hej

jag lever

Tända ljus & 2½ men

Sitter i soffan med Kris (vid varsin laotop såklart) och kollar på 2½ men med puppisarna och en av kattungarna, ovanligt att katten är i vardagsrummet, dom föredrar Malins rum.

Nu är det sovtajm känner jag, natti natti!

Grevens kyckling..

..åt vi till middag idag, yummie!

Imorgon har jag en till jobbintervju, på en skoaffär i Limassol. Hoppas det går bra för jag vill fan ha det jobbet mer än det där jävla cafeteriajobbet!


Nu ska jag bara kolla klart på Desperate Housewivs sen ska jag dusch aoch hoppa ner i sängen för imorgon ska man ju upp tidigt eftersom det är lååååååååångt till Limassol!

Tidig morgon med puppisarna

Var en ganska rough natt men det får man stå ut med ju :P

Gick upp och tog ut hundarna på baksidan en stund sen gick Kris upp, gjorde en kopp kaffe till honom och sen släppte jag av honom på jobbet och på vägen hem gick jag och hundarna ner på stranden. Det är ju hundförbud på stranden men om man går ner tidigt så är det inge folk där, och såklart har med sig bajspåsar och plockar upp efter sig så tycker jag att det är helt okej.
I alla fall, dom lilla puppisarna sprang vid vattnet och varje gång den kom en våg så välte dom (notera att det är bara det där lilla sista vattnet efter vågen som glider längs stranden). Men bebisarna är ju så små så dom kan knappt springa i gräs ordentligt, sååååå söta.

Efter det väckte jag Malin och vi drog och köpte hönsnät som vi satte längs staketet, båda jag och Malin fick nog solsting för vi hade jätte ont i huvudena efteråt. Det var trots allt +34c och strålande sol liksom. Bra blev det i alla fall, Malin och jag förtjänar lite cred, speciellt Malin som fick agera hönsnätsklippare för jag var för lat/dålig haha. Så gick vi även till den lokala mataffären med hundarna (dom håller på att lära sig att gå i koppel) och i början vägrade dom gå men sen gick det bra, var väldigt varmt ute så jag fick köpa en flaska vatten till dom när vi kom fram och ta en vilopaus med glass och coca cola för oss människor. Haha butiksägaren kom fram till mig med 2 pallar och sa att vi kunde sitta på dom och låna dom när vi ville. Grekerna/Cyprioterna kan vara så snälla ibland, dv 

Efter det vart det att åka och hämta Kris på jobbet sen städade vi lite när vi kom hem och runt 1800 vart det en tupplur på typ 4 timmar haha. Så nu är jag i stort sett nyvaken och käkade precis middag, det blev kokt korv och potatismos med rostad lök och ketchup yummie!! Nu måste jag åka iväg och köpa kattmat åt vår älskade Jigsaw.




Imorgon blir det Cape Greco, alla vi ska åka, Malin, Kris, jag och hundarna eftersom vi inte kan lämna dom ensamma och man vill ju liksom göra saker nu när Malin är och hälsar på så vi får sitta på någon sten i skuggan och ta med massvis med vatten till doggisarna så kommer det gå jättebra tror jag!







Vårt fina bygge haha


Cokie & Pearl









Mina små snuttungar, söta va?


Jobbintervju

Wiiiiiie idag ska jag på jobbintervju, sökte jobbet inatt och så ringde dom och väckte mig och runt ett idag ska jag på intervju. Nervös är jag, vet inte vad jag ska säga och allra minst vad jag ska ha på mig, vill inte vara fööööööör fin men inte heller se ut som en sån där hej-kom-och-hjälp-mig människa.

Nu är det frukost tajm sen blir det att göra sig i ordning, nervöööööööös!


Wish me luck!

söker jobb för fullt

Här sitter lilla jag med doftljus tända, snacka om mysfaktor här, ska strax linda in mig i en filt för det är lite kyligt med ACn på, I know då kan jag stänga av men då blir det så kvav luft plus att jag tycker det är lite skönt när det är kallt och man kan linda in sig i en mysig varm filt.

I alla fall så har jag suttit och skrivit ett helt nytt CV och personligt brev nu i några timmar, var tvungen att skriva om mitt gamla för att det är gammalt och på svenska, så jag skrev om det på engelska, Kris hjälpte till lite också, chockad blev jag för jag hade verkligen inte förväntat mig att han skulle göra det haha. Fick ju även en sjukt bra referens av min förra supervisor på TNT så det är ett stort plus!
Nu hoppas jag i alla fall att jobbsökandet ger nått resultat, vill ju också tjäna pengar och hålla mig sysselsatt, då jääääääävlar ska mina skulder betalas av ännu snabbare, då kanske man kan betala 10000 kronor i månaden istället för 5000, då går det ju liksom dubbelt så snabbt!

Malin och jag har i alla fall vart i Protaras och käkat kinamat, vi vart bjudna på drickan och kycklingvingar, så jääääävla goda! Provade massa solglasögon och sånt krams också haha.

Bjuder på lite bilder nu igen, sa ju att jag skulle slänga in minst en bild i varje inlägg, ska verkligen försöka hålla det nu också.




 




I helgen blir det Ayia Napa daytime and nighttime, Cape Greco på lördag och förmodligen på kvällen också, men som alltid startar en partykväll på Greenery, gillar att höra alla som sjunger karaoke. Men nu blir det Gossip Girl och sen ska jag krypa ner i sängen! Ska bli så skönt för trött är jag verkligen!

God natt på er!

Cape Greco & Protaras (fig tree bay)

Glömde kamerahelvetet hemma bara för att vi skulle göra något kul liksom..

Dagens väderprognos här mitt i medelhavet ser ut såhär: +28c och sol så långt ögat når!

Men hade mobilen med mig som tur var. Observera att vattnet är klarblått inte typ äckligt som det ser ut på bilderna.

 

Cape Greco eller som det heter på grekiska, Kavo Greko.


















Ganska tråkiga bilder egentligen men det är ändå ganska kul med någon bild i varje blogginlägg så ska nog ta och börja ha med MINST en bild i varje inlägg.

Efter vi hade varit i Cape Greco så drog vi till Protaras eller som det heter på turistspråk, Fig tree bay. Där köpte vi luftmadrasser, uppblåsta luftmadrasser som skulle in i en proppfull bil. Stod och försökte få in båda madrasserna i typ en kvart, insåg sedan att båda inte skulle gå in så vi satt med händerna på taket och höll i madrassen som alltså låg uppe på taket på bilen, tror folk skrattade bra mycket åt oss alltså, folk stod ju och glodde som fan när vi kämpade, två vikingar som vi är haha!!
Vad har dagen mer fyllt av... Jo, vi hyrde en trampbåt som hade eget liv ibland, den ville liksom inte svänga som vi ville att den skulle. Sen när ja hoppa i havet (jag är rädd för havet) så fick jag panik och skulle upp på trampbåten igen... Gissa hur det gick? INGE BRA!!!!!  Kom upp till slut och lärde mig hur man skulle göra så hoppade i en gång till.

 

Nu pallar jag inte skriva mer, har ont i öronen och hela kroppen är täckt av salt, Malin verkar inte besvärad alls(!!!!!!!!??????????) Så det betyder DUSCHTIME!

Adjö!


taGga

VAD FAN!!! Malin har legat och ropat på mig heeeela morgonen, "gå upp nu anki, gå upp nu". 0820 började hon ropa, typ 0945 fick jag nog och gick upp. Måste ju faktist erkönna att hon mutade mig med att hämta en coca cola och tända en cigg till lilla trötta mig som låg i sängen helt död.


Sticker iväg till Cape Greco nu och hoppar från lite cliffs så fort Glennmark, Eriksson och Strömstedt skican är klar, har bränt 4 skivor med svenska låtar och så, Malin har gjort lite matsäck till mig som jag ska äta i bilen på vägen dit haha. Cape Greco ligger ju precis utanför Ayia Napa så det är en bit att åka, runt 3 mil tror jag att det är.

Så förmodligen HENKE(!!!!) så blir det lite bilder senare idag, blir du lycklig nu?

Aja ha en trevlig dag i snön har jag hört???????!!!!!!!!! Liiiiiite early liksom

busy dag.. typ

Idag gick jag upp runt 7 och skjutsade Kris till jobbet, vid 11 ringer han och vill att jag ska hämta honom. Självklart säger jag, sen somnar jag visst om. En och en halv timme senare vaknar jag av att både min mobil och dörrklockan ringer, öppnar dörren och vem tror ni står där? Jo en svettig och arg Kris som har gått hela den lååååååååånga vägen från jobbet i typ +30c. OM jag skämdes alltså haha.

Annars så har dagen varit ganska bra, tog en tupplur efter jag vaknat, normalt? Jag tror nog inte det. Sen spelade jag och Malin Guitar Hero (jag sjöng och det var inte vackert) sen åkte vi till bilåterförsäljaren och fick en check tillbaka för vi hade betelat för mycket för bilen. Sen bar det av 6 mil bortåt till IKEA, Nicosia, där handlades det doftljus i mängder, en spegel, en filt och lite svenskt godis. Sen 6 mil tillbaka för att handla mat och massa onödiga men ändå nödvändiga saker. Nu kom vi nyss innanför dörren och jag är helt slut.

Malin som är vår gäst står och lagar mat till alla oss haha, tacos blir det! Inte någon favorit men det går väl ner antar jag.

Planen för imorgon är att köpa blommor som jag ska sätta i rabatten ute på baksidan, Malin tycker det är tråkigt med blommor men jag tycker det är trevligt att sitta och plantera och så. Nu kan jag ju i och för sig inte ett skit om blommor men dom är fina. Vuxenpoäng till mig tycker jag!


Hej bloggen!!!

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder här i bloggen så enjoy!!




Katten Ginger som vi kallar den (är ju typ orange, därav namnet) som brukar komma förbi och tar alltid med sig en ny kattvän och verkligen springer in när han hör kylskåpet öppnas!

 

Saknar min älskade lilla knasboll, kom tillbaka!!








Hon är cool, hon är Squirrel!








Bebis, mamma ska hitta dig! Haha.








Kris och Squirrel, gulliga va?









<3









Me unt Malin









Kris unt Malin





Thats all folks, thank you very much, Elivs has left the building!


vaaaaarmt

Idag skulle vi egentligen solat men vi sov till typ 1500 så det blir inget sola idag.
Alla gör verkligen sin egen grej, Malin spelar GH Metallica, Kris sitter och tejpar kablar och jag sitter här och försöker skicka bilder från min mini laptop till min stora laptop, segt går det må jag säga.

Igår skule vi blivit fulla men det vart någon slags jaga djurkväll istället, hittade en katt och en hund men fanns ju massa andra katter också som vi inte fick tag i, snabba satans djur!

Idag vet vi inte vad vi ska hitta på, budgeten är tajt och utbudet är litet nu när det inte är högsäsong här i Nueva de Stockholmo på Cypern.


Men nu ska jag kila till affären och köpa mig lite cigg, hajj hajj!!


MIN KAPPA ÄR VISST FIN

Du är ful


Kycklingsallad och mardrömmar

Hej alla ca 10 läsare som min blogg nu har. Fan vad kasst egentligen men jag är nöjd ändå.
Vaknade upp när en Malin kom inklampande i mitt rum och väckte mig ur min mardröm, ska ju åka till Cypern på fredag och jag har aldrig vart flygrädd men nu har jag börjar drömma om att vi kraschar och grejer så får väl bli en Stig-Helmer innan "jag kan flyga, jag är inte rädd".

Jag och Malin satt i min säng och sjöng lite på den där Watcha say med Jason Derulo sen drog vi till Infra City och  köpte kycklingsallad, mums!

Vet inte vart dagen bär av riktigt än, ska bli spännande att se. Hahaha nu pratar jag som Agda, 82 som väntar ute i sin rullstol på bakgården på ålderdomshemmet och undrar om det blir kanellängder eller muffins till 12 fikat.


Nu rullar jag vidare hajjjahajajajahahajajheejjj

kamelfitta




wha wha what did she say
mmm whatcha say,
mm that you only meant well?
well of course you did
mmmm whatcha say,
mmm that it's all for the best?
of course it is!







spotify

någon som vill ha spotify?  skriv då i kommentarsfältet och skicka med emailaddress (inte i emailrutan)

RSS 2.0