ett besök hos farbror doktorn? Lär ta det i Sverige isåfall, litar fan inte på greker!

Ja ja, vad är nytt då.
  • Jag får inget jävla jobb
  • Jag har inga vänner
  • Kris spelar bara tvspel hela tiden så jag kan knappt räkna honom som en vän
  • Malin har åkt hem :(
  • Vi är panka
Rent ut sagt har jag aldrig något att göra och vi lever på mackor haha, åååååååååh vilket liv alltså!

Snart är det i alla fall jul, lite mer än en månad kvar bara. Då kommer jag och våldgästar Sverige i en vecka och sen tar jag med mig mina små (läs: gigantiska) söta katter Kirre och Lucas tillbaka till Cypern. Kommer ha varit utan dom i 6 månader, kan inte fatta att jag klarat det, dom är ju ändå mina små bebisar.
Längtar som fan tills säsongen kommer igång här, det är så himla dött på Cypern nu, såg 2 svenska gamla gubbar utanför McDonalds idag, fick lust att fråga om jag kunde få krypa ner i någon av deras resväskor och åka med tillbaka till Sverige.

Gick upp tidigt idag för att jag skulle kunna somna relativt tidigt ikväll, åkte till banken och beställde någon jävla pinkod och en dosa sen åkte jag och köpte kaffe... till Kris, inte till mig! Kom sen hem och då väntade ugnsgjorda mackor med ost, lök och gurka och en tallrik med äggröra på mig, yummie! La mig sedan i soffan och kollade på The Hills, somnade... Sov till klockan 18:00 - LYCKAT! Och här sitter jag nu, pigg som en lärka.

Ska hälla i mig lite coca cola nu, inte det bästa att dricka om man vill blir trött men vi har inget vatten hemma och jag orkar och kan inte fylla på pga min rygg. Sover nog på soffan inatt, sitter ganska bekvämt :)

Natti natti.

då var det bestämt

Jag röker nu mitt sista paket, sen är det dags att sluta. Insåg det när jag såg en killes fingrar, dom var verkligen BRUNA!  Ska jag vara ärlig är jag rädd, man har ju rökt i sååååååååå många år nu och jag kommer bli galen utan cigg, vad ska man sysselsätta sig med då? Tror jag ska dra ut och plocka gräs och rulla ihop med lite papper och röka haha.

Nej men allvarligt, no more cancersticks - dessutom kommer vi tjäna €200/månad, efter jag kommit över ciggberoendet någolunda ska jag också lägga ner coca cola, då tjänar vi ytterligare €100/månad. €300 är ju typ mat för 3-4 veckor, helt sjukt! Hellre äta god mat än att röka sig svart inombords. Undra om man kan få nåågon slags 'sluta-röka-coaching' här på Cypern? Fast då kanske man måste lägga ner 200 euro på det och då skulle man lika gärna kunna fortsätta röka ju haha.

14 cigg kvar i paketet, ska ta en nu och njuuuuuuutaa. Sen blir det väl en halvdag imorrn med cigg - sen blir det poff BORTA! Får sova mycket, kanske lura kroppen att jag är sjuk och har ont i halsen (kan verkligen inte röka då) i några månader.

Nu ska jag sova, natti natti!

jahapp

Nu har ju Malin åkt hem, ledsamt säger jag bara. Även fast vi satt i varsitt rum och kanske inte gjorde något speciellt så är det väldigt tomt här nu när hon har åkt.

Orkar egentligen inte skriva något just nu, kollar på The Hills baklänges, började med säsong 5 och nu är jag på säsoong 4 haha.


Tack för att du kom och hälsade på här Malin, betydde mycket att ha dig här ett par veckor!!!!!!!!!






Nu ska jag ut med hundarna en snabbis, sen åka och köpa cancerpinnar och sen blir det mera The Hills och sedan sängen i guess. Nattiiii!

RSS 2.0