Förbjuda utekatter?? NEJ TACK!

Blev så upprörd igår när jag läste i Hallandsposten att dom vill jämställa katter med hundar. alltså för att katten ska få vara ute så måste du ha dne i koppel eller i inhägnad. Hur fånigt är inte det?

Om förbuder sätts i bruk så kommer jag absolut inte följa det, det är redan så pass svårt att hålla Lucas inne här. Skulle vilja släppa ut honom men vi bor 75 meter från den cypriotiska motovägen och där visar dom NO MERCY!


I alla fall så vaknade jag klockan 15.00 idag, uschaaa! Det betyder att jag kommer att vara vaken till kl 4 inatt eller något och det gillar jag inte.
Henke har ju åkt så nu börjar smutsen att frodas här igen (kom tillbaka!!), måste verkligen ta tag i disken idag. Vi lagade mat igår och eftersom man blir så slö efter maten så orkade ingen av oss att diska. Så det blir att diska och sedan hoppa i duschen.

Ska börja städa upp lite imorgon också, pappa och Daniel kommer ju om 2 veckor och då kan det inte se ut som det gjorde i min lägenhet eller som det brukar göra i mitt rum haha.

Nej nu ska jag fortsätta prata med Malin på Skype.
Hare bra, hej!

Anki for president!

Ett blogginlägg inspirerat av älskade Malin!

Om det här blir ett bra inlägg enligt mig själv så ska jag skriva sånna här några gånger i månaden.

Här kommer jag alltså at skriva vad jag skulle förbättra/försämra om jag var president i detta land (Sverige menar jag då). Nu är jag fullständigt medveten om att vi har en kung och en riksdag och ingen president men vi kan väl låtsas?
Ta även det jag skriver med en nypa salt då jag förmodligen kommer vara ironisk i framtida sådana här inlägg.

Det första ämnet blir Gymnasieutbildning!

Om jag var president så skulle jag bestämma att det skulle vara obilgatoriskt att gå i gymnasiet. Ett sabbatsår kan man få ta men sen ska man börja skolan igen!
Andledningen är att jag som inte har gått i gymnasiet ångrar mig grovt mycket och ser inte fram emot att plugga upp alla gymnasieämnen på komvux.

Jag tror även att majoriteten av "college drop outs" och känner såhär, för vad har vi gjort fram till nu? Haft några skitjobb som inte lett någonstans och nu har man insett att man idag behöver en utbildning för att kunna ta sig vidare i livet. Jag har ingen större lust att jobba på McDonalds och klättra uppåt för att sedan vara tillräckligt bra för att komma någon annanstans och börja klättra uppåt i karriärstegen på det nya företaget. Ska jag behöva vara 45 år gammal för att få ett välbetalt jobb när mina gamla klasskamrater är VD för Ericsson bara för att dom gick gymnasiet?

Nej obligatorisk gymnasieutbildning för alla!

/Presidenten!

14 mars 2010

Jahapp, då vare dags att blogga igen..

Vet inte vad jag ska skriva, Henke är fortfarande här. Han åker hem den 17 mars. Blir lite tomt men pappa och Daniel kommer ju någon vecka efter det, över påsk.

Sitter i alla fall här nu på balkongen och kollar på Gossip Girl. Snart ska så vi äta middag, Kris har hållit på i flera timmar känns det som och ändå så är det bara lite s.k. "faggots" i någon sås, kievs och pommes som ska lagas. Var så hungrig att jag slängde i mig ett paket nudlar innan maten för att dämpa hungern, inte visste jag att jag skulle bli helt mätt. Måste äta ändå för i dessa tider har vi inte råd att slösa på maten.

Nej nu pallar jag inte mer, adjöööööö.

Nej jag kunde inte vakna!

Men nu är det din tur att vakna så vi kan gå och betala hyran GENAST Henke!


RSS 2.0