valborg

japp såhär kommer min valborg se ut dårå.
käka pizza med pappa och försöka tigga lite pengar och så, typ bara 100 kr så jag kan köpa mig nått gott.
sen ska jag hem till henke och titta på när dom grillar haha med tanke på att då har jag redan ätit :P
sen vet jag inte vad som kommer att hända, känner iaf att jag vill fortsätta min tradition att göra mig en egen liten majbrasa på en gångväg någonstans, ska dock inte hålla traditionen då jag alltid lyckas tända eld på mina skor när jag ska släcka brasan då jag oftast springer in i den o försöker hoppa bort elden som då spriter sig till skorna och ibland byxorna :P
haha
aja nu väntar jag på att kris ska komma in på msn :D
heipa på er

måste bara ta mig 2 min att lacka ur lite

varning för caps lock damp


OKEJ, NU PASSAS DET PÅ ATT GÖRA ROLIGA SAKER NÄR JAG INTE ÄR MED, DET KUNDE ABSOLUT INTE GÖRAS FÖRUT MEN NU NÄR JAG INTE ÄR MED SÅ ÄR DET KLART ATT SKA GÖRAS ROLIGA OCH RÖJJIGA SAKER. LACKAR UR NU ALLTSÅ, NU ÄR DET KÖRT, JAG MÅSTE SANNERLIGEN SKAFFA MIG NYA KOMPISAR OCH RENSA UR KOMPISGARDEROBEN LITE.


och sen att du av alla människor kan snacka skit om så pass underbara människor du inte ens känner tycker jag är lågt.. du har ju då ingen rätt i samhället jävla idiot. ja nu har lackat lite så.

mm tack o hej skabbhoror!


ont i nacken

I love u... inte så jävla svårt asså!

idag har inte vart en särskillt spännande dag, skrapade ihop 38 kr så ja kunde åka till okq8 vid rondellen för att köpa cigg. kom sedan hem och chillade lie på baksidan i solen. men tyvärr vart det alldeles för varmt så ja va tvungen att gå in och lägga mig.

efter ett tag fick jag sms från kris där han sa att han satt vid dator och klart jag rusade dit, så jag mejlade med honom till en början och sen tvingade jag honom att ladda ner msn :P bytte lite bilder ch så. snackade väl typ i 3 timmar =) sen snacka vi lite på sms också. och kom fram till att han ska sitta lite vid datorn imorrn medd =) då ska jag också göra det.

men jag har gjort en liten lista över vad som ska göras imorgon:

1. städa lite i rummet
2. sola minst 2 timmar iaf
3. rensa min garderob
4. skriva ut ett foto på kris som han skickade till mig idag och sätta upp i rummet

nej nu ska jag ladda brödrosten och tända en cigg (har varken tändare eller tändstickor så jag måste tända ciggfanskapet i brödrosten). sen ska jag kolla på michael jackson - a remarkable life och sen sova.¨

Good night, sweet dreams.

Kubbpublik

Idag har jag sovit sjukt länge jämfört med vad jag har gjort dom senaste veckorna. I och med att jag har börjat sköta mig lite bättre här hemma och så så har jag också börjat sköta min sömn med undantag för igår och förmodligen idag.

Sov iaf till kl 4 idag typ när jag normalt går upp senast halv 11 när jag är ledig, hoj hoj. Har inte jobbat sen i söndags och vet inte om jag ska jobba nått i veckan heller. Pappa erböd mig iaf att hjälpa honom på jobbet på fredag och tjäna lite snabba pengar. På tal om jobb så vill jag verkligen veta om jag har fått jobbet på TNT!! Är sjukt exalterad för det och hoppas verkligen på att jag får det nu också, skulle vara så jävla schysst med den lönen, då kan jag betala av alla mina skulder, köpa bil och så småningom flytta hemifrån ännu en gång. För alltid den här gången.

Iaf, anledningen till att jag sov så länge idag är att jag var ute med Ceci och Dani igår och röjde lite, fan vilken cpkväll det var med bilen o elden o allt, men haha jag hade fan kul, speciellt när rave-retardet börja snacka om att "bryta huvudet" och att man kan dö av att bryta benet. Sa till honom att det kan man ju inte göra o då sa han att; "Jo om man har svagt hjärta kan man få hjärtattack" - ja men då dör man väl ändå inte av att ha brutit benet? Då dör man ju av hjärtattacken. Sen snacka han om att hans pappa va ambassadör och hade vart i sjukt många land och dom han räknade upp var, Peru, Uruguay, Chile och Etiopien (som han bodde i). Iaf så sa ravekillen att han älskade sin pappa 99,999999999% och hans mamma 30% för att hon var känslig, sen ville han inte dra alla mammor och pappor över en kam men han sa att dom är känsliga, man ba VA?! HAHA. Aja han va sjukt skum iaf.

Elda lite gratis telefonkataloger frn Eniro som vi tog från Statoil också, mkt kewl mkt kewl. Pallar inte berätta mer om igår så nu berättar jag om denna spännande dag som tog slut för typ 1½timme sen.

Vaknade upp och mådde piss, var verkligen astrött. Smsade Kris tillbaka då jag såg att han hade smsat mig, som vanligt 'han förgyllde min dag'. Låg i sängen X antal timmar tills henke ringde vid typ halv 9 och fråga om jag skulle med till Ängsjö och spela kubb och fika så ja ba aah okej. 5 min senare hämtade Henke, Sandra, Nattap och Dani mig och vi "racade" iväg till Ängsjö,jag kan inte riktigt säga raca eftersom Henke är inte särskillt snabb när han kör.
Jajja, vi kom dit och Henke åkte linbana en gång och sen gick vi till en fotbollsplan och satte oss, dom fikade lite och sedan skulle vi spela kubb, men med tanke på att jag var fett trött så va ja en liten torris och gick runt och kickade fotboll och satte mig sedan och tittade på när dom spelade kubb. Sandra och Nattap i ett lag och i det andra var det Henke och Dani som förlorade btw. Så grattis till Nattap och Sandra haha. Sedan tog dom lite mer fika och jag smakade lite varm choklad, efter det försökte vi stjäla vägarbetsmaskiner men det gick inge bra för det fanns inga nycklar i :( ledsen jag blev.

Åkte hem och satte mig här och dom andra drog in till stan för att göra vägarna osäkra men jag pallade intt.

Nu ska jag stänga av skittvn för det e bara kassa serier på tv som tex Xena fittkrigarprinsesshoran och hennes äckliga kompis Gabrielle som jag nyss hörde att hon hette, ÅHHH jag har lust att skjuta tv3. 5an o 6an e ju också jävligt värdelösa den här tiden på dygnet, tack för att ni bryr er om de vakna ungdomarna äckliga tvbolag! isa nått bättre som typ Simpsons, OC, Family Guy, 2½ men, Weeds eller vad som helst!! Bättre än det här kan ni väl?

Aja nu ska jag försöka sova lite, kanske snor pappas kakor och äter upp dom först haha!

Godnatt på er, sov gott!

en liten fairytale for druggies haha

igår när vi va hemma hos ceci hittade jag på en saga haha, kanske inte är för barn då. den är påhittad så det är inget som är sant av detta bara så ni vet.

Once upon a time there was a boy named X. He had a magic pill called ecsatsy. Whenever he was bored or sad he could just take the pill and after 30 minutes he was happy and was running around like a little boy. Then X's friend Z came for a visit, she also wanted a magic pill cause she was sad because the boy she was in love with slept with Vicky the Turkfitta that has a mouldy pussy. X gave Z a magic pill and said; Take this medication now and you will be happy  SO HAPPY! And she became so happy that she was jumping up and down, up and down. And then Z became horny - SO HORNY! And she said; I want something to fill me, I want to get penetrated. I WANT COCK NOW! Then X became afraid and said NAEEJ! Once again Z was overmedicated, then X tld Z to go home. Z went home and everybody died HAHA!

THE END!

cpberättelse, HERRÅ!!

funderingar...

pratade nyss med min lille sockertopp och vi har brkat lite granna idag men det va ju bara pga ett missförstånd i engelskan dårå som alltid.
och jag kom fram till - varför är det så svårt att säga jag älskar dig? det är tre små ord med en sån stor jävla betydelse... tre små ord, stor betydelse, pirr i kroppen och kallsvettig... är det värt mödan? usch jag brukar aldrig skriva om sånt här, är (var) verkligen inte den kärlekskranka personen jag e nu :O jösses amalia vad pojkar kan göra en till.

jajja, imorrn ska jag iaf ringa honom hade vi bestämt. blir väl antagligen på kvällen eftersom dom är ute hela dagarna och skjuter och spränger saker. JAG VILL OCKSÅ SPRÄNGA SAKER. skjuta kan jag nog inte för jag är inte nog inte tillräckligt stark för ett halvautomatiskt maskingevär ens. skulle väl flyga 5 meter bakåt så fort man tryckte in avtryckaren.

idag har jag iaf jobbat 11-14 sen skjutsade pappa mig till TNT där tessas papap har fixat ett jobb åt mig som skåpbilschaufför =) då sa han ungefär 18000/mån före skatt så jag vart helt stum när han sa det, iaf så skrev jag på papper o så att dom får göra en sån där bakgrundcheck på mig så jag inte har lekt alldeles för mycket med polisen ännu en gång HAHA! sen åkte jag hem till tessa och hoppade studsmatta, sen åkte jag tillbaka till jobbet och jobbade 17.15-19.30 och åkte sedan hem och satte mig här o kolla på tv. nu ska ja kika på csi och sen somna och kris lovade att han skulle skicka sms när han vaknade imorrn så jag har nått kul att läsa, plus att det verkligen förgyller min dag med ett gulligt sms från någon man tycker om.

och snart när han får lön nu i slutet av månaden ska han köpa en laptop också så vi kan maila o chatta o så, för han hade tydligen haft sönder sin, eller som han säger själv så hade den tydligen pajat av sig själv. vilket saker iofs brukar göra för mig väldigt ofta.. sen händer det väl malin en hel del också (eller har jag fel malin?). aja det där med han o laptopen kommer iaf bli skitbra!

nu äre csi som gäller gott folk!
natti natti

kul

just nu är jag så jävla arg asså. vet typ inte vart jag ska ta vägen.

ÅHHH fittanal du eeee!!!

aja imorrn ska ja jobba första dan, börjar kl 11 och slutar 2. ska bli spännande o se om jag är nå duktig eller om ja suger hårt :P haha

aaja nu ska ja gå å skrika lie, heipaa

äventyr!

Ja så var man i Eskilstuna nu då, Lina ville att jag skulle följa med så vi tog bussen hit. Skulle egentligen åkt bil om vi hade fått tag i någon eller kunnat hyra. Men vi är alldeles för panka, eller ja jag är alldeles för pank, det är Lina som står för denna resa.

Bussen kändes det som att vi satt på en hel dag fast det bara var 1,5 timme. Åt kinamat väl framme vid Eskilstuna station.

Nu sitter vi o kollar på någon jävla basketmatch som Abbe (Linas pojkvän) dömer. Jag som verkligen hatar basket av hela mitt hjärta och ändå sitter jag och kollar, eller iofs jag skriver ju här. Det är ett finskt lag mot ett svenskt lag. Är sjukt irriterande att höra finnarnas coach skrika åt dom vad dom ska göra o så. Herrekyyd asså!

Snart ska vi till deras hotell och då ska ja lägga in det här på internet förhoppningsvis.

Nej nu har min huvudvärk tagit över så nu ska ja spela spindelharpan ist för att skriva här.

Heipa!


Detta är inte en bra dag!

Jo klart som fan skulle min mobil spärras totalt negermycket idag! Så nu kan jag inte smsa kriss och han tror typ att jag inte vill smsa med honom när jag förklarade att jag inte kunde, då vart han typ sur??

Jösses amalia. Ska bege mig och fixa ett kontantkort nuuuu.

Om bara henkett kan skynda sig lite granna, tror inte han har tagit sin medicin idag.

ÅTERIGEN; GE MIG ETT JOBB! ams genast!

Kunde vart en händelserik dag - men det vart det inte.

Idag har min dag varit precis som alla andra dagar, steg upp läste smset från kriss som förgyller mina dagar, Lina kom hit och vi sökte lite jobb på ams och sen gick vi till ica och hon lånade ut pengar till cigg, STORT TACK! sen åt vi lunch på Pranzo, vart en kyckling pasta sallad som vanligt, och klart som korvspad var det med currydressing till!

Efter den intressanta tidsperioden gick vi tillbaka hem till mig för att hämta min keffa mobil vid namn SonyEricsson k850i som gick sönder helt utan anledning för några veckor sen, för att lämna in den på lagning i Kista. OCH DÄR var 3killen fett jobbig, tjata om att det har kommit vatten på den hela tiden och jag ba nejnejnejenje och tillslut sa ja att det kanske hade regnat lite på den... saken han ville komma fram till va iaf att han skulle skicka in den på lagning.. ehhh varför tror han ja va där? för att jag ville att han skulle se att den vara trasig och sen gå därifrån med den i samma skick? nej, jag hatar 3 av hela mitt kalla hjärta skulle gärna vilja ha tele2 igen men nej det går ju intt! iaf så skildes jag och lina åt i kista för hon skulle på jobbintervju och jag skulle åka hem. kom hem o kollade på lite my name is earl sen kom henke och hämtade upp mig och så åkte vi o hämta nattap o tog en cigg sen drog vi o mötte johanna och tog ännu en cigg. sen släppte vi av johanna vid rotebro station och racade till norrviken, sjön alltså inte sollentuna. där dansade jag lite under ett dansgolv och henke gungade brygga o nattap stod och såg på som en stolt mor HAHA.

efter det släppte henke av mig hemma, där jag tiggde sejj lite pengar av papi och gick ner till ica och köpte godis, det keffa var att jag glömde bort att dra mitt icakort :( jag maxar med bonus på det nu, drar åt allt och alla hela tiden.
kom hem kollade på mer my name is earl och nu sitter jag här, tvingad av kära lilla johanna att skriva ett blogginlägg helt emot min vilja haha. nästan.

nu är det dags för en cigg, lite solitare på pappa stenålderstelefon som jag lånar till mitt cypriotiska simkort och sen är det bort med mascaran och hopp i säng o på med tvn o somna med mina söta kissar till nått shittit program som går nu.

nu är jag helt trött i fingrarna efter allt knapptryckande så det är dags för mig att säga hejdå.
HEJDÅ

Ännu en dag utan något att göra

min dag hittills har varat i 2 timmar, under dom timmarna har jag smsat med kriss som vanligt =D rökt lite brajja haha och städat lite i mitt rum.

igår så fick jag nog av att bara använda utorrent på min dator så ja laddade ner dc++ eftersom jag inte orkade ta fram min andra dator där jag har dc++. men gissa hur mkt jag laddade ner då. jo 2 säsonger av my name is earl och massa musik plus massa andra filmer. DC++ slår ju lätt uTorrent.

nu ska jag gå ut och röka sen ska ja dra upp och käka frukost + mata katterna och sen kanske skriva ut lite mer cvn så ja kan få ett jobb nån gång, fast pappa har fucking äckelapple dator som man inte fattar ett piss av :(


jag tror jag ska börja skriva min blogg på engelska, lite mer worldwide med engelska haha.




1. vad står det på ditt första sms?- ha ha ha people laugh at me when i say u correct my english ! U know wot i meant ! Id rather work like that than no sleep at all but ts still hard ! x x x  my next rest is at 4 ! x x
2. vem ringde du sist?- malin
3. hur många kontakter har du som börjar på A?- 12
4. vad stog det på det 7e smset?- goodmorning baby not up 2 much until 10 just gonna get sum breakfast in a bit ! wot u doin? Ur up early 2day! X x x
5. vem skickade du sms till senast?- Tessa
6. vad stog det på det 31e smset?- Kom genast ut
7. hur många kontakter har du?- 312
8. vem är person nummer 34?- danne.
9. vad stog det på det 3e skickade smset?- didn't u get my message?


Ta fram mobilen, sedan kontaktlistan

Har du kysst nr 8? nej
Brukar du vara med nr 15? nope
Gillar du nr 11? Haha neeeej
Är nr 60 en sötnos? Njae söt e hon inte direkt haha
Älskar du nr 13? haha nej

Är nr 1 bäst?  nope
Går nr 10 i samma klass som du? nej
Har nr 26 en likadan mobil som du? nej
Är nr 5 älskvärd? Nej han e ju pundare
Är den sista kontaken sämst? Antagligen eftersom ja inte ens kommer ihåg vem de e





aja heiiipa

tråkigt

nu har jag fitthortråkigt.
enda roliga är väl att jag smsar med kris som för övrigt är världens segaste på att svara. suck!!!

henke tjata om att ja skulle blogga så här varsågod nu bloggar jag astagöran!
TA DEN HÄR MEDICINEN NU.

igår lånade jag o tessa hennes papis bil och raca runt lite vid löwet och jag måste säga att tessa är inte den bästa på att köra dirakt, då va fan henke bättre när han dunka trottoarkanten med alton HAHAHAHAHA! vi mötte henketttt och nattap vid donken och sen drog vi till horklockbacka som bara var allmänt mörkt och trodde sig lite läskigt. iaf ska ja flytta in där kl 3 imorgon eftermiddag så alla vet. inflyttningsfest med levande ljus på fredag då i klockbacka. tar inte ansvar för att om någon dör.. sen blev nattap alldeles för rädd så vi var tvungna att åka hem.

iaf så har jag fixat mitt rum nu så det e städat och tessa hjälpte mig att möblera om lite granna, hon fixade tex en säng till sig själv och köpte en tandborste att ha här HAHA, hon vägrade ju att gå hem i några dagar men för 30 min sen gick hon hem haha.

jag har satt upp lite foton ovanför min säng från norrtälje, min 18årsdag och från cypern och några bilder på min tvhylla också, ska upp mer... hela rummet ska va täckt med bilder hahaha. paparazzianki till maxxxxxx.

nej nu känner ja att jag ska röka en cigg o mobba min kisse som ligger och sover. så herrååå 

städdag

idag vaknade jag upp lite halvbakis med tessa, var först på sjukyrkoberget igår på party och vid 11 drog vi vidare till slussen i stan till en annan fest. lackade ur på en blattehora där som var fittig o höll på å muppa sig.

åkte hem fett tidigt, typ kl 1. drog o käkade donken vid centralen med sussi o tessa. sussi fick en 10a av en uteliggare, eller ska jag säga person with no home haha. skulle smsa kris men glömde bort ordet homeless så det fick bli person with no home haha.

sen drog vi till hållplatsen o väntade på bussen. där träffade vi the person with no home och jag körde den här, "ta den här medicinen nu" och sträckte fram handen. DÅ SLOG HAN MIG! fitt anus.

iaf så kom vi på bussen och det var 2 killar som typ var helt fascinerade av oss och vår medicin, plus att detva ett fetto som hade kissat på sig haha. btw så sa han att det fanns kukodent och fittodent ist för pepsodent (tandkrämen). sen kom vi hem o somna herrååå

saken e den...

... att jag vet att jag kommer att ångra mig för att ja åkte hem men det kommer fler sånnahära chanser, och då kanske jag kan åka med en vän ist för att åka ensam. nu sitter jag i larnaca och väntar på att kunna åka hem. someway somehow.
tappade iaf bort mig en hel del från protaras hit åkte först till ayia napa, änden av aiya napa där det inte gick några bussar, så jag fick gå 6 km med mina tunga väskor och fick slutligen syn på en busshållplats, fixk dock vänta i 40 min på bussen men aja. sen kom jag till larnaca stad och skulle därifrån ta mig till flygplatsen vilket inte va så jävla lätt... satt i 50 min o vänta på bussen och gick sedan och åt en toast, gick sedan tillbaka till bussen och väntade ytterligare 50 min och så kom den!
fick dock ta taxi tillbaka från flygplatsen in till larnaca men det kostade bara 10? så det va inte så farligt.

idag ska ja göra ingenting, bara gå runt o kolla inne i stan, tappade bort mig igår kväll och hittade inte tillbaka på typ 2 timmar, men motion fick jag iaf.

aja ska gå å försöka duscha nånstans nu.

x x

HOT!

idag har vi jobbat sejj lite och jag sov ut inatt, riktigt skönt va de.
ikväll ska vi ut o kris kommer hit då!!!! <3 ja längtar, smsar med honom nu vilket jag typ har gjort i flera dagar nu men aja. han kommer hit iaf och därav mitt onstanta leende på läpparna!

aja ska kolla bdd nu o sen ska sabina ha datorn.

puss

javisst

har inte kunnat blogga på ett tag pga att jävla blogg.se har vart kefft.

iaf så har vi inte gjort så mkt sen ja blogga sist, druckit lite, varit bajsfull varenda kväll förutom igår haha.. då sov jag ruset av mig. aja jag måste iaf berätta att jag har haft fucking jävla äckel diarré!!!

ikväll ska jag träffa min blivande man kris, inte träffat honom sen i förrgår då jag var stupfull haha. klättrade på en jordhög så ja fick ett halvt ton jord innanför kläderna.

ang. jobbet så har jag fått reda på att jag ska servera med mickis och sabina. sandra och cathrine ska stå i baren och martina och ida ska vara i köket med alla kineser och då kommer dom förmodligen lära sig kinesiska haha.
vi har lärt oss menyn ganska bra nu och att förklara vad rätterna innehåller och så. iaf så är number 66 chicken, and its a dry dish that comes on a bone and with a small dipsauce on the side, but its very good.
och number 49 isnt possible 2 have between the startes and the main course.
vi har också lärt oss att bära ut drycker och tallrikar och ta beställningar. imorrn ska vi städa lite i köket och ta beställningar av set menyer.

jag har iaf lagt upp lite bilder på BDD. ja kanske bloggar lite mer senare, eller imorrn.

pussheeeej

RSS 2.0