asta

sitter pa krogen orkar inte skirva so mkt, traffar soldater haha
ska tillbaka till dom :P e inne po msn imorrn vid 3-4 :)

soligt

Idag vaknade jag runt 9 och gick ut och la mig i solen på en gång, sen vaknade alla andra, en tjej ska ju åka hem så hon tog in på hotell imorse.. varför?? :S

Sen åkte vi och köpte mobilkort så mitt nya nummer är +35797758148 ifall nån typ vill smsa eller ringa haha.

Efter det så drog jag, Sandra och Sabina ner hit till The Greenery som har blviit vårt hak, det är alltså en krog som har datorer också, här käkade vi sallad och drack cola och sen har vi gått och satt oss här. Väldans gott med kycklingsallad tycker jag. Jag köpte också en känning som var assnygg som ja ska ha på mig ikväll =)

Jag sa ju att korten kommer upp idag men ja kan inte fixa det, måste vänta tills min laddare till min dator kommer så jag kan sätta mig vid det trådlösa internetet dom har här och lägga upp via min egna, så det blir som sagt när min laddare kommer fram.

Jag och Sabina tänkte att vi skulle ut och jogga lite och sen efter det bada i havet, det är inte så varmt där ännu men om man e svettig så blir det nog skönt.

Nu har jag bara 7 min kvar av min tid så jag ska väl kolla min mail och så innan jag loggas ut.

Men ja bloggar mer i framtiden!
Byee!

09,15 skriver på papper först o sen på datorn :P

Igår var vi och festade på en pub inne i Protaras stad aka fig tree bay. Jag, sandra, catrine och sabina var först dit av oss 8 tjejer.
sabina och catrine var också först ut på dansgolvet och även dom enda som dansade för tillfället haha.
Iaf så började jag och sandra röja lite när dom frågade om det fanns nå svenskar där så vi börja typ skrika, "FUCK YEAH!! SWEDEN, PRIDE OF SCANDINAVIA!!!!!" haha

Sen gick vi och spelade biljard och då joinade 2 killar oss varav en av dom var engelsman, Gavin, Gavin Wood hette han. Haha låter lite som james bond Den andra killen var 50/50 grekitalienare och hette Vesy eller Veso dfghjmahmed eller nått sånt haha. Vi spelade typ 3-4 gånger och ändå förlorade vi alla trots allt fusk haha!

Och sen började vi dansa haha och jag hamnade på stolar o dansa för borden var för ostabila hohoho. Sen vart det lite efterfest hos killarna med en till tjej och en till kille. Och sen gick jag hem och deckade i min väääääldigt hårda säng!
END OF THE NIGHT!


Morron morron, hemsk morron.
Vaknade otaliga gånger inatt och drack cola för att släcka min törst, den fanns närmast till hands :P Fortfarande törstig... Vid halv 7 märkte jag att catrine inte heller kunde sova och hon var också bakis, så vi klev upp och började fixa lite i rummet o så. JAG HAR BÖRJAT STÄDA!!! iaf så drack jag även typ 1 liter vatten och kissade som en idiot efter de, rökte min sista cigg och blev ledsen för att alla sov så ja kunde inte be om en till. Så vi gick till supermarket som ligger 2 min gångavstånd från oss, MEN det var stängt =( Gick hem och plockade lite mer och käkae en macka men kände att jag verkligen behövde nått sött för att piggna till lite i skallen. Sen fastnade jag framför nån film som mikaela hade med sig som heter typ whirlygirl elle nått sånt shit, Iaf nån timme senare gick vi tillbaka till supermarket och kolla om det va öppet. OCH det va det!!! jag köpte en twixglass, röda lm och en tändare, gott me glass var det.

Iaf nör jag skrev allt det här så satt jag och solade med kattis, alltså den andra cathrine, men nu sitter jag på ett internetcafe. iaf när jag solade så vart det uppmot 30grader, men det var i snitt 25.

Skriver mer imorrn eller i övermorrn och lovar att lägga in bilder på BD då också, går ju så jävla segt att lägga upp dom på dom här datorerna, skitkasst internet, återigen IKNA på BD!!

Nu orkar ja inte skriva mer, har ändå skrivit lite =)

Vi hörs imorrn eller dagen efter de!
Puss o kram skumbanan

full hqaha

nu har jag druckit lite o e lite full. sitter po baren nu hjah, dansa som en idiot med sandra! och spela biljard, nu ska vi me en engelsman o en halvgrek?italiernare och go po efter fest. jag bloggar mer imorrn eller i overmorrn, svarar do for jag orkar inte nu :P

YEES

Idag har jag ingen hemlängtan längre! Sitter med Ida och Martina på en bar och skriver :)

Jag är hungrig fastän jag nyss åt en fralla!

Jag lägger in bilder på bilddagboken, ikna heter ja där =)
När det går dvs.

Idag vaknade jag vid 11 typ, hade världens mensvärk igår. Kefft som fan va de!!
Så va vi o kolla på våra arbetsgivares hus, bara källaren var 250kvm och hela huset måste vart typ 600kvm. SKITFINT va de!  Såg typ ut att passa Ben Affleck eller nån annan superkändis!!
Sen åkte vi tillbaka till lägenheten och därifrån gick vi ner till stan och kollade efter restauranger men det blev donken haha. SDen gick vi till stranden och kolla lite, sen gick vi till ett supermarket där jag köpte ett par solbrillor och ett par tofflor för jag fick skavsår av mina loafers :O

Alla här e skitsnälla och idag kommer den sista tjejen kommer snart. nu lägger ja inte lite pics! BYEE

JAG VILL HEM 24/3-08 kl 23,00

Idag had ejag hyemlängtan så ja nästan spydde, näsblod blödde jag också.

JAG SAKNAR ALLA REDAN!!

orkar inte blogga mer, jobbigt, och jag e hungrig haha

JAG VILL HEM 24/3-08 kl 23,00

Idag had ejag hyemlängtan så ja nästan spydde, näsblod blödde jag också.

JAG SAKNAR ALLA REDAN!!

orkar inte blogga mer, jobbigt, och jag e hungrig haha

Flygresan, 24/3-08 ca:10:00

Kan inte vara uppkopplad p[ planet ju, och min dator dog ju.
Men nu e jag iaf pavag till aten. Sitter pa planet, trodde inte det skulle vara sahar mkt folk pa planet nu. Manga som ska semestra redan nu i mars.
Jag ska komma fram i aten kl 10.45 grekisk tid, alltsa 09.45 svensk tid.
Folket har e random liksom, mest old people, alltsa 30+ inte pansisar.
E skitirriterad for att greken bakom trakkar mig med o guppa po stolen. FETT JOBBIG!
Manniskan som sitter brevid mig e jobbig md, klagar po allt hela tiden cpkarring!!

Fixadde åäö nu ok'ckså :P

Pallar inte skriva mer nu :P

arlanda

Nu sitter jag här på Arlanda inne vi gatarna och väntar på att jag ska få gå på planet. Är skitlång kö till det så jag orkar inte ställa mig där riktigt än, jag går dit och ställer mig när den minskar lite.
Är nervös som en idiot, ja vill gråta för ja saknar redan mina katter, kommer inte få gosa med dom på 8 jävla månader :( Mycket kärlek till Kirre o Lucas och hoppas dom inte blir deppiga o dör när jag e borta!!

Ne ska logga in på hotzone lite snabbt för nu börjar dom släppa in folket på planet, hörs i grekland sen då :P

Bye bye!!

vaknade visst en timme för tidigt

Malin ringde och sa hejdå nu igen :P ska vl ut o  ta en cigg o duscha o hålla på :P  NU E JAG FUCKING NERVÖS OCKSÅ!!
hörs sen!!

mina bästaste vänner! <3

Hejdå hejdå :(
Sa hejdå till Malin och Josse nyss, dom jag kan berätta precis ALLT för... Grät lite smått bara när vi stod vid bussen och vänta men sen när dom gick på och jag börja gå hemåt så börja ja asböla :( Men jag hoppas att ni kommer och hälsar på iaf :D
Orkar inte skriva så mkt mer ni vet att jag kommer sakna er otroligt!

Och till alla andra mina vänner och min familj, kommer sakna er också!
Och så mina små älsklingsgullepluttar Lucas och Kirre, mamma ska tänka på er varje dag!!!

Fan nu börjar ja böla igen, jävla skit!

Aja skriver väl en snutt på Arlanda sen också.

Pusspuss på er!


trött

nu sitter jag här med josse och malin, vi har en hejdå kväll ikväll eftersom jag åker inatt!
vi ska gråta idag, fast josse säger att hon inte ska det för hon har downs syndrom och malin har adhd!

aja ja skriver en kort rad inatt sen innan jag drar till arlanda :D heipa!


röka sova röka sova röka sova

vill ja göra! wohooo

haha

jag och tessa baxade min farsas merca efter att vi hade lånat hans andra bil, fast vi va bara o hämtade en laddare till min dator som jag hade glömt hos en kompis, men min pappa spårade iaf ur. gör han alltid när jag snor hans bilar. förstår honom fr jag lär mig aldrig. men nu är det slut på det för jag flyttar och sen när jag kommer  hem ska jag inte sno dom nå mer :P

SORRY PAPPA!

iaf rent tekniskt sett så åker jag imorrn!!! med tanke på att det är söndag nu :P och jag åker ju på måndag kl 06:00 så det blir typ om 24 timmar :P

aja bloggar mer senare idag, puss.

Over and out, ciao!

bajsbajs

nu sitter jag här med mattias, sandra och tessa. jag och tessa ska ta min pappas bil och raca nånstans.

tack o hej leverpastej BAJS

vad ska man säga om det här egentligen?

full, full och återigen FULL! som ett svin!!

Va på People i Uppsala idag med Danne, Markus, Sara (?) och Matilda, först satt vi hemma hos Danne och Markus och drack lite, dom bjöd på öl ochnån apelsinsprit (USCH) men den funkade att dricka med juice, då drack jag det glädjeligen/gladligen (e ju full nu så nu vet jag inte vad som e rätt eller fel).
Satt väl där till jaa,  23:55 kanske, sen drog vi förbi BK påvägen till People och åt king wings och pommes och drack cola. Sen kom vi då till People, inga problem att komma in (dom brukar typ säga att man e för full eller att det inte är en själv på legget).
Va väl där inne i 1 timme och 30 min och sen kommer en brud fram till mig och typ stirrar på mig i några sek coh sen ba "Det e ju du!!! Du e ju med på TV" Jag be nee du måste ta fel jag har aldrig vart med på tv. "Joo du e ju med i den där filmen, vad fan heter den, Hundtricket"
Jag skrattar och säger, haha neeej du har sannerligen tagit fel på person. Men brudjäveln vägrar ge sig och till slut så kännr jag att jag måste vara otrevlig och putta bort henne för att kunna gå därifrån och då blir hennes kompis lack och börjar knuffa på mig, why??
Jag  puttar tillbaka och skla prompt lacka tillbaka och säga att hon var en jävla hora osv osv. haha alltid jag o bråka på krogen (på fyllan överhuvudtaget!!)
Iaf så kommer vakten och avbryter det hela med att hota oss att vi åker ut om vi fortsätter.
Jag gav mig...

Kvällen blev ändå lyckad tycker jag, pallade dock inte att sova borta inatt då jag inte kunde somna så jag steg upp ur sängen och tog mig till Uppsala C och sitter nu på tåget hem, STILL DRUNK! fett full med andra ord!! och fett hungrig as well!!

Ska hem och gosa med mina katter nu och försöka sova lite för idag kommer min syrra och hennes familj över på påsk/hejdå angelica middag. För på måndag åker jag, bara 2 dagar kvar! YES.

bloggar mer senare idag.


Over and out, ciao!

hej å hå

Just nu så sitter jag på bussen påväg till väsby station.
Därifrån ska jag ta mig till Uppsala där jag ska gå på krogen med några.
Förmodligen kommer jag blir aspackad och dö inatt men det gör inget haha. Måste också försöka hitta nått ställe som e öppet så jag kan handla nått att käka fär jag är pisshungrig.
BAH!
Malin säger att jag inte kan säga pisshungrig men det kan jag visst det! =)

Ne kanske hinner blogga lite på fyllan sen, men det får vi se!
Hej hå!

malin är sexig som sitter till höger om mig

min är sexig som sitter til höger om mig

=)

       

      



JAG ÄR FETT FULL PÅ DEN!!!

sovit dåligt

orkar inte skriva nått spec nu. skriver sen istället =)

Den här natten känns förevigt lång på nått vis..

..och jag har inget bättre för mig än att väcka båda mina katter och ta lite kort på dom med min nya webcam (min sladd till digitalkameran är borta). Lagom bra nu när jag ska flytta. KUL! Får väl köpa en ny imorrn, okej det e nummer ett på min prioritera lista för morgondagen (alltså idag med andra ord. Så jag lägger in bilder på kissarna :P Lägger in lite andra bilder också, kan ju alltid vara kul att titta på bilder hehe.

Den här natten har vart ganska kass, jag var sjukt trött när jag kom hem från Malin, åkte förbi Statoil på vägen hem och köpte Coca cola, en kexchoklad och mina älsklingscigg som ni ser på en bild här nere, dom är min prins och jag är deras prinsessa :P I alla fall så åkte jag hem och var skittrött, la mig i sängen och hällde upp ett glas cola. Väldigt osmart av mig, e ju koffein i cola... I alla fall klunkade jag i mig den och släckte lampan för att sova, klockan var väl strax över halv ett då. 10 minuter senare så blir jag störtpigg och får för mig att städa mitt rum (typ 100år sen jag gjorde det, skulle vilja lägga upp en bild på svinstian men vågar inte). Men nej jag städar inte, lägger bara i mina skor jag ska ha med till Cypern i min resväska, och nu kan jag säga så att jag är packad och klar förutom att ja ska lägga i alla "vätskor" i resväskan med tanke på att man bara får ha ett visst antal ml med sig genom säkerhetskontrollen. Vilket påminner mig om att om exakt 3 dagar står jag på Arlanda incheckad och klar och väntar på att jag ska få gå ombord på planet, WOHOO!

Inatt har jag "tagit" följande:
8 cigaretter av märket Prince =)
4 glas Coca cola
1 st 100gr Kexchoklad
1 påse dillchips
2 påsar popcorn
2 rader av en 200gr mjölkchoklad

Jaja jag hetsäter på nätterna okej? Det är sjukligt och jag ska ta tag i det här när jag flyttar, inget mer hetsätande eller matvägrande.

Oj vilket långt inlägg det här blev, hoppas ni orkade läsa hela =)
Här har ni lite bilder som sagt, enjoy!

     
Lucas                           Kirre  


Jag och Malin på Korfu sommar -07


Jag i Rättvik sommar -07


It will kill me in the end hehe


Over and out, ciao!

vad ska man säga?

Malin i sina bästa dar!



       

Ännu en lista

Jag vet att det har blivit lite mkt listor nu på sista tiden, idag framför allt. Men personligen tycker jag det är skitkul att läsa listor som andra svarat på så ni kan ju läsa mina listor eller skita i det helt enkelt. :P
På det här viset så lär ni ju känna mig lite som person också =)

10 favoriter:
Färg: Rosa och svart
Mat: Kinamat
Band: Jag gillar många band
Film: Bratislavafilmen
Bok: Pojken som kallades det
Sport: Köra bil
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Vanilj
Tid på dygnet: Vet inte

9 för tillfället:
Humör: Keff
Smak: Choklad
Kläder: Mjukisbyxor och en alldeles för stor collegetröja
Bakgrund: Svenne
Nagellack: Inget
Tid: 22:20
Omgivning: Malin och tvn 
Irritationsobjekt: Att sängen e så obekväm

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Kim
Screen name: Va?
Husdjur: Katt
Piercing: Kommer inte ihåg ålder
Förälskelse: Jimmy
Musik: Michael Jackson
Bil: Saab 9000 -89
Kyss: Dunno

7 senaste:
Cigarett
: Röker en nu
Mat: Crispy caesar sallad från donken
Dryck: Cola
Biltur: typ 15min sen
Kyss: Läpparna har gått i pension
Spelad låt: Lazee-Rock away
TV-program: Just nu Grey's anatomy

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nope
Brutit mot lagen: Japp!
Blivit arresterad: Ja lite halvt

Badat naken: Jaa
Varit med på TV: BB för 100 år sen
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: Säckig klänning
Mat: Ärtsoppa
Musik: Opera
Dryck: Vin
Personlighetsdrag: Dom som tror att du e störst vackrast och bäst

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Kommer inte ihåg
Du kan höra just nu: Malin som pratar om sina håriga ben
Du inte kan leva utan: Mina kissar och vänner
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn eller kollar på tv eller röker en cigg eller 2

3 personer:
Du kan berätta allt för: Malin och Josse
Du tycker om: Mkt
Du inte gillar: Dumma människor

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Vår


malin

MalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalin
MalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalin
MalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalin
MalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalin
MalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalin
MalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalin
MalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalin
MalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalin
MalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalin
MalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalin
MalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalinMalin


Är du mysig?

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
() du kramas minst en gång per dag
(x) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
() du masserar andra
() du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
() du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig (ibland)
() du är en lugn person
() du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
() du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(/) du tycker om små bebisar

(/) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

() du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
() du höjer nästan aldrig rösten
(/) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
(x) du har somnat på en lektion

(x) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

() du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
(x) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


15½ fick jag :P


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat

Jag utmanar Malin att skriva den här listan =)


min älskade katt

Skulle bara visa Malin hur man la in en bild i ett blogginlägg, men här är iaf min älskade kisse Lucas!




179641-7

påsken och pedofiler

Jo jag tänkte såhär. Att på påsken så måste det ju vara en väldans trevlig högtid för pedofilerna. För att när det kommer ett barn och knackar på dörren är dte ju bara att slita in ungjäveln och knulla skiten ur den. Nä vad hemskt, men iaf så är det ju faktiskt så det är så släpp inte ut ungarna utan att veta vilka dom går till!
Haha här kommer jag och ger mammatips, för jag är ju verkligen rätt person till det. NOT!

Nu sitter jag hemma hos Malin med Malin och vi ska snart åka och äta någonting trots att jag redan har ätit middag. Men men alltid bra med mat!

Jag vill gå på bio också men ja frågade Malin men ja tror inte ja fick något svar, så Malin om du läser det här, KAN VI GÅ PÅ BIO!? Moi betalar!

bara 4 dagar till cypern!

Och just det ni måste läsa maalinens.blogg.se också för det e min kompis!

Over and out, ciao!







179641-6

lista ja hitta :P

[x] Jag är kortare än 170cm. (är 167)
[] jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering. (3)
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning. (haft)
[] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. (ska göra de iaf)
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. (4 men allt som allt skulle det vart 9)
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[x] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben. (inte ben men arm och nyckelben)
[] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x] Mina visdomständer har tagits bort. (iaf en än så länge)
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit på Golfen Center
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[]Jag saknar någon just nu.
[] Jag är rädd för att bli övergiven.
[xxxxxxxxx] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[/] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö. (min mamma)
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är en sportfanatiker.
[] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[] Jag är bra på att baka.
[] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[] Jag tror på spöken.
[] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[] Jag är väldigt kittlig.
[] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

I'M OFF TO BED!


YEEES

Maestro fick ett nytt hem iförrgår btw, hos min brorsa =)
Bebisorm!

Jag som trodde ja skulle gå ner i vikt!!
Men det positiva är.. Att jag har fått tillbaka aptiten! Jag blev för första gången på läääänge, hungrig!!!
Visst, tanken på att äta mat äcklar mig något så fruktansvärt mkt. Men nu känner jag att det börjar bli lite bättre, nu är jag jättehungrig också! Jösses amalia vad händer? Är det bara nu inatt jag e det eller kommer det fortsätta imorrn också? Hoppas hoppas hoppas!

Nä nu ska ja kika om pappa kanske har glömt bilnycklarna framme så ja kan smygåka till statoil och köpa cigaretter!
Måste ju fråga om ja får låna bilen annars men jag kan ju inte direkt gå å väcka honom nu mitt i natten för att fråga om jag får låna bilen till cigaretter av alla saker också (han gillar inte att jag röker), trots det så sponsrade han faktiskt mig med hela 5 kronor till cigg idag, jag är stolt över dig pappa!

4 dagar kvar till flytten nu!! Tjohooo.

Over and out, ciao!

javisst

det här har ju varit en givande dag hittills.
va ju egentligen planerat att jag skulle göra massa vettiga saker idag men icke sa nicke.
det är endast 5 dagar kvar tills flytten, 5 DAGAR!
iaf så skulle jag städa mitt rum och packa klart idag men ja vaknade nyss, och det jag har hunnit göra idag är ...
äta en plopp, kolla på tv, rökt en cigg och skickat några sms. bra, sen ska ja va me josse så ja hinner knappast städa idag, om jag inte kan få henne att ge en hjälpande hand :)

ciao!

vissa bloggläsare asså :S

satt o kika lite på andras bloggar, eller aaa de lite större bloggarna då. läste ett inlägg som www.blondinbella.se skrev för drygt ett år sen i juli. där hade hon länkat 4-5 adresser till andra bloggare som skrivit massa skit om henne, vad är poängen? tror folk att dom ska bli ledsna för att en minoritet säger att dom är så blonda, bortskämda, smala, dåliga osv. osv. näääej ja fattar ingenting av varför folk klankar ner på folk dom inte känner, jag säger bara till er stora bloggare, GO! kör hårt =)

fullspäckad dag?

liite. egentligen har jag hur mkt som helst att göra, ska städa mitt rum, tvätta kläder, åka till ungdomsmottagningen o skaffa en p-ring, 1600kr?? va re för rån? ska packa min resväska, försöka få med ALLT jag ska ha med mig :S MAMMAMIA det blir svårt.
å jag e jättesugen på choklad :) men ja ska äta mackor o oboy strax så det dämpar väl suget lite.

sen är den stora frågan, ska ja hämta ut paketet som har kommit på posten eller ska ja vara stark och låta det ligga tills det skickas tillbaka? "Att hämta ut eller att inte hämta ut, det är frågan"

6 dagar kvar!
over and out!

BAJSBAJS

jag har 2 påsar popcorn, en godispåse me lösgodis, 1 plopp, 1 kexchoklad, 1 paket ballerina kakor och 2 liter coca cola som ska ner i magen innan ja somnar. WOHO ME SO HUNGRY!

ne 7 dagar kvar sen åker jag, fuck yeah!!!

btw, köpte juicy couture pants idag =) och massa anant skit med

ciao.

hitta nån jävla lista :P

DAGENS VILL HA: 2 tatueringar på mina katter
DAGENS KLÄDSEL: mörkblåa fonarina jeans rosa lite längre linne, vit kofta, vit kappa och en beige LV väska
DAGENS SMINK: foundation, puder, mascara och ögonbrynspenna
DAGENS FRISYR: en MINItofs
DAGENS LÅT: Sexual eruption
DAGENS PLANER: sova?
DAGENS SAKNAD: pengar...
DAGENS DUMMASTE: att vi vände precis innan björklinge.. :(
DAGENS MISSLYCKANDE: gjorde av me alla mina pengar
DAGENS DROG: coca cola som alltid
DAGENS KÖP: kommer inte ihåg allt ja köpte, lite bensin till mercan för 1000 kr. VART INTE ENS FULL TANK!
DAGENS GODIS: plopp
DAGENS HUMÖR: trött men fett glad!
DAGENS ORD: ostburgare
DAGENS CITAT: "eru rädd eller?"



KAKUUUUU!!!
Cypern countdown: 9 dagar
ciao

cypern

Cypern countdown: 10 dagar

idag ska ja äta 1 chipspåse och 3 daim, har inge mer :( hungrig ju


nostalgi

kolla igenom jättegamala utvärderingar och så från högstadeit och hittade lite grejer :P
hittade en fransk dikt jag skrev i skolan för 7 år sen :P alltså år 2001. den går såhär.

C'est facile,
c'est facile á dire.
Mais le bonheur,
ca ne pousse pas comme ca,
ca ne pousse pas en nous.
Comme des legumes.

haha men ja har ingen aning vad det betyder, därför har jag bestämt mig för att hälsa på i min gamla högstadieskola och fråga min gamla franskalärare va det betyder :P

sen nu såg jag att min NO lärare skrev det här om mig när jag gick i 7an. "Lätt för att bli ilsk!! Känslig?" nu undrar jag, vadå känslig? VA, fattar ingenting, bara för ja hade cpdamp o röjde på lektionerna och lacka på lärarna för att dom försökte lära oss helt onödiga saker.

haha hittade  också detta, från min franskalärare vill tillägga att ja pluggade franska åk 6-9. iaf skrev hon såhär i min sista utvärdering i 9an.
"Angelica, jag har fått in en läxa av dig på 4 år, du är nog den sämsta läxläsaren jag nånsin undervisat och visar ingen vilja att vilja lära dig någonting därav ditt slutbetyg" vilket var IG of course P

jaaaaaaaaaa

Cypern countdown:

snart om 47 min e det bara 11 dagar kvar wohooo

nyvaken...

... och fortfarande sjuk.
ska väl ut o röka iaf o sen kanske försöka äta nått?

ciao

fasen fasen fasen!

sjuk sjuk och återigen sjuk! utvecklade nog lite anorexia igår också då ja helt plötsligt fick cpdamp om att ja va jättetjock och genast måste spy äpplet ja ätit, och idag fortsatte det, trots min hunger efter godis och MAT så har ja inte ätit nått, drack et glas vatten för en timme sen och sprang ner till ica och köpte kattmat och solade lite solarium, men men. e väl bara en period :P

Cypern countdown:

 2 hela veckor exakt flyttar jag till cypern wohoo!
ska väl försöka ta en jävla twinrixspruta innan ja åker, ska egentligen ta den 4v innan man reser iväg men det skiter ja iii!!


HUNGRIG!
ne nu ska ja klappa katterna och äta mina popcorn o salta pinnar och min godispåse o min cola. och sen försöka somna.
ciao!

På väg till stan

Jag kände för att blogga lite typ. Sitter på bussen påväg till station. Ska ta tåget som går om 13 min och sen hoppar lina på i sollentuna sen ska vi först till haninge på någon hemmafest och om den inte är kul ska vi åka in till stan och gå på hirschenkeller med lina och ida. Tänkte jag skulle skicka några riktigt fina fyllesms sen :) kanske lägger in ett till blogginlägg... Vem vet? Aja ska lägga in en schysst bild på henke igår när han va karate :)
 
haha om ja åt godis nyss :D va lite hungrig =)
ciao

på väg dit sen direkt hem :O

ja så var man först påväg till sälen men kände att det fick vara nog med bilresa och pappa vägra stanna för att ja ville röka, då ville ja genast hem så han fick köra en omväg förbi gävle och droppa mig på gävle c så nu ska ja hem o trasha mitt hus haha :D once and for all. okej kanske inte once men for the last time på 8 mån iaf :D
anders zorn och putte wickman tågen står framför mig i väntan på mitt tåg som ja ska ta till arlanda och sen byta på nått vis till väsby, antingen upptåget eller så blir det buss tåg buss :P var ju tillräckligt osmart att inte ta upptåget ändå härifrån gävle till väsby men neeeej ja ska ta omvägar och dyrare resor :( kass e man och det erkänner jag hihi.
aja nu ska ja stänga ner datorn så ja inte slösar upp allt batteri hehe :D

ciao!

...

hotzone: ikna
playahead (använder ytterst sällan): ikna
myspace: www.myspace.com/iknaa
vill ni ha mitt nummer så är det 112 :)

tråkig natt

finns ju inget o göra så då kan jag lika gärna kladda med en sån här dålig/onödig info grej :P

-jag är rökare sen nästan 8 år tillbaka, men cigaretter och röklukt är en av de äckligaste saker jag vet.

fakta: vi säger att snittvis har jag rökt ett paket varannan dag, vilket blir 365/2=182,5 paket per år (nu bortser jag från skottåren)
182,5 paket/år x 8 = 1460 paket, det är alltså ungefär så många paket jag har rökt, det blir 29 200 cigaretter, alltså på 8 år. räknar nu ut snittpriset på hur mkt jag har betalat för ciggen.
då jag började röka kostade ciggen typ 36kr nu kostar dom 48, tar medelpriset på de vilket blir 42 kr. det blir alltså 42x1460=61320kr
JAG HAR ALLTSÅ I SNITT LAGT UT 61lax på cigaretter ojojoj


-jag dricker också mkt alkohol, också en sak som ja inte borde göra med tanke på min dubbelmoral, tycker det e en flykt från verkligheten men i still drink...

-jag är spelnörd, allt från tv och datorspel till sällskapsspel eller aa sexlekar :P

-jag dampklippte av mig håret i grekland och sedan klippte jag av det helt.

-jag hatar folk som särskriver men jag kan nog erkänna att jag också gör det ibland, jag är stavoman så länge (så länge är ingen särskrivning, det skrivs faktiskt så) de inte gäller slangord o dyl.

-dubbelmoral igen. jag hatar verkligen danska och finska men skulle gärna vilja lära mig de 2 språken. vet inte varför. danska förstår jag iofs men kan inte prata det.

-jag älskar att köpa saker och gör det även om jag inte har pengar till det, då blir det bara problem för kronofogden att ja inte betalar hehe.

WHATEVVAH smokey sen sleepy.
ciao!


marge

179641-5

gjorde ett test på någon norsk sida för att se vem jag var i simpsons och då blev jag marge :P hehe de va kewl! =)

Blogg on me!

Hello där på andra sidan skärmen. Idag är det början på datumet 4:e mars år 2008 här på planeten jorden och ja landet jag skriver i är Sverige, goda(?) gamla Sverige som jag snart lämnar med glädje! Ska börja med dagsnedräkning till min avresa till Cypern. Då åker jag då om 20 dagar den 24:e mars kl: 06:00 från Arlanda, mellanlandar i Aten, Grekland och fortsätter sedan min resa mot Larnaca, Cypern där min slutdestination väntar, Fig Tree Bay där jag kommer att bo och arbeta i 8 månader framöver. Ska bli väldigt spännande, som jag skrev igår i bloggen så hade jag packat klart, men icke sa nicke, jag bestämde mig helt enkelt för att packa upp allt igen. Varför? Jo för jag var inte alls nöjd med packningen kände jag. Köpte vakuumpåsar som pressar ihop kläderna ordentligt som jag ska lägga handdukar och sånt i. Jaja nu ska jag försöka sova lite eftersom jag ska upp kl 10 (väldigt tidigt för mig) och göra hårförlängning =)



fan ja har inge snacks, hungrig ju. måste fixa nått sött att äta asså.

Natti natti!

Ciao.


Min ena lilla kisse

Min ena lilla kisse
älskar dig bebisen =)

blogg me up biatch!

yeees så är min precis påbörjade dag slut inom några timmar, suck.

igår (inatt) hade ja tråkigt så ja åkte hem till keijo och gjorde exakt samma sak som ja gjorde hemma tidigare, dvs ingenting haha, fast det e bättre att göra ingenting med någon annan än att göra ingenting ensam, you see? iaf så va jerry också där och han låg o sov som vanligt haha.
jag var väl där till halv 4 eller nått sen åkte ja hem o kolla på film o somna sen.

vaknade vid 17:30 idag och startade min dag med att äta "frukost" som då blev spaghetti och köttfärssås. sen cyklade jag ner till ica och köpte cigg, måttligt trött var jag efter den 5 minuters långa cykelturen, bevisar ju hur bra motion jag har..? iaf så kom jag hem hann precis kolla på ett avsnitt 2900 happines på tv3s webbtv, sen skriver wille på msn o då går ja ut o röker med honom, sen kom jag hem o fortsatte med att titta på 3 avsnitt 2900 happiness igen :P nu ska ja äta "lunch" och sedan lägga mig och titta på kustbevakarna & SSRS på tv3s webbtv. drömma om att nisse ska ta mig till heaven eller nått sånt haha :P   

kaaaaaaaaaanske ta en cancerpinne om jag  orkar.

ciao!


RSS 2.0