ååååååh min största idol!!

Blev ledsen på riktigt när jag läste det måste jag säga... Våran älskade stjärna, han har varit min största idol sen jag först började förstå mig på musik. Är ju uppvuxen med Michael Jacksons musik!

Nej säger jag, det här var riktigt tråkigt! Jag som hade planerat att köpa mig ett par svindyra biljetter till en av hans konserter, men icke. Ja ja har ju sett honom en gång i gbg -97 tror jag det var.

Nu ska jag sörja, tillsammans med typ hela världen!!

hihihihihihihiihi

6 dagar kvar tills jag flyttar eller snanare har flyttat, längtar så mycket att jag nästan inte vet jag ska ta vägen. För jag är ju faktiskt på Cypern om exakt 6 dygn!! Så jävla roligt!!
Tyvärr är ju dock inte allt positivt med att flytta, för alla saker som ska göras innan är inte så jävla roligt alla gånger, speciellt inte när man inte hittar den informationen man söker, eller väntar på papper som ska komma och man har väntat i flera veckor redan, det blir man så jäkla stressad av för man kan ju inte göra någonting åt saken. Eller när man tex som jag, har beställt en IATA godkänd transportbur till mina katter som aldrig kommer och som det står på schenker, att den inte ens har skickats än. Klart att först ska det vara det största pain in the ass att hitta vilka transportburar som är IATA godkända på internet, sen ska man hitta någon som säljer dom, sen ska man hitta rätt mått för 2 katter, sen beställa... och aldrig få den??
Nu är väl det lite papper som är det enda jag väntar på i stort sett, information om att skicka katterna som frakt eller vad man säger får jag kolla på Cypern. Och ja, sista vaccinationen innan blodprovet ska ju göras på torsdag också.
Jobbigt men its totally worth it i tell ya!!

Nu ska jag äta pannkakor och sen bara vänta på Malin som ska smsa, ska åka till Rusta och köpa en flyttkartong som jag ska packa ner massor med kläder i och skicka till Cypern. Har ju redan 100000 flyttkartonger hemma och jag "snodde" ju en av mig själv för några veckor sen och slängde ner massor med kläder i och skickade till Cypern men nu kom jag på att jag inte har någonstans att lägga allt som redan ligger i mina flyttkartonger (saker från min gamla lägenhet). Så jag tänkte att då köper jag en ny istället, kostar ju ändå bara 29 kronor på Rusta typ, och det ska man väl ha råd med haha, snål låter jag men jag har väl bara runt 150 kronor att leva på tills den 25. Vilket är på torsdag, men ändå! Plus att det är skitbra att vara snål eller ekonomisk, låter mycket finare och betyder väl kanske inte riktigt samma sak som snål.

Nu blir det pannkaksätande för min del!
Ciaoo

En vecka kvar till ett nästan evigt liv på Cypern

Om precis en vecka jobbar jag min allra sista arbetsdag på Hertz Arlanda och om en vecka och 7 timmar så har jag precis kommit fram till Arlanda för taxin kommer och hämtar upp mig kl 04:45 men nu bestämde jag och Malin att jag ska åka hem till henne nästa söndag och spendera mina sista timmar i Sverige hemma hos henne.

Bara för det ska jag lägga upp en bild på ett av mina finaste minnen, även om det var en jävla cpresa så har jag nog aldrig haft så roligt som vi hade då, blir helt nostalgisk av att tänka på det haha. Måste typ gå igenom hela resan i skallen nu bara för det.
Och nu ska jag ta upp en dialog som vi hade när vi bytte hotell på resan, eller vafan nu när jag ändå är igång kan jag ju berätta om hela byta hotell upplevelsen.

Okej det var såhär, att vi bytte hotell av den anledningen att vi fick stötar i duschen och Herr Barba sa att det berodde på saltvattnet, men våra grannar Amanda och Richard fick minnsan inga stötar av sin dusch. Så Herr Barba tillkallade vår granne Richard för att "prova" vår dusch och då hörde vi typ ett pip/stön komma ur hans mun hahaha (det var tydligen chocken från stöten han fick) och jag och Malin trodde seriöst att han drev om att han fick en stöt men han fick verkligen en stöt. När det inte gick att laga det bestämde vi oss för att vi vilel byta hotell, så Malin kontaktade sin bappan och han fick ringa Apollo och ordna så vi fick byta hotell från Barba Yiannis i Moraitika till Margherita i Gouvia/Dassia. Först tänkte vi att vi skulle ta vår massiva packning och ta bussen då det var ganska kort om pengar efter vi hade spenderat ca €100 på piercingsmycken (btw vart fan är alla dom nu????) så ja, vi hade inte så mycket pengar att röra oss på så att säga.
Vi ställde oss vid busshållplatsen och väntade och väntade... Men ingen buss, så då kom en taxi förbi och stannade kanske 40 meter efter busshållplatsen och vi sprang dit med en väska och sen tillbaka för att hämta den andra väskan. När vi precis lastat in den andra och sista väskan.. Vad tror ni händer då? Jo bussjäveln kommer såklart och vi skulle aldrig hunnit ta båda våra tunga väskor och sprungit tillbaka till busshållplatsen så det var bara att gilla läget med taxin, är ju faktiskt bekvämare att sitta i en stekhet taxi än i en stekhet fullsatt buss haha.Så efter en taxiresa på ca 50 minuter så hamnade vi uppe i bergen... Och han sa att det var definitivt rätt hotell han hade kört oss till. €50 kostade det också, jääääävla idiot taxichaufför, vi skulle väl tjänat sisådär €40 om vi hade tagit bussen.
Vad i helvete, tänkte vi sen. Ska vi bo här mitt i ingenstans?? Vill påpeka att där fanns ETT lägenhetshotell med samma namn som vårat nya hotell (Margherita) men det var såklart fel... Som tur var så var det ju fel hotell, för där fanns ju inte ett piss att göra och det var kanske 2 mil ner till stranden, barerna, restaurangerna och affärerna. I alla fall så gick vi till det där hotellets bar och han i baren fattade direkt att vi hade kommit fel, hur fan visste han? Sen satt vi där ett tag och diskuterade hur vi skulle gå vidare med detta JÄTTE stora problem. Till slut bestämde vi oss för att börja knalla nedför den jävligt branta och för att inte glömma det viktigaste, LÅNGA backen. Efter ungefär en timmes promenad med tunga resväskor samt handbaggage så kom en bil till vår räddning och erbjöd oss skjuts (jag är fortfarande tacksam för att han var så snäll och skjutsade oss) ner till vårt hotell.
Där, ja ni där utanför hotelldörrarna möttes vi av Edwin the sexy reseledare.

Såhär lät våran presentationsdialog med Edwin.

Edwin - Hej! *skaka hand* Jag heter Elin... Ehhhmm oj Edwin *skäms och fnissar lite*
Vi - *fnissar som 2 små skolflickor som precis har träffat Backstreet boys* Hej! Jag heter Malin. - Hej, Angelica heter jag.

Det som var kul i den där dialogen var att han vart väl tydligen väldigt nervös eller någonting med tanke på att han presenterade sig som ELIN och inte EDWIN hahaha. Var antagligen för vi var så jävla snygga och sexiga där vi stod nerdränkta i vårat eget svett. Det tyckte vi var vjävligt kul i alla fall, att han presenterade sig som Elin alltså.
Och ni vet när man tycker någon är snygg så vill man ju inte vara äcklig eller göra bort sig framför denna människa. Men i was living on the edge those days eller vafan man säger och jag brydde mig inte ett skit om vad folk tyckte om mig på dne tiden, min engelska är ju inte bra ikväll av någon anledning haha. I alla fall så var jag som sagt jääääävligt svettig efter all denna hets så det typ rann i ansiktet på mig, under armarna, på ryggen och ja i stort sett överallt där man kan svettas (ursäkta mig för att jag är så äcklig men im going all out istället för all in) så jag lyfte helt enkelt upp armen och smetade av all min armhålesvett på Malin, som för övrigt inte brydde sig ett skit om att jag torkade av mitt svett på henne (en normal människa skulle normalt sett få men för livet av en sådan händelse, men inte min lilla urgulliga Malin) I know, we're CP... När Edwin såg, så såg man liksom chocken och en slags förtvivlan i hans ögon, och att han tänkte, vad är detta för assnygga idiotcpbrudar?
Ja det här var väl allt om denna lilla byta hotell historia, en historia värd att minnas.
Kan ju tillägga att vi fick både betala för nytt hotell, air condition, PLUS så fick vi själva ringa till Apollo och boka transferbuss (som vi sedan fick jaga runt havla Dassia) till flygplatsen och vi fick även städa vårt hotellrum själva då städerskan vägrade, haha noll dricks till henne!! Som om vi hade haft råd med dricks ändå liksom, Malins och min pappa fick ju sätta in pengar stup i kvarten för att vi skulle kunna äta.
Men ja, vi överlevde ju trots alla elchockar, konstiga taxichaufförer, snygga reseledare, farliga grannar en våning under oss som kastade PET flaskor upp på vår balkong (vi var ju självklart helt oskyldiga, ur vår synvinkel alltså även trots receptionisten kom och knackade på våran dörr, vi försökte ju även låtsas att det inte var någon hemma hos oss på hotellrumment men det var väl ganska genomskinligt att vi var hemma, men enligt dom var ju all PETflaske kastning vårt fel) och vi överlevde även alla sliskiga italienare som befann sig på Korfu mellan den 15-23 augusti år 2007.

Jag har så jäkla mycket mer att skriva, men lär väl skriva ett till inlägg lite senare eller något.

Btw så är jag lite stolt över att jag har städat mitt rum idag, bara dammsuga ooch moppa kvar. Sen ska sista vevan packas ner i en flyttkartong och skickas med posten samt packa resväskan så den är klar att åka med mig den 29e. Sen är det helt klart!!

Här är förresten den omtalade bilden i början av inlägget, min favoritbild på mig och min favorittjej på våran favoritresa tillsammans.







Over and out / änkiiii

Ge mig ork

Just nu har jag verkligen ingen ork till att städa undan i mitt rum, har väl lyckats med en del iaf, såsom att slänga kläder jag inte använder och plocka ihop alla smutskläder som ska tvättas och sen packas ner i en kartong och skickas till Cypern i slutet på nästa vecka (måste ju vänta tills löning för nu är man ju i stort sett pank förutom 300 kr i plånboken).
Jag hatar verkligen Kronofogden, mina 14000 jag skulle fått i skatteåterbärning gick ju in på Kronofogdens konto, kan du åtminstone inte informera mig om att jag inte kommer att få mina skattepengar tillbaka? Tydligen är det alldeles för svårt för dom att göra det så ett stort minus till dom. Fast är förtjänar dom ett plus annars liksom?

Nåja när det börjar närma sig avresedatum lär jag väl få lite inspiration till att städa rummet.

Mobilen har ju gått sönder också, skärmen sprack i fredags, vad roligt!!!! Så nu vet jag inte hur det blir med telefon, vi får se, går väl att använda den ett tag till iaf.

Nu ska jag kolla på Ice road truckers och sen försöka städa mitt rum lite mera.
Ciao!

8 dagar

nu är det bara 8 dagar kvar tills jag drar!!!! YEEEES!

its a new day its a new life, ive been waiting for you, here i am!

12 dagar tills avresa, ojojoj! Har redan skickat en flyttlåda med kläder och skor, vägde bara 10 kg så det blir till att skicka en till nu precis vid löning. Kan ju fan inte klara mig på en resväska med kläder på mer än ett halvår.
Jag längtar verkligen så nu tycker jag att den 29e juni ska komma för 07.55, then im leaving ground :)

Nu ska jag och Malin kolla vad det kostar att flyga mina kissar till Cyprus hihi.

Tjofaderittan hej på er!

14 dagar

om 14 dagar sticker jag. för those who doesnt know så flyttar jag till cyprus till min pojkvän :D ska ta med katterna också men dom får inte åka förrän i början av september :( men men va ska man göra.

ska försäkra mig nu för om 14 dagar sitter jag i solen och dricker en sex on the beach :D:D

byebye

15 dagar... im so excited!!

Langa 29 juni nu!


CYPERN CYPERN CYPERN

haha



Svenska
Hejsan! Jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag heter Anki. jag älskar att spränga brevlådor, men spela fotboll med Zlatan är också ett av mina stora intressen. Jag tycker absolut inte om att kolla på porr, för jag har hört att man kan bli fjortis om man gör det. Jag bor i en lyxvilla och där bor också min brevbärare. Vi har ofta trevligt tillsammans, fast hon kan vara lite porrig ibland. Nu vet du lite om mig. Hoppas du har ett lika deprimerande liv som jag har!




English
Hello! I thought i'd tell you all a little bit about who i am. My name is Anki, i love blowing up mailboxes, but playing football with Zlatan is also one of my great interests. I definitely don't like watching porn, cause i've heard you can become a young self-centered 14 year old girl if you do. I live in a luxury villa and my mailman also lives there. We have some really good times together, but she can be a little bit dirty sometimes. Now you know alittle bit about me. I hope you have a really depressing life like  i have!



Give me a Lamborghini !

Ok here it goes, i was on the sunbed yesterday... I normally lay there for 20 minutes but yesterday i was in for 26, and NEVER AGAIN! I burnt my whole ass and the top of my legs and i had serious troubles working today, and stupid as i am i went on the sunbed recently, like an hour ago to be exact. So now its burning quite alot :(

Going to bed soon, tears me apart waking up at 0500, so im going to bed at 2100... THE LATEST.

On to 2½ men, c u later alligator.

19 days to go and counting

DISAPPOINTED

I should be able to do what i want isn't it so?

Apparently not! I felt that i had to get rid of my Facebook account so my boyfriend that obviously doesn't trust me would stop nagging about all my male friends on there. So your welcome Kris, do you want me to convert to being a muslim next? Cause thats a little bit how i feel.
This whole day has been shit, was sat next to the toilet throwing up for like 30 minutes, had a chicken salad so might have been that chickens fault.

Got work tomorrow at 0600, it's really crap but what the hell i earn money and that's the only reason why people have jobs isn't it?

I'm in a really shitty mood now so i'm going to lay down on the couch and watch tv and hopefully die, that's my greatest wish in the whole world at the moment!

FUCK YOU ALL AND GOOD BYE!

U n k n o w n h e a d l i n e

Have you lot voted today? I have. For those who doesn't know what election im talking about im talking about the EU-parliament election. As i said, i voted but im gonna keep quiet about which party i voted for and whom i voted  for.

I've got a secret... A secret only 2 of my friends and my boyfriend knows about. I'll tell all of you shortly if i decide to continue writing here, as you can see i haven't written anything for ages. It's not interesting anymore, this fucking blog never makes me rich, and it's never going to either as nothing ever goes my way. If i were rich i could get even richer as i could do lots of interesting things that peoplle actually wanted to read but all i do now is working and sleeping and preparing for a certain thing that will happen in the next few weeks.

So, as i said i've got fuck all to write so how about not writing anything at all? But in some way it's tempting to write here, don't know why... I guess it gives me something to do even though im only on here for a couple of minutes once a month or similar.

Think im gonna send Henke a text and ask him if he wants to go to McDonalds, thats what i do when im bored, going to McDonalds for ice cream... Bet you're all so jealous of me and my interesting life ah? But i changed my mind now as i've got work tomorrow too, it fucking sucks!!

Yesterday it was Swedens nationalday!! And it was also a football (NOT SOCCER) match, SWEDEN - DENMARK... And we sucked real bad to be honest. 1 - 0 to Denmark even though we had 7 opportunities to score, at least i think it was 7. CRAP!

Time to watch some tv and have a smoke, have a LOVELY evening peepz!
xx

RSS 2.0