SOVTAJM

Nu är det dags att hoppa i slafen för min del, har varit en ganska utmattande dag, har ju trots allt shoppat massor med saker.

Busade med Kelly lite på facebook också, sjukt kul tills allt gick lite överstyr men sånt får man räkna med.

Natt natt katt!

FINALLY




Nu har jag äntligen lite ordning i mitt rum, fyndade ett tvbord på ikea igår, ett glasbord för 195 kr ^^

Nu ska jag ner till infra och sola lite hade jag tänkt mig, börjar känna mig riktigt blek faktiskt, men å andra sidan är det ju faktiskt vinter. Men börjar inte ni andra också känna att våren faktiskt är på G nu? Cause I can smell it all the way from here!

Nej towards browner skin and hudcancer nu!
Tanned body here I come!


BADA


Jag fick sånt sug på att åka och bada på något roligt äventyrsbad, fast ofta någon av mina kompisar skulle vilja det, jävla tråkmånsar allihopa. Men kan väl säga att jag också är tråkig ibland. Så kanske inte ska klaga.

Idag gick jag upp 06:30 tro det eller ej, men det gjorde jag. Har inte gjort något sen dess, vart på ICA och köpt lite frallor och coca cola. Fick nyss reda på att Vickys great love från Danmark kommer till Sverige i helgen, säkert till Malmö eller något för han är ju ganska blåst och tror att alla städer ligger så nära varann här men icke!

Nu ska jag kolla på tv men allt man ser på alla kanaler är ju om att kronprinsessan Victoria har förlovat sig efter 7 år, tid tog det men jag bryr mig inte. Är inte ens för monarki så för mig så får gärna kungafamiljen drunka och dö ut så kan vi skaffa en president istället eller bara låta regeringen styra som dom iofs redan gör men staten skulle tjäna på att inte ha någon kungafamilj.
Frågan är; Är detta ett datum folk kommer minnas? Då deras förlovning blev offentliggjord idag...



Au revoir à tous mes chers lecteurs ♥

VADAN DETTA?

Funderade lite smått, och kom fram till att man kanske ska säga upp sig från jobbet? Älskar ju att lata, och jag har provat på att gå upp tidigt dessa 2 dagar bara för att lata hela dagen. Billigt är det också, röker väl sisådär en 7-8 cigg/dag nu när jag har gått halvt i ide. Nej men inte säga upp mig men kanske jobba varannan vecka bara eller så?

Nu är jag hungrig och behöver få lite mat i kistan.
Jag och Malin diskuterar hur det skulle vara att vara rik, det är vårt vanligaste samtalsämne tror jag. Vi kommer alltid in på det på något sätt. Men fantisera måste man ju få göra eller hur?

Nu är det tv dags!
Ciao..

MY NEW SAYING





"Disk är pålitlig, den står alltid kvar där man lämnar den."






I'M NOT GAY

nej det är jag inte.

Måttligt stolt över mig själv nu, städat, dammsugit och skurat mitt rum.
Ska byta lakan och sånt efter middagen, sen ska jag kura ner mig i sängen och kolla på tv och skriva ett mail. Önskar jag var lite rik och kunde köpa godis och coca cola, men icke fram tills onsdag.

Förresten så tror jag att det finns en Gud, nu när jag har dom här 3 fattiga dagarna framför mig så behöver jag ju cigg, har ett paket, sen skulle jag städa under min ena trappa (dum jag är den andra kan man ju inte ens gå under) så hittade jag ett fullt level paket, iofs är level världens äckligaste cigg men vad fan, nu har jag iaf så jag klarar mig 3 dagar!!! Woho!

Ska försöka få mina slavar att skynda på med maten nu för jag vill ha min kyckliiiiing now!

heeiiiipa

EN SVÄTT MOTIVATION

kan jag behöva, jag vill verkligen städa men jag ser ingen mening i det?

Tar tag i skiten och städar lite nu ändå, ger jag upp har jag iaf plockat undan lite från golvet och soffan.

Wish me luck!


VAD FAN I HELVETE GÖR JAG NÄR JAG SOVER?

tydligen så petade jag mig själv i ögat inatt när jag sov, hur lyckas man?

För övrigt så har jag vart duktig idag, gick upp kl 10.14 imorse efter nästan prick 8 timmars sömn, finns fan inget att göra på dagarna men vad fan.. detta känns bra!
Klockan 18:00 - 3,5 timmar så väntar jag ett samtal, btw är det inte nu??? Ok då kanske det e 19:00 - 3,5 timmar då för då är det om en timme.

Nu ska jag ut på en cigg och sen sitta vid telefonen och vänta :)

NATTENS SKA GÖRAS


  • Bränna The curious case of Benjamin Button till en arbetskollega
  • Börja städa mitt rum - åtminstonde så jag har kommit igång
  • Om jag hunnit städa hela rummet, så ska jag möblera om totalt!


Och nu ska jag börja med att kolla så filmfilen går att bränna så man kan kolla på riktig dvd annars blir det svåååårt.

Hare praa


D. SOTKA VS A. HITLER










Det var inte vi, jag lovar!
Moahahaha!



hahahaha

http://video.msn.com/?mkt=mk_us&playlist=videoByUuids:uuids:5114e6f6-a951-4725-8564-9c7d54a0566f&showPlaylist=true&from=IV2_en-us_mymsn&fg=gtlv2 http://video.msn.com/?mkt=mk_us&playlist=videoByUuids:uuids:5114e6f6-a951-4725-8564-9c7d54a0566f&showPlaylist=true&from=IV2_en-us_mymsn&fg=gtlv2

^




Angelica Österberg Anderssons Facebook-profil




OSTBÅGAR ÄR SOM GODAST...

...när dom har stått över natten och är lite extra krispiga. Tyvärr orkar jag inte vänta tills imorgon med att äta mina så jag äter dom nu istället. Har köpt lösgodis, ostbågar och coca cola och så ska jag tillbringa kvällen tittandes på tv och ätandes :)

Ska bädda ner mig lite nu och kolla klart på Efterlyst och sedan lite på BBC Entertainment :)
Nuttnuttiii

heey

<3<3

JAG

SAKNAR MIN FINA GAMLA LÄGENHET PÅ HERRGÅRDSVÄGEN 31 - GE TILLBAKA DEN.


åååååh varför sålde jag? :(
Just det så jag kunde åka till cypern och träffa Kris, okej jag ändrar mitt lilla uttalande.
till...



JAG HATAR MIN GAMLA FINA LILLA UNDERBARA LÄGENHET PÅ HERRGÅRDSVÄGEN 31 - GE TILLBAKA DEN ÄNDÅ.


övertrött, övertaggad och översocial. under allt detta är jag, jävligt ledsen, jag önskar att jag hade en privat dagbok där jag kunde skriva av mig, skriva ner allt jag känner för kan ju inte skriva mina innersta tankar här i bloggen. vill ju faktiskt inte visa hur jag egentligen känner mig, ska försöka förklara lite ytligt, tänk er ett svart hål - min själ är som det svarta hålet men jag försöker se ut och bete mig som en helt vanlig 20 åring som är glad för det mesta. vill inte gå för djupt in i det här för folk kan ju börja undra och fråga och det vill jag undvika helst, så tack på förhand att INGEN tar upp det här med mig någonsin ever för jag vet att om några månader kommer jag må prima just på grund av en sak, en människa.
Jag ska använda breven som jag skriver till Kris som dagbok, han får vara mitt psykologiska stöd för honom litar jag på till 110% och jag litar också på hans råd även om jag inte erkänner det för det mesta. Vad han tycker och tänker spelar sån stor roll för mig, hoppas han ringer idag så jag kan gråta ut och få lite tröst från någon man verkligen älskar och bryr sig om, också att veta att han bryr sig om och älskar mig.

Jag älskade gårdagen men hatar denna dag...

Back to basics now - sängen.


ojojojojjoj

Var inne i London "igåååååår" (lördag), amazing hur stort det är asså. Fredagen var vi hem till Pauilne och hennes döttrar, drack lite och snackade skit, trevligt trevligt!! =)
Hade kul, var med Kelly, Natalie, Michelle och Nicola in till London, var skitkul att träffa dom igen. Vi åt lunch på Pasta Hut och sen gick vi till teatern och såg Chicago :) Jag, Nicola och Kelly tog en trip i London Eye på kvällen, sjukt fint. Tagit massor av foton men dom får nog läggas upp på facebook ist, lägger upp ett foto här.




Natalie, jag och Nicola i en cykeltaxi, jag dog nästan för dom körde så gäääääälet!




ojojoj

snart bär det av till england, lastade katterna i dannes bil "igårkväll" och sa hejdå till dom. haha måste bara passa på att skratta lite då jag sist hade dom i samma transportbur när dom var bebisar (ca 1½ år sen) och tänkte att dom har inte vuxit så mycket för i mina ögon är dom fortfarand väldigt små, men ack så fel jag hade, fick trycka in kirre för lucas va så stor och tog så mycket plats i buren. nästa gång har jag i alla fall 2 burar för christer på jobbet erbjöd sig att skänka mig hans gamla transportbur och jag tackade ja, för nu fattar jag att det verkligen behövs.. och så är ju min något trasig alltså, vad har jag gjort med den? förmodligen kastat buren med katterna i i golvet. haha skoja ^^

i alla fall om 6 timmar och 45 minuter går mitt flyg, vilket betyder att jag ska vara på arlanda om 4 timmar och 15 minuter, ska ju checka in 2½ timme innan avgång med BA.
tror även jag har packat lite för mycket för 4 dagar men då kan jag ju byta om en gång i kvarten typ.
hoppas fan att kelly hittar mig på flygplatsen annars känns det lite förvirrande när man själv inte hittar och heathrow är en sån stor flygplats också!!
fick nästan lite panik när jag inte hittade min mobilladdare, men den låg mitt frmaför ögona på mig, letade igenom hela mitt rum efter både den och kameran, helt crazy alltså, båda låg rakt framför ögonen på mig... jag är en förvirrad människa ska jag säga er.

sen räknade jag lite på hur många gånger jag har åkt flygplan år 2008, och gissa hur många??? 12 hela gånger, helt sjukt, fatta hur mycket poäng jag hade fått om jag hade haft ett jävla bonuskort alltså... oh my god!

ingen idé att gå och lägga sig så jag ska kolla när jag ska börja åka till arlanda och sen börja på ett brev till kris, tror han fått 3 redan via ebluey och 1 som ja skickade med posten den 28e jan tror jag, känns som att det borde vara framme nästa vecka... eller??? va va va va!!? haha

näää nu är det dags att börja skriva samt kolla bussen och tåget, tiderna alltså.
kanske bloggar i england eller nått ^^
annars får ni ha det så bra, puss på nosen (nosarna)

estonia

henke: den gick på någon av tv4as kanaler igårkväll ^^

Imorgon..

... är det fredag! Vilket betyder att jag, Angelica ska flyga till London, eller ja en förort till London ska jag till, Farnborough. Därifrån är min pojkvän men han är ju i Afghanistan så jag ska åka och hälsa på Kelly istället, jag ser fram emot det sjukt mycket! Har redan packat väskan (packat för mycket som vanligt) men hey, what to do? Vi ska göra massor med roliga saker i helgen, ska gå och se Chicago, träffa hennes vänner, träffa Kris och hennes vänner som jag också träffade sist jag var där, och dom var jätte snälla ska jag säga er!



Så mycket att komma ihåg så jag ska skriva en liten checklista här;

Pass
Biljett
Packa dom sista sakerna
Legitimation
Bankkort
Plånbok
Pengar
Tandborste (det är jag en stjärna på att glömma) så det får stå med på listan
Smink, big yes yes!

Nu ska jag kolla på Estonia dokumentären och sen försöka sova, ska ställa klockan på 12, så jag hinner färga håret, duscha och slänga ner lite andra grejer i väskan. Och förhoppningsvis läsa ett riktigt gulligt mail från en viss Kristoffer ;)

Natti natti ^^


...

och den här hittade jag i min gamla blogg.

Om jag försvinner.. Lovar du att leta efter mig?

Om jag gråter och är sårad.. Lovar du att älska mig då?

Om jag förlorar mig i mörkret.. Lovar du att vara mitt ljus?

Om jag sårar dig.. Lovar du att förlåta mig?

Om jag tittar upp mot himlen en natt.. Lovar du att vara min stjärna då?

Om allt känns svårt.. Lovar du att ändå få mig att le?

Om jag ger dig ett minne.. Lovar du att aldrig glömma mig då?

Om jag dör.. Lovar du att inte gråta då?


en gång hade jag en vän som skrev såhär fint om mig

sså jävla najjs vi är asså =P hunnit skapa historia på så kort tid. haha  första dagen, skaka hand :P det är fan hett, hetare än hett. så jäffla snäll lyssnar å förstår gör allt för att hjälpa. och  flumma är fan det du är bäst på :D gaaah finns så jävla mkt o skriva :P men aa är iaf jäävligt glad att vi lärde känn varann, yeaaaah du aeger!! fruugan min ska ty bli  oxå, jag  är lyckligt lottad jag (L)


sen fuckade jag det..

shit happens, men det e kul att läsa folks gamla bloggar, minns saker jag hade glömt bort helt, var liksom tvungen att göra en pa användare för att kunna läsa allt gammalt

VAD FAN

all i wanna do is bang bang bang!! (8)

vad ska jag göra åt den här ständiga oron? ser du vad du gör mot mig Kris? haha :D

sov time nu, natti

jag funderar...

... på att kanske gå och hänga mig själv.

idag är ingen bra dag, jag är ledsen idag - rättare sagt, jag känner att jag nästan håller på att bryta ihop.

grät en skvätt på bussen, grät en flod på vägen från bussen, när jag kom in i mitt rum så började jag gråta så mycket att jag skulle kunna fylla ut hela atlanten om den torkade. fick lite panik också, visste inte vart jag skulle ta vägen så jag hamnade sittandes mot min garderob hulkandes, fan jag vill inte att du ska vara på andra sidan jorden. jag vill att du ska vara här med mig!!!!

nu ska jag sova, eller snarare försöka, har sprängande huvudvärk och en skrikande hunger.... och en sorgsen känsla - kan man låta bli att oroa sig?

love you lots!

RSS 2.0