Hej allihopa!

Ja igår var det löning, jag fick 6064 kr av min lön som egentligen låg på 21019 kr men jag fick ju då som sagt 6064 kr och kronofogden fick resten... Är väl lika bra att dom får pengarna så jag bli av med skulden någon gång. Jag har i alla fall shoppat nya skor och lite kläder, köpte ett par vinterstövlar, gick på 1500 kr... Var väl värt det, är ju i läder så dom ska väl hålla ett tag.
Sen köpte jag massor med tshirts och en långtröja, en väst, strumpor, halsband, parfym och lotion, provade en ny parfym den här gången (brukar ju vanligtvis alltid köra på Dolce & Gabbana - Light Blue eller Jean Paul Gaultier) men idag fick det bli Kate Moss - Kate, och så köpte jag ett par strumpbyxor.
Så ikväll blir det kjol och så till jobbet hehe, för ovanlighetens skull, brukar ju aldrig gå i det normalt sett.

Nu ska jag stoppa in ungefär 85% av mina kläder i garderoben då jag har tvättat allt!! Aboslut allt har jag tvättat!

Heipa!

Åhhh denna natt en sån underbar natt, som vi kallar bella notte

åååh vilken syn alla stjärnor i skyn.

Haha vad roligt jag hade nyss, tänker inte säga varför.
Ikväll jobbade jag till halv 12, jävla väder gör så att INGET funkar på TNT längre :P

Jajja har ätit donken och choklad ikväll, mumma!

Snart ska jag dra mig hemåt då jag är trött som en kuk och jag och Joss ska till Kista centrum imorgon för jag ska handla skor, och Josse vet jag inte vad hon har där att göra haha.

Natti

tråkigt

Jag e redan klar och jag börjar inte jobba förrän om en timme. så jag tog kort på lite snö och vad jag har på mig så ja leker väl lite häftig och lägger upp dom bilderna hehe.






Ska leka lite modebloggare nu.
Linne från Ginatricot
Skärp från Tiger
Jeans från Replay
Och strumpor från H&M hahahahaha :D





Massor med snööööööööö!! Det gillar mina katter väldigt mycket! Så kul att titta på dom när dom jagar varann i snön =)

hahahaha

Jag kom att tänka på Kim den jäveln bara för jag har ett kort på henne och mig ovanför min säng från min 18-årsdag, då kom jag och tänka på hur hysterisk den var så jag kom på att Kim hade skrivit lite om den i sin PA-blogg för snart 2 år sen. Så jag kopierade lite av den texten och tänkte klistra in här ^^

Så here it comes!

Igår, åkte jag och farfar hem, sedan drog jag till Angelica, som faktiskt fyllde 18 igår, den jäveln. GRATTIS!. Ja, vi firade såklart med Krogdebut, åkte in till stan, gick på Kickis bar och café. Skulle inte vara så bra tydligen, men jag hade ASKUL! Lakrits shotarna gav sina biverkningar, och efter några smirnoff, cider och bärs var det full rulle. Träffade en asrolig irländare som vi hängde lite med (Som hjälpte mig när jag blev utkastad, mer om det snart). Vi dansade, träffade en gammal klasskamrat från grimsta, mycket förvånande, men kul :).

Ja, och så var det de här med "utslängd". Någon hällde sin drink på ankis nya linne och sa "fitta" utan anledning, o anki smäller till henne. jag står i kö till toan, och anki kommer till mig efter den lilla tragedin, när jag går in på toan kommer en vakt in och tar ut mig och säger "Du ska ha frisk luft, vi går in sedan". ja ba visst, okej? Sen fick jag inte komma in igen, för att de trodde att jag hade slagit till den där drinkbruttan fast det var anki, men sen blev hon också utslängd. Hahahah.

Ja men när jag stod där ute var jag helt förstörd, ingen jacka o ingen o prata med. Då kom irländaren och tröstade mig. Han hette förresten Pete. Thank's for the help, mate ;) haha

En askul kväll, fast vi blev utslängda, vi åkte o fyllekäka på donken (tillägg från anki här nu, på donken hamnade vi i en jävla diskussion med nåra jävlar som trängde sig och lilla jag fick ta en smäll i skallen) sen tog vi taxi för 500 spänn, de lurade oss kom vi på idag. Men fulla taxiåkare är väl lätta offer?

 

Ja det var min födelsedag, rolig men kaotisk haha!

 

Snart 2 år sen så såg vi ut såhär Kim, och båda ser ut att ha underbett haha =)

 

Ne nu ska väl jag börja göra mig klar inför arbetsdagen, undra vilka som jobbar idag? Blir till att se, jag vet vem som kommer in vid 19,00 iaf ;) YES!!


bloggdesign och HTML

Kommer ni ihåg för några år sedan, dom gamla playahead dagarna man alltid satt inne och fixade med sin profil eller presentation eller vad det hette. Nu vill ju jag fixa till utseendet på min blogg, men jag kommer ihåg att PA hade nån hjälpgrej till profilen, blogg.se det tycker jag att ni också ska fixa.
Jag vet också att jag kunde fixa med min PA-profil utan hjälpgrejen men nu kan jag verkligen inget om HTML längre, kanske ska gå en webdesign kurs? Dum jag är! Jag har ju redan gått en sån i gymnasiet... för 4 år sen haha, okej då har jag faktiskt skäl nog till att inte komma ihåg det.

Idag och igår har jag faktiskt vart jävligt duktig, har städat mitt rum och rensat bort en jävla massa kläder (typ gamla kompisars kläder som dom lämnat här för 100 år sedan och aldrig kommer ta tillbaka liksom) samt massa gamla egna kläder man aldrig använder längre. Och håller nu på att tvätta alla(!!!!) mina kläder! Jösses jag som aldrig har något att ta på mig, hur kan jag inte ha det när jag har 10000000 miljoner plagg?

Och nu när jag har rensat bort lite kläder så ska det inhandlas nya imorgon =) Måste verkligen ha lite tjocktröjor och sånna där tjockare strumpbyxor och så nu till vintern. Ska försöka hitta någon fin kjol också.

Nu ska jag plocka undan lite i min soffa och sen ut på en cigg i denna snöstorm!

Puss & kram skumbanan!

SNÖ

Ja det har ju vart snö i helgen också men idag är det grymt mycket!
Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl roligt hurra!

Dags att köpa vinterskor imorgon då för då är det lön!

Nu ska jag äta frukost =)

this is not the day

Jag är trött på den här dagen redan, och jag vaknade för någon timme sen? Vad är det för fel? Jag ska gå till ICA och köpa godis och dränka mina sorger i det hehe. Kanske får en fin sockerkick som gör mig lite glad igen, annars får jag bara vänta tills imorgon för då är nog mitt humör bättre. På tal om imorgon, jag tog ledigt så jag är helt jobb fri tills på måndag =)

Fick en plötslig känsla igen av att lägga ner bloggen, men då kommer jag ångra mig... I know it! Så jag hoppar nog det för tillfället tror jag, är väl egentligen mest bara snack från min sida ändå.

Näää sockerkicken ropar så jag måste nog gå till affären nu, i kylan och snön, vinterskorna, halsduk, vantar och kanske en mössa på! Sen jävlar ska jag sätta på mig mysbyxorna och en skön tröja och kolla klart på Pirates of the caribbean 3!!

trött...

... på allt och alla. Är trött på min fritid, på jobbet, på min familj och på mina vänner... Ja på allt faktiskt! 
Alltså jag menar ju inte att ni är dåliga utan jag känner bara att jag är trött på allt och har kommit till ett stadie där jag faktiskt inte bryr mig längre.

Var på Väsbyhem idag... Nej Angelica du får inte flytta förrän dina betalningsanmärkningar är borta, vad roligt! Jävligt kul, enda chansen jag har är att köpa en lägenhet igen men då måste jag ha borgenär för lån vilket jag aldrig kommer få, min pappa är nog inte så sugen på det. Fitt lån, fitt fakturor och slutligen äckel idiot hor fitt kuk angelica. Tack där fick jag men det kändes inte så mycket bättre.

Är så hungrig just nu att jag skulle kunna hoppa från en bro för att bli av med lidandet.

Nu ska jag sova bort dom här hemska tankarna, god natt!



bög fredag btw!


Onsdag 19/11-08 - Ska berätta om min Sundsvalltripp

Igår jobbade jag som vanligt 05-08:30 och Tessas far Tomas frågade om jag ville jobba över lite och jag sa direkt nej då jag trodde han menade att jag skulle jobba mer på lagret, men då sa han att jag skulle köra en Scaniasändning till Sundsvall, och så ändrade jag mitt svar till ja.


Jag kan ju erkänna att jag är inte speciellt duktig på geografi, jag trodde Sundsvall låg uppe vid Luleå typ hehe men icke sa nicke, ligger ju bara 40 mil härifrån.
I alla fall så började jag min resa pigg och glad klockan 09:00 igår morse, mellan Arlanda och Knivsta hade en Schenker lastbil kört av vägen och total förstörts, hela fronten var mosad, som om den hade blivit krossad. Blev lite smårädd för jag visste ju att det var halt men vad fan, om en lastbil som kör runt 90 km/h på en rak väg i bra skick kan åka av vägen så lätt så kan väl jag som körde en skåpbil i 140 km/h åka av så mycket lättare?! Även om det var nära på att hända X antal gånger så klarade jag mig helskinnad hem. Stannade i alla fall i Gävle och åt lunch på McDonalds, måste dela ut ett litet pris här i bloggen, till McDonalds Gävle. Världens långsammaste och drygaste restaurang, plus att dom var ju helt cp, största retardsen jag sett i hela mitt liv, när jag väntade på min mat så hade dom inget att göra, så börjar dom båda packa min mat, var för sig. Så får jag maten av den ena och ska precis gå därifrån, så säger den andre, vänta du har inte fått din mat än! Men jag har redan fått den säger jag, haha så börjar dom tjafsa med varann.

I alla fall, i Gävle var jag ju typ halvvägs men det kändes som en evighet att komma fram till Sundsvall. Väl där kämpade jag med att få ut paketet som vägde 60kg ut ur bilen... Så när jag väl har fått ut det, så ser jag att dom har en truck!! FAN! Klart jag kämpar och kämpar så fanns det en lösning... Va roligt då!

Hemvägen var skit jobbig, dom spelade Amy MacDonald heeeeeeeeela tiden! Fuck her säger jag bara, hatar hennes musik, sitter jag hellre utan musik alls. Eller sjunger min egen haha!
Halt som fan var det på E4an också, vänsterfilen var kaos, modd som fan så det gick knappt att köra om men det gick, men som sagt det var knappt.

Slutligen, vid Arlandastad så höll jag på och somna vid ratten men började dansa och skrika så jag höll mig vaken för det var ju inte långt kvar, klarade ju mig som sagt helskinnad så inga problem.

Nu har jag sökt chaufförstjänst här på TNT också, hoppas att jag får den för då har jag fast lön samt fasta arbetstider, desstuom NORMALA arbetstider 08:30-16:30, vilket är mycket bättre än 16:00-22:00, iofs får jag ju ingen ob men får mer pengar ändå!

Nu måste jag jobba tjofadderittan hej!


Måndag 17/11-08 - på jobbet!

Nu sitter jag på jobbet, jippie!

Idag börjar det massa nya människor här, eller ja 2 nya fast Annelie är inte så ny för hon har ju jobbar här inne förut.
Börjar om 30 minuter, så jag hinner driva runt här på TNT ett tag, funderar på om jag ska göra en komplott mot läsk&godis-automaten, är sjukt sugen på Coca Cola men är pank såklart!

Nej nu ska jag gå ut och röka och sen ska jag hmm, vad ska jag göra?

Ja ja, nu går jag hejdå

Måndag 17/11-08 - UNDER CONSTRUCTION!

Ja det tog vi på engelska.

Nej men som ni ser här är min blogg största kaoset. Ska väl förmodligen fixas till idag (lite senare på dagen).
Måste åka till Connect också idag och fixa med lite grejer åt min kära, nu ska jag inte säga man för det hade tydligen översatts till "husband" som i att vara gift förra gången, så jag hoppar den biten då tanken av att gifta sig inte känns särskillt aktuell än på några år =P

Nu ska jag ta och hålla Malin sällskap över msn tills hon ska till Workcenter, sedan ska jag hoppa i säng och sussa kudde, mysigt.

Hej Svej!

Måndag 17/11-08

Ja så har det njust blivit måndag igen, sitter hemma hos Malin just nu. Har jobbat ikväll, från kl 17:00 tills typ nyss, kom hit för att äta och umgås (sitta vid varsin dator, haha). Nu ska jag ta en pepparkaka och smaska på.
Det blev typ 8 stycken pepparkakor haha, men gott är det!

Det är så jävla sjukt att jag kan sova så mycket så mycket som jag gör nu för tiden, sover bort hela dagarna, typ som idag... Fick inte ens se snön som föll idag :(

Nej nu ska jag äta gulasch med ris =)

Söndag 16/11-08

Dag, datum, månad och år får bli dom nya rubrikerna här i bloggen känner jag.
Satt och snackade med baby på msn nyss, då var jag skit trött och han med så han gick och la sig den lille söta saken. Men nu snackar jag med Malin (Barenika) på msn så jag vart pigg, haha hon tyckte inte att jag lät som mig själv



Malin - Älskar dig säger: me va e deet mee deeeeeeej?
aNKI! Jag e inte sjuk, neee jag e bara svensk säger: vaa?
Malin - Älskar dig säger: jaa
Malin - Älskar dig säger: du e inte anki lixom

Förstår inte riktigt varför, trodde hon var hög på sömnpiller först men nej det var hon inte.

Idag har jag lärt Kris ett nytt svenskt ord, eller är det verkligen ett ord?
"CP" fick han i alla fall lära sig vad det betydde, vi börjar så klart men alla svordomar då dom är viktigast i detta otrevliga land.

Nu känner jag att det är dags att baaaarkeeeeraaa en banbizza i micron eller vad sägs? Gud det får mig att tänka på min underbara lilla 1:a jag hade på Herrgårdsvägen 31 2tr, 194 78 Upplands Väsby, fan ser ni jag kommer fortfarande ihåg adressen!

Nej ni alla retards, nytt blogginlägg nästa gång, kan inte berätta när det är men kanske imorgon eller på måndag =)

Lördag 15/11-08

Ja, vad gör man på en sådan? Jag har så äckligt tråkigt, skulle behöva inkassera en miljon så jag hade råd att göra något, nu kommer fantasierna om vad fan man skulle göra om man fick en mijon. För mig känns det faktiskt inte som så mycket pengar, först är man miljonär sen om du handlar en ynka tändare så är du inte miljonär längre... Kasst, nej jag tror jag skulle behöva vinna ett par miljoner i alla fall. Men skulle jag få en miljon in på kontot nu skulle jag fan boka en biljett direkt till Cypern!!

Men min nuvarande lördags syssla är att äta godis och dricka cola, på grund av min ekonomi hade jag bara råd med en 100gr chokladkaka och en 0,5 liters cola som ni ser här nedan.



Och jag har ju självklart ätit och druckit upp nästan allt redan haha.

Nu har jag en längtan efter att få titta på mina gamla bilder som jag hade på min dator som blev stulen så jag ska experimentera lite med systemåterställningen på datorn och kolla om jag kan få fram något, det värsta som kan hända är ju att skiten dör och aldrig vaknar upp men då har jag ju i alla fall en andlening att kasta ut den här gamla skit datorn, har ju en laptop också liksom (som för den dele också suger men den är i alla fall snabbare än den här fittan).

Ha en bra lördagskväll då för det ska jag ha!

hej igen blogg

Haha jag som verkligen tänkte sluta blogga ett tag där :P Men så vart icke fallet.

Jag har nyss kommit underfund med en sak, har räknat ut att sommaren -07 var den bästa sommaren jag någo nsin varit med om, jag tror jag har nämnt det i bloggen tidigare. Men jag var då i Rättvik med Vicky och träffade grymt coola människor, var i Grekland med Malin och gjorde grymt sjuka saker haha (Malin kommer du ihåg att vi försökte ligga i fosterställning på badmadrasserna?) jag gick runt och visade rumpan för halva Korfu och det var allt några italienare som liked it! Haha!! Ca en timme efter vi kom hem från Grekland begav sig jag Vicky och Markus till Danmark och jag och Vicky gled runt i hans Saab 9-3 och spelade Korn - Yall want a single och trodde oss sjukt coola, kommer till och med ihåg killen vid övergångsstället inne i Köpenhamn som rockade med oss haha. Och så träffade vi Anders och Troels där som vi busade med med bilarna :P Sen körde vi hem lite tidigare än Markus för jag var ju tvungen att åka hem och ta mitt körkort HAHAHA! Vi fick nästan soppatorsk på G hem men som tur var hade vi ju en €10 sedel vi kunde tanka med här hemma i Sverige. Sen några dagar senare klarade jag ju körkortet närmare bestämt den 31:a augusti! Får inte glömma bort att vi åt McDonalds VARENDA dag i Danmark också, var stammisar på Köges McDonalds.

Kan nästa sommar bli lika underbar som -07, förutsatt att jag har min man vid min sida förhoppningsvis. Men man kan ha kul i alla fall.

Nu till lite andra grejer, Kim den jäveln ska åka till Thailand :O Till mitt kära Krabi, vilket också för upp lite minnen som när Kim brände sig och jag vart så jävla förbannad för jag hade sagt åt henne att ta på sig tröjan när vi va ute till havs men nej hon ville bli brun haha men hon vart snarare skållad, vad är det du brukade säga Kim, "som en skållad bäver"? I alla fall,jag är sååååå avundsjuk. Jag vill också åka till Thailand, Kris du får äran att ta mig dit tack!! =)

Den här veckan så har jag jobbat 54 timmar vilket ger mig en veckolön på typ 7 laxar i en laxask, och det är väl ganska bra eller? Blir samma nästa vecka också :) När jag jobbade på McDonalds tjänade jag ju typ 7500 om jag jobbade 7h/dag 6ggr/vecka, sög ju stenhårt men TNT you rock!

Nu ska jag sova för jag ska till Solna imorgon och hälsa på på Vickys jobb sen ska vi dra och sola så vi blir lite bruna! Så det så! Hehe.

Natti natti

sdglhSKHA

NU E AG TRÖTT PÅ DET HÄR HEJ DÅ BLOGG

rygg och nackbesvär

Jaa då sitter man här igen, har inte hunnit blogga då mina dagar har sett ut precis exakt såhär: 05:00-09:30(ca) JOBBA, 10:00-15:45 SOVA, 16:00-22:00 JOBBA, 01:00-04:30 SOVA.

Japp det är exakt så mina dagar ser ut.
Orkar inte skriva mycket just nu ville väl bara säga att jag lever eller något om det är någon som bryr sig hehe.

Ska ta en cigg nu och sen lägga mig i sängen med min onda nacke och rygg och försöka sova, måste bara berätta också, ni vet han på lagret som jag har berättat om som luktar svett? Han ska jobba inne på kontoret imorgon och på fredag :( Fan jag klarar inte av hans lukt, är det kasst så drar jag fan hem från jobbet... Eller så får jag helt enkelt ta och berätta för honom att han luktar svett som in i helvete.

Nää Cheers och cigg nu, cheers bye!

slitet

Jag antar att normala människor som börjar kl 05:00 på morgonen går och lägger sig på kvällen, men inte jag. Skulle jag gått och lagt mig igår kväll så skulle jag inte ha orkat upp nu om en halvtimme. Så jag kör på den här stanna uppe hela natten grejen. Har ju funkat bra hittills hehe. Jobbar dubbelpass idag då först på lagret 05:00 - 10:00, sen hem och sova fram tills 15:30. Och sedan klockan 16:00 - cirka 21:30 jobbar jag på kontoret, det har blivit lite roligare där nu när jag får lära mig mera saker, folk kanske inte tror det här om mig för jag är en sån lat människa men jag älskar att lära mig nya saker, kunskap är makt för er som inte visste det.

Hitler hade mycket kunskap (men också mänga män bakom sig) vilket gjorde att han hade sån jävla makt över så många människor. Tänk att en människa kan åstakomma en sån stor grej. Okej nu är jag inget fan till Hitler men han har en smart människa, och med ett gott inre hade han säkert kunnat hjälpa mänskligheten väldigt mycket, för hjärna - det hade han! Och nej!! Jag vill inte bli som Hitler!

Jag bord berätta om lördagen, vilket jag inte kommer ihåg så mycket av men jag ska försöka mig på en kort sammanfattning!
Jag tar det från början till slut.

Henke och jag skulle åka och hämta pappa och Arja vid Edsbacka krog, kom så långt som till Infra City när bilen börja krångla, hela skiten började skaka och hålla på, ni vet när luften liksom vobblar? Så vi stannade vid breddenvägens busshållplats och kollade så alla dörrar var stängda samt fönstren. Sen fortsatte vi ut på motorvägen, efter inte så lång tid så händer det igen, fast mycket grövre och jag bestämde mig för att nej, vi ska inte köra av vägen eller krocka på grund av att Mercedes suger hästkuk. Så vi åkte in på väggrenen, satte på varningsblinkers och Henke sprang iväg och satte upp en triangel. Sen kollade vi så att det inte var punka eller att något däck satt löst, Henke tyckte det luktade bränt (jag också, men det var han som upptäckte det). I alla fall, inget satt löst så jag ringde min brorsa som kom och sparkade lite på bilen och kollade också så att inget satt löst. Sen bestämde vi att han skulle köra bort den från motorvägen. Då kom polisen precis när jag hade vart och hämtat varningstriangeln, och så sa dom, nee vi stannade här för att vi tycker att ni syns väldigt dåligt. E han puckad eller? Där står jag med en varningstriangel och hade precis kommit springande från andra hållet... Pucko!! Sen att dom inte ens orkade gå ur bilen är ju bara ett bevis på att dom var otrevliga som fan.
Jaja bilhistorien slutade bra, hjulen var endast obalanserade.

Sen drog jag och Henke hem till mitt rum och började supa, han kom på en ny shot - Arabisk matta, det är en blandning mellan Minttu Black och Seaman's shot, smakar mindre bra. Seaman's shot + cola var ju lite bättre dock. Jag vart skitfull och det vart nog Henke också, jag vet inte riktigt hur vi fördrev tiden(?) Var jag verkligen så full Henke att jag inte ens kommer ihåg vad vi gjorde? :S Hahaha jaja vinglig var jag i alla fall.
Sedan skulle jag gå med Henke till busshållplatsen för jag gjorde klart för mig att längre än så följde jag honom inte haha. Då hittade jag en tjej på vägen som jag började jaga, Henke sa att jag skulle provocera henne så vi skulle börja slåss HAHAHAHA, ja men sen försvann hon ju tydligen. Hon sprang väl när hon gått runt hörnet eller något, kanske var lika bra, hade ju kunnat slutat dåligt för både henne och mig.

Natten slutade i alla fall med att jag somnade på mitt golv och vaknade upp med jätte ont i ryggen och var bakis som fan.
Och så skulle jag ju jobba så klart, och tror ni inte att svett Micke jobbade? Jooo!! Det är en kille på lagret som luktar svett från sekunden han kommer till jobbet till kvarten efter han går från jobbet, spydde en gång på grund av hans ljuva doft (usch). Ska köpa en deodorant samt parfym till honom och skriva ett litet kort och lägga utanför hans skåp för no way att jag säger face to face att han luktar apbajs. Får bli en anonym lapp och sen är det bara att hoppas att han använder både deo och parfym på söndagar.

Men nu ska jag börja göra mig klar inför jobbet, plus att jag ska skicka typ 20 tomma sms till Kris, jag är så elak ibland =D

Faaaan nu såg jag att svett Micke jobbar nu på morgonen, snälla snälla du där uppe (inte gud för honom tror jag inte på), säg att jag inte ska vara i närheten av honom idag. jag gör vad som helst!

Nej vafan nu drar jag då.

Vart ett långt inlägg, inte heller så intressant men något att läsa i alla fall.

God morgon på er haha =)
Love Anki ^^

påminna mig sj

skriva om dagens nhändlwr4 händelsedr

okej då vet hjag dt asltså kriva om DAGNS hänmdferlsr!!

en arabisk matta, tack!

hej däääär!
nu är det dags för HENEK att ännu en gång - gästblogga.
kvällen har erbjudit allt ifrån minttu black till arabisk matta.
Ni som undrar vad arabisk matta är, kan ju ta reda på det själva genom att blanda minttu black med seamans shot!
-MED ANDRA ORD, INTE NATURELL!
som häromdagen, min fis var inte naturell? den enda jag har att bleeejjmaaHhH är nattap. Hon e ju baaa fööör jävla göörläcker AsSåÅh!


Jag har nu märkt att anki ligger lite efter flötet och hon behöver nu ännu en redig shot, inte en arabisk matta dock.
det blir dessvärre en hederlig MINTTUUUUUUUuU NEGRO med andra ord.


skepp O HOOOYYY matahfackaahhzzz!!
(blondinbella, jag är kär i dig)

vad har hänt?

nää ingenting! hehe.

Jaha så var det ju faktiskt fredag, har varit ute och skojat lite med Josse, vi fotade oss själva tillsammans med massor med statyer, hon hjälpte mig upp på en 2 meter hög häst som jag satt på, den var skit blöt så hela arslet frös ihjäl haha!!
Sen så stod jag bredvid någon gubbe vid operan som pekade på mig när jag heilade :$ Var ju bara en skojig grej liksom.

Idag (igår) jobbade jag från 12:00-22:00, och  idag som vanligt.

Ni har väl inte missat att Adam Tensta spelar på fabben ikväll? Haha jag har inte missat det men jag ska fan inte gå, jag ska hem och vila samt sova för på lördag vill jag göra något. Inte för att jag har pengar men ändå! Något kan man väl göra utan att behöva betala för det? Och på söndag så jobbar jag, arbetsnarkoman skulle man nästan kunna kalla mig eller?

Och är det nu så att det bara är hela 38 dagar kvar älskling? =) Japp det är det! Så glad men det är så lång tid kvar, vill ha december nu! Nu nu nu nu!!!

Nej nu ska jag ta en klunk cola och sen kolla på ett Viva la Bam avsnitt och sen somna, får inte glömma att ställa klockan bara!

God natt på er sötnosar!

kaos

Det är då aldrig något som funkar här på jobbet :P Maskiner går sönder och strejkar hela tiden.

Ikväll ska Josse och jag busa ^^ Ska bli mycken roligt, någon som vet någon öde plats man kan gömma en riktigt stor sak? haha

Nu ska jag fortsätta jobba =)
Adjöö

ja vill ha dig på ett syndigt sätt

Lyssnar på den låten nu, ojojoj va längesen jag hörde den.

Ska snart åka till jobbet, och jobba haha. Tänkte sola innan men jag orkar inte, får ta det imorgon istället!

Nu ska jag fortsätta sjunga, och så btw är det bara 40 dagar kvar nu =) Hehe


Hejrrrååååråråråråråådsnhlgfkldgh

lite damp

hade jag som ni såg i dom förra inläggen haha, eller ja det var ju då blogg.se som var helt crazy.
Nyss hemkommen från jobbet, sitter och pratar med Johanna på msn, ska väl snart gå och däcka i sängen för jag är sjukt trött. Imorgon har vi möte kl 14:30 så jag måste se till att vara uppe då.
Måste ju faktiskt sola 20 minuter innan jobbet imorgon, så jag vinner den lilla tävlingen Kris och jag har, är ändå väldigt säker på att jag kommer vinna då jag nästan är neger redan nu hehe.

Förresten, har ni provat Coca cola light och mentos tabletter? Blir en fin fontän av det, tror jag ska göra en sån imorgon hehe =)

Men nu orkar jag inte skriva något mer, vill bara säga att jag längtar till december så jävla mycket!

Tid gå snabbt nu!

jag leker att det är sommar

Hej!!
För jag har en lång tröja och inga byxor eller leggings, sommaranki ett halvår försent? Hehe

Jag orkar faktiskt inte blogga just nu så jag säger hejdå lika snabbt som jag sa hej.

jag leker att det är sommar

Hej!!
För jag har en lång tröja och inga byxor eller leggings, sommaranki ett halvår försent? Hehe

Jag orkar faktiskt inte blogga just nu så jag säger hejdå lika snabbt som jag sa hej.

jag leker att det är sommar

Hej!!
För jag har en lång tröja och inga byxor eller leggings, sommaranki ett halvår försent? Hehe

Jag orkar faktiskt inte blogga just nu så jag säger hejdå lika snabbt som jag sa hej.

jag leker att det är sommar

Hej!!
För jag har en lång tröja och inga byxor eller leggings, sommaranki ett halvår försent? Hehe

Jag orkar faktiskt inte blogga just nu så jag säger hejdå lika snabbt som jag sa hej.

jag leker att det är sommar

Hej!!
För jag har en lång tröja och inga byxor eller leggings, sommaranki ett halvår försent? Hehe

Jag orkar faktiskt inte blogga just nu så jag säger hejdå lika snabbt som jag sa hej.

jag leker att det är sommar

Hej!!
För jag har en lång tröja och inga byxor eller leggings, sommaranki ett halvår försent? Hehe

Jag orkar faktiskt inte blogga just nu så jag säger hejdå lika snabbt som jag sa hej.

jag leker att det är sommar

Hej!!
För jag har en lång tröja och inga byxor eller leggings, sommaranki ett halvår försent? Hehe

Jag orkar faktiskt inte blogga just nu så jag säger hejdå lika snabbt som jag sa hej.

jag leker att det är sommar

Hej!!
För jag har en lång tröja och inga byxor eller leggings, sommaranki ett halvår försent? Hehe

Jag orkar faktiskt inte blogga just nu så jag säger hejdå lika snabbt som jag sa hej.

jävla publishme.se !!

500 Internal Server Error


The server encountered an unexpected condition
which prevented it from fulfilling the request.

If you think you've found an error, please let us know.


Yours sincerely,

blogg.se


-----------------------------------------------------------------------------------------

Är ju bara problem med den här sidan, om det är servrarna som segar så kan de väl för fan skaffa bättre samt flera?

Håller just nu på att färga håret, om några minuter ska jag skölja ur färgen, blir en mörkare brun nyans och imorgon ska jag försöka hinna med att göra slingor.
Idag har jag inte gjort någonting, gick upp vid 08:00 för att senare inte göra något alls, åkte till centrum och köpte lite grejer som jag skrev i det tidigare inlägget, åkte sedan hem för att göra ingenting igen. 
Lite senare åkte jag med pappa och Daniel till Sollentuna kyrkogård och tände ett ljus för min älskade och väldigt mycket saknade mamma(1) vid minneslunden och sen åkte vi till Sigtuna kyrkogård och tände ljus för farmor och farfar. Sen åkte vi hem för att äta middag och efter det drog jag och solade lite, fick räcka med 20 minuter, blir ju så jävla varmt i solariet. Får ta och sola lite på måndag också.

Måste bara påpeka att det nya jobbschemat ser jätte bra ut för min del, jag jobbar varje dag och sen så finns det ju ett annat plus med schemat men det tänker jag inte ta upp här. Hoppas det håller sig så bara =)

(1) - Jag saknar dig jätte mycket mamma, skulle göra vad som helst för att du skulle komma tillbaka! Skulle kunna kapa båda benen och båda armarna för dig. Det är så svårt med en vardag utan dig och snart har det gått 8 jävla år. En tonårstjej utan sin mamma, det funkar inte. Klart man blir dum i huvudet som mig... Ska inte sitta och tycka synd om mig för det finns väl faktiskt folk som har det värre, men jag måste erkänna att egentligen så tycker jag jävligt synd om mig själv för att ingen ska behöva gå igenom sina svåraste år utan sin mamma vid sin sida. Och om, nu säger jag om jag får barn (förmodligen inte) så kommer de aldrig heller ha någon mormor, och det är inte mycket jag kommer kunna berätta för dem om min älskade mamma för jag var ju själv ganska liten när cancern slukade henne =(   Usch jag blir tårögd bara av att skriva det här så jag ska nog sluta och gå tillbaka till mitt Kris-kommer-snart-bra-humör istället och lägga sorgen åt sidan på sin vanliga plats, längst bak i skåpet.


Nu ska jag skölja ur färgen och sen lägga mig i sängen, efter att jag har borstat tänderna minst 10 gånger med den nya tandkrämen ja köpte idag, man ska tydligen få vitare tänder efter bara en borstning... Men det var ju skitsnack för jag har redan borstat en gång och inte vart dom vitare för det.

Men nu ska jag ta och runda av här, ha en trevlig lördagskväll för det ska jag försöka ha!

God natt!


jag vill...

...UT PÅ KROGEN!

Men nej nej ingen kan/vill =( dumma människor haha. Ska dra och sola med Henke nu, eller asså inte tillsammans haha!

Åt jättegod middag :) Och vet ni vad, jag är måttligt glad idag =) Kris sa att han kommer hit om ungefär 5 veckor så han sa åt mig att börja starta nedräkningen IGEN =P Tror ni att mitt humör e på topp nu eller? Svaret är i alla fall ja!!!


NEDRÄKNING!!

^^

Så va det lördag, har vart i centrum och spenderat lite pengar på kläder, tights och en väska eftersom någon hade sönder min haha, men baby det gör inget =) Inte så spännande med lördag faktiskt, jag vill nog gå ut ikväll men neeej det kommer ju inte hända.

Btw så har jag otursdag idag, ska försöka hålla mig i skinnet resten av dagen, ska bara ut med motorsågen och kapa lite träd som en riktig skogshuggare först haha.

Adjööö

RSS 2.0