hahahah helt sjukt...

.. det som händer nu, ska inte gå in på detaljer men aaa hahahahahaha, 4 pers i sängen bredvid, 1 tjej 3 killar + samlag = 4kant eller så kallat gang bang. och jag sitter här bredvid som om att det är helt normalt. hahahahaha aja ska väl göra en film om det eller något.

uschaaa på dom hohohoho

life...

.... is too much, even for me.

Vart ska man ta vägen?

Notering till mig själv; posta brevet imorgon (tisdag).

Längesen jag bloggade nu, inget större fan av det längre, blir ju ändå aldrig känd haha. 

Under natten har jag lekt med Vicky, sen gick hon hem till Niklas ( min arbetskollega ) vid 0200? Sen grät jag en skvätt (Kris åker till kriget imorgon) och sen bara kollat på 2 Rocky filmer, Rocky och Rocky II, kollar på Rocky III nu, ska väl kolla alla och vända tillbaka dygnet, kommer vara trött på jobbet ikväll..

Nu ska jag tröstäta vidare like the old days för ungefär ett år sen, hetsåt varje kväll då :( Om ni inte tror mig, kolla bloggen i feb-mar 08 ska ni se!

jjjj

Hej, jag kanske ska presentera mig, Angelica "nästan arbetslös" Österberg till er tjänst. Söker ny arbetsplats fr.o.m. 2 februari! Ska höra mig för om man kanske kan få komma tillbak till lagret och jobba istället. Kommer åka i fängelse för alla skulder utan någon lön, sista chansen nu år 2009!

Nej nu ska jag in på platsbanken.se/ams.se (samma skit men ändå).
Over and out, fuck you all and good night!

jag är som besatt

Jag lovar att jag känner doften av rostade mackor överallt! Helt sjukt, kanske ett tecken på att jag ska äta en :P
Ska göras på direkten!

rättning av mitt förra inlägg

Min kära klagade på att jag hade lite fel, det var tydligen Afghanerna och inte Irakiera som stod för 9/11, så ursäkta mig, Usama bin Laden menar jag och inte Saddam Hussein, men han var skarp i svängarna också, och sjuk i huvudet.

Puss på er alla burka bärare!

Muslimer och 9/11...

Jag fattar inte alltså, hur fan kan man krascha flygplan in i byggnader så stora, så många människors liv, människorna i planen, i byggnadera samt folk på marken man tar!! Även deras familjer och vänner förlorar en del av sina liv. Tänk alla på som förlorade sina föräldrar, sina barn, syskon, makar . Jag är inte det största fanet av muslimer, ska jag vara ärlig så hatar jag muslimer, deras bibel, koranen. Hur kan man följa en sån tro? I stort sett allt i koranen är fel, även hur dom behandlar kvinnor och dylikt. Anledningen till att jag tar upp det här är för att United 93 går på tv just nu, blir frustrerad av den filmen, hur fel allt kan gå bara pga ett folkslag som låter sig hjärntvättas av en ond kuksugande diktator, Saddam Hussein. Eller att man ens låter sig hjärntvättas. Nej hur kan man låta bli att avsky muslimer när sånt här händer? Nu blir det ju så att man drar alla genom en och samma kam.
Jag är i alla fall stolt över dom på det planet som störtade ute i skogen, att ta över ett plan och göra det "bästa" av saken, ser jag som ett stort genomförande och dom personerna var modiga, modigare än dom flesta. Ger sina liv för att rädda andras.. det är stort!

Bush ska jag inte ens börja skriva om, kommer skriva så mycket att ni kommer somna för ni skulle behöva sitta och läsa i flera timmar.

Btw tror jag min dator är muslim för den är lite knäpp idag, vidare till United 93 nu.
Ciao

pictures

Bättre sent än aldrig, lite bilder från vårat jävligt dåliga nyår. Här har ni.




Håret åt alla håll och kanter





Både Vicky och jag älskar raketer med jag visste inte att hon var sexuellt attraherad av dom ;)






Väntar på Niclas och haha vad heter han nu igen i bilen för att åka till nästa fest, aja får fråga Vicky vad grabbens namn är.





Nu blir det inge mer bilder för idag, blev lite deppig av att se mig själv haha.

Sunday

Nu ska jag blogga på engeska (svengelska när det är kluriga ord haha).

I cant wait til sunday, i wanna play Bingolotto so bad and i think Malin's gonna join me this sunday, i guess that could be fun! We'll probably end up playing with our laptops or something. If we end up playing bingo i hope im gonna win a Volvo V50 and a trip to Mallorca! Hell yeah, that would be so fucking great! But guess thats only dream thoughts hehe.

Im gonna continue working now, and ill see you all next time i decide to write something here in my blogg.

Va roligt, jag tror jag ska ta och bli engelsk eller något. Hejdå svenska liksom =)


vad roligt då

nu får man inte ha lösenord längre... då lägger jag ner det här tror jag

- i love -




I get it in ‘till sunrise
Doing 90 in a 65
Windows rolled down screaming "Ahhh!!!"
Hey-ey-ey... I'm so paid
Number one hustla get money
Why do you wanna count my money?
I'ma hustla don't need them! One of them ya'll see!
I‘m so paid



Jag tänker på en person som betyder mest för mig och som också bor längst bort av alla dom som jag bryr mig mest om. Kom till mig!



Är nog lite deppig dag idag, kanske för att jag är trött. Höll nästan på att börja gråta på jobbet idag, så trött var jag! Tänk er, jag älskar ju att sova, så sover jag bara 2 timmar, och det får mig att gråta, patetiska lilla Angelica. Haha! 
Snart är det alla hjärtans dag också, får väl fira det med min näst största kärlek, Vicky. Hehe, ska ge henne en vänskaps ros tror jag.

 Nu ska jag återgå till vardagssysslorna, msn!
Natti

hmm

funderar på att ramla av hästen och bryta nacken senare idag, vill ha helg nu så vi kan få igenom vår plan vi har byggt på dom senaste 2 timmarna, kriminellt nu kör vi!!
ska hem till malin snart och snacka lite skit och kedjeröka, bussen går 0447 tror jag..

kanske ska ta och flytta till turkiet då, säga upp mig, kasta katterna åt helvete och bara dra, ne skoja katterna får såklart följa med i ryggsäcken haha.

laddar ipoden med musik för min framtida trevliga bussresa nu.

ska lösenordsskydda bloggen fr.o.m imorgon kväll.

ännu tröttare...

på detta, ams.se genast. ny chef = inte bra

o så massa annat... suck

tröööött

sover alltid men ändå så trött, hur kommer det sig?

ny tradition

ska spela bingolotto varje söndag, 3 lotter/vecka blir nog bra, lagom mycket att hantera sådär på en gång, lotta engberg var ganska duktig ju men ingen slåt ju gamla goda LOKET!!!
3 förluster idag då, väldigt nära på en v50 och en madeira resa men icke sa nicke.

ser fram emot nästa söndags förlust i bingolotto.

nu är det strax sovdags, måste upp till hästen imorgon innan jobbet.

jävla 7a

det enda som saknades var en 7a, då hade jag fått bingo på 2 lotter!! fan fan fan, jävla skit helvete!!

biiiiiiiiiiingo

Klockan är strax efter 19 och nu jävlar ska jag vinna bilar och resor och miljoner med kronor, haha. Önska kan man göra!

ingen bingo på första :( 2 dragningar kvar dock! hoppas på en volvo v50

ikväll blir det............

.............BINGOLOTTO (ni måste läsa det så som dom säger det ni vet bing-go-lott-o) kl 19:00, har köpt 3 lotter, ska vinna en miljon på den första, en resa på den andra och en volvo på den tredje. Tror det blir kanonbra!
Då ska jag köpa hem min militär om jag vinner en miljon, sen ska jag bjuda honom på en resa och inte tvärtom som han vill ha det sen så kan ju han få glida runt lite i min volvo eller nått, jag är så bäst på att dela med mig!?

Haha, ja fotade mina lotter men vet inte vart kamerasladden är.
Nu ska jag bädda min säng, rena lakan och en ren anka, blir ju supermysigt, haha va gay och säga super "hej jag heter blondinbella och jag säger 'super' framför nästan vartannat ord, eller förlåt  hhieihehheheheheheiehiihhähähåhåhööhaha, jag skriver super ganska mycket också, men super gör jag med, helst på Cafe Opera"
nej nu röjde jag alldeles för mycket

ching chong bananskal in your eyes (ska uttalas AnToNiOsTyLe!!!)

såhär inleder vi en konversation på msn

... säger:

heeeeeenke


Henkettt säger:

¨nej vaaaadåå


Henkettt säger:

kan jag tjäna pengar?


Henkettt säger:

hahahahaha


... säger:

jaaa


... säger:

du kan tjäna 100 kr


Make me tired!!

Jag pallar inte vara vaken 24/7 längre, vill ha ett schysst liv med riktiga rutiner och lite stabilitet i tillvaron. Men svårt är det ska jag säga! Men vad ska jag göra åt saken? Kanske måste växa upp och få folk att ta mig på allvar först. Jag klagar nog för att jag känner mig allmänt ensam, men är man Angelica Österberg får man stå ut med det, i vått och torrt. Inte så farligt alla dagar dock, känns bara lite bittert lite då och då.


Men hejdå då!


väckt av en arbetskamrat

niklas trakasserar mig via telefon :P får jag aldrig sova?
LJUDLÖS PÅ NU! natti

ldsvijnafoihnQF

och josh hartnett och orlando bloom är ju så snygga i filmen!


bilda familj, ojojoj

Ne skoja bara, jag har så tråkigt och ingen vill leka, har vart med Vicky idag, hon åkte nyss hem. Vet inte vad jag ska hitta på nu, har ju bara vart vaken i 8 timmar. Kanske kan jag somna, kollar iaf på Black hawk down nu, älskar den filmen men det var ju 100 år sen man såg den, så dags att uppleva den igen, kan man säga så?

Åhåhååååå ge mig något att göra nu!
Ska fan börja extrajobba på McDonalds, det är dåligt betalt men man har ju så sjukt kul när man jobbar haha. Jag ska satsa på att bli rik så ska jag ta ur Kris ur militären och försörja honom som en riktig man ska göra. Haha vad snackar jag om? Drömmar, drömmar, drömmar!! Men önska kan man ju göra.. eller?


fast

nu känns bio helt okej, filmtips någon??

nu ska jag berätta om en vild utekväll en dag i höstas!

haha jag kom o tänka på en sak som hände för ett ganska bra tag sen bara för vi parta lite igår (inatt), jag och vicky var på PEOPLE i uppsala, jag och vicky träffade mitt ex simons kompis simon hoffman och hans kompis. så dansade vi med dom och tro det eller ej så fick båda stånd :O HAHAHAHA asså så jävla pinsamt. iaf, så lite senare börjar en annan kille dansa med vicky, jag står då och dansar ensam för jag dansar aldrig nykter och jag föredrar att dansa med tjejkompisar och inte främmande killar men e man full så e man full inget att göra åt saken. iaf den andra killen som dansar med vicky börjar pulla henne, alltså mitt på dansgolvet, jag dooooooog när hon berättade det för mig hahahaha.

sen tror jag nog att både vicky och jag dog för ja va så jävla full och det var hon också,. tyng!
nu ska jag ner till infra och sola och köpa kattsand, om bara turkel kan skynda sig lite.

sen vettefan vad som händer ikväll, vi kommer säkert dra till täby och sen beklaga oss över att vi inte kommer därifrån på nått vis haha pang i bygget.

Nu kilar jag iväg jaoooooo!
heipa


Arbejde!

Nu sitter jag på jobbet, har vart en ganska hektisk dag. Vi lyssnar på skitmusik just nu, fan vad den suger.

Nu ska jag jobba hejdå

kärlek



Vill bara säga att jag älskar verkligen Safri Duo ft. Clark Anderson - All the people in the world, det är minnen, känslor och THAILAND -04 för mig! Btw Kim har du bilderna??!


Nu är jag seriöst off to bed alltså, kommer sova bort hela dagen idag, inte bra men that's life my friend, that's life.
Natti natti på er.


Puss & Kram (min nya hejdå slogan som ni kanske märkt haha)

I min första tävling...


...så vann Katta dom 5 utlovade kronorna haha. Det är inte mycket men se det som början på 1 miljon!

Nu kom jag att tänka på vad Kims mamma berättade för mig för några år sen, att jag sprang runt och sa att jag var miljonär när jag var liten, på ören haha. Vilken fjant jag var! Är kanske är ett mer passande ord? Jag står för det!

Nu börjar mina ögon att bli trötta så jag kanske ska ta min god natt cigg och sen hoppa i slafen, ska smsa lite med Kris först. Sen blir det till att sova faktiskt.

Puss  & Kram



Jag är den nästa stora bloggerskan! Kan man säga så ens?


Jag är så trött på sånna här dagar man egentligen inte orkar göra något men så vill man ändå göra något. Men jag ska sitta här på mitt rum och chilla, det är ju faktiskt planerat att jag och Vicky ska ut och parta i Uppsala på fredag, eller var det lördag? Får ju min resterande lön på 11000 nu i veckan, äntligen!

Idag har jag bara jobbat, hann inte med så mycket innan jobbet då jag vaknade någon halvtimme innan jag började, ätit pizza har jag gjort. Börjar faktiskt tröttna men det ska jag inte erkänna på jobbet. Fast nu är det ju såhär att Danne på mitt jobb läser min blogg, fast det gör väl nog Katta också hehe. Fan nästan hela exporten bloggar ju nu haha.

Och nu har min brorsa fixat min stationära dator så den är sjukt bra, eller sjukt och sjukt, men den är lätt mycket bättre än den var förut, och mycket bättre än min laptop som egentligen ska vara bättre än den här.
Så nu ska jag ladda ner lite grejer , sen ska jag spela rub a dub.

Lyssnar på en skitbra låt nu "my cock is much bigger than yours, my cock can walk right through the door with the feeling so pure, its got you screaming back for more"
Den som kan gissa vilken låttitel som döljer sig bakom låttexten får 5 kronor av mig! När jag blir en stor och känd bloggare som tjänar mycket pengar, då jävlar ska ni få tävlingar och presenter ska jag säga er, så sprid ordet om Ankis blogg nu!

Man kan ju alltid försöka göra lite reklam för sig, nu ska jag kommentera minst 20 andra stora bloggar så jag får lite mer läsare... förhoppningsvis!

Fan jag längtar till Uppsala, vill till Birger Jarl, fast där är det 23 års gräns och jag har ju faktiskt nästan 3 hela år kvar dit. Konstigt, jag hatar att festa i stan men Uppsala som faktiskt ligger 2 mil mer bort än vad Stockholm gör kan jag åka till. Kanske för att Uppsala är en så grymt fin stad med mycket bra uteliv!!

Förresten så vill jag att alla som läst min blogg idag/igår 7/1-09 kommenterar, jag ska jämföra antal kommentarer som jag gissar kommer bli 0 med antal besökare. Jag vill ha erat namn/smeknamn samt bloggadress om någon sådan finns! Jag är sjukt nyfiken på vilka som läser bloggen!

Nu ska jag spika fast mig framför tvn, såklart efter att jag har rökt en cigarett. Btw, har ni märkt att Corner är 11 kronor billigare än Prince. Jag älskar röda Prince men röda Coprner får duga nu när jag och övriga världen lider av lågkonjunktur, som numera kan kallas för pesten tycker jag.

Nu har jag sagt för mycket så nu ska jag gå härifrån.

Puss & Kram

nyvaken

and off to work i go!

hejdååå

hmmm

alltså jag förstår mig inte på sånna som älskar porrfilm, jag menar... en brud som skriker bara för att han stoppar in kuken i henne verkar lite överdrivet.
Men dom ska väl vara såndana i den branschen.

Jag byter ut min Playboy kanal mot någon filmkanal istället, tips? Och inte TV1000, den har jag redan och dom visar ju porr på den också ibland... Hur ska man bli av med skiten haha.

Sussa sött, ska jag göra efter god natt ciggen i alla fall!

Puss & Kram


Just det måste även tillägga att Gone in 60 seconds var blu-ray, missade det i förra inlägget!!! Sånna misstag får inte göras i denna blogg!!

jääääääävla skit!

Förra gången var det inte så jobbigt, men nu, fan alltså jag vill inte att han ska åka. Kanske mest för att jag kollade på Rambo III igår, där krigar han ju i Afghanistan och är det något så likt som det är i filmen, då åker jag och hämtar honom ska jag säga er! Fast han kritiserade mig idag :@ Så han kanske förtjänar att bli lite torterad där borta? Nej nu gick jag över gränsen, btw jag hatar militärer nu för dom stannar aldrig på ett ställe länge nog. Det jag hatar mest är nog att jag är så ledsen nästan hela tiden, så fort han skriver något sött så hugger det till i hjärtat och jag blir ledsen, som för 10 minuter sen.

Jag vill ha en egen lägenhet nu, kanske ska hitta någon rik gubbe, gifta mig med honom och sen döda honom och ärva alla pengar? Absolut inget sexuellt då jag redan har en pojkvän men jag behöver pengar nu! 695000 kronor, kan någon skänka mig det? Gärna lite extra så jag kan köpa en bil också, en sisådär 50000 kronor så man kan köpa något hållbart.

Kollar på "Gone in 60 seconds" nu, Nicholas Cage är en sån sjukt bra skådespelare och jag älskar filmen och "Eleanor", mmmhm en gammal Mustang!! Me likey!




Imorgon är det jobb, jobb, jobb och ännu en gång jobb.
Nu är det ju faktiskt slut på alla lediga, röda dagar.

Nej nu ska jag gråta lite i sängen och ta en cigg, fast röka gör jag först så kan jag relaxa i sängen sen. Men jag vill inte sova ensam, så jag ska tvinga Kirre och Lucas att sova på min mage och axel.



Fuck off and die nu allihopa, eller bara er jag inte tycker om och jag vet ju att några av er läser min blogg. Och ni andra som jag faktiskt tycker om eller er som jag inte ens känner eller vet vilka ni är få ha det så bra så läses vi imorgon!

Puss & Kram

WHYYYY!?!?!?!

Varför funkar det inte att gå in på publishme.se och logga in längre??! Nu måste man in på blogg.se och försöka logga in och sedan skickas vidare till publishme.se
skumt

Kom nästan nyss hem från McDonalds och ICA nyss, var där med Henke och han åt en "nyttig" sallad, hehe.
Sitter och äter godis och chattar med Kris på msn, kollar på Simpsons också.

Ska spela lite rub a dub snart, så jävla roligt!

Puss & Kram

mätt och glad

är jag  nu, skönt att äta hemlagad mat för en gångs skull.
Äter ju mest färdiglagad mat, från restauranger. Det är gott men dyrt, btw så ska jag köpa ny dator en Sony Vaio VGN-NS11M/S haha, nu vet ni exakt vilken jag menar va?



En sån här, 7000 kronor går den på, men den ska jag ha!
Köper den därför att min dator inte funkar så jätte bra längre, den funkar bara när den själv känner för det, nu till exempel.
Fast trådlösa internetet funkar inte alls längre, så måste köra med kabel. Men det funkar i alla fall så det e ju nice.

Nu vill pappa ha min disk och saltkaret haha, så ska gå upp med det.

Puss & Kram

ruggigt

This day sucks!

Antagligen för att jag inte ens orkar mig upp ur sängen ordentligt. Tycker det är skönt att sitta här.

Och btw DU där; jag tror nästan att det är mig du hackar lite på i din blogg..? Kan det vara så att jag har rätt eller?

Jag är här för att skapa diskussioner, argumentationer och ilska. Tänkte börja provocera lite mer här i bloggen, ta upp starka ämnen samt uttrycka exakt vad jag tycker om folk. Och visst jag kommer rikta det mot folk jag känner och andra. Ska bli kul att se responsen.

Nu jävlar ska jag äta lite kyckling till middag, mmhm vad gott, kycklingar/höns som har sprungit runt med 100 andra höns på en yta på 1 m2 ;) Ja vi börjar med vegetarianer.
Visst grönt är gott men i alla år människan har levat har vi ätit kött, det hjälper inte att 1 av 1 000 000 personer slutar äta kött, köttindustrin går inte sämre av det. Jag vill påpeka att jag är väldigt okunnig inom detta ämne. Men!! Fortfarande, det går inte sämre för det. Äähhh jag sög på det här iaf ni gör ingen skillnad!

Jag bojkottar det här, och återgår till saker jag faktiskt kan, som att sova =) Haha!

Nej nu ska jag äta, fast först ska jag röka, ååååååh röka det e så gott jag verkligen älskar att röka, jag älskar att visa orespekt för andra människor och springa lungcancer världen över genom passiv rökning. Vet ni vad, jag kanske ska ta och gå och ställa mig på en fullpackad busshållplats och röka? Då skadar jag ju fler människor liksom. Det gör jag! Mot Väsby centrum busshållplatsen!!
Drygt! Rökning kommer aldrig försvinna så det är lika bra att inte ha några åsikter alls.

Puss & Kram

090106 - en sugig dag

Var inte jag en gång väldigt positiv här i min blogg? Jag tycker nämligen att jag har blivit väldigt negativ i bloggen på sistonde?

Nu till lite roligare saker, not!
Vaknade nyss, spelade lite Super rub a dub på PS3, var ute och tog en cigg när jag plötsligt insåg... att jag måste för i helvete städa mitt rum. Jag trivs sjukt bra när det är städat men ändå så stökar jag ner hur fort som helst alltså. Precis nedanför sängen har jag vält ut en hel påse popcorn. det ligger ett tangentbord där, gamla mcdonalds påsar, ica påsar, lite godis påsar och en cola. Jag vet jag är svullo men fan godis är gott!
Det kanske ska bli dagens projekt, att städa rummet menar jag, det kommer ändå antagligen ta max 15 min för det är inte ens så mycket att plocka upp.

Nu vart jag sugen på en smoke igen, vad är det för fel? Och vart är mina jävla 11000 kronor? Fan ta er kronofogden, som stjäl mina pengar och är segast i stan på att lämna tillbaka dom.
Ska kolla bankens hemsida nu och se om jag får något imorgon eller inte.

Jag tror jag ska blogga mer idag faktiskt, om jag inte gör någonting annat förstås.
Puss & Kram

090105/06

vad tråkigt jag har, 13 dagen nu....

vad ska man göra och varför vaknar inte kris när jag ringer?? VA?!

ska röka nuu

trött

är jag, vill sova men vill ändå inte gå ifrån msn när han finally har makat sitt arsle till msn.
Ska kolla lite på TV4, Scream
Säger ändå god natt till bloggennu för mer bloggande ikväll/inatt blir det inte.


va roligt att det tog ett år för detta inlägg att publiceras, skrevs kl 0200 inatt

äta godis i sömnen

jo jag köpte godis för exakt 53,50 kronor igår, åt inget innan jag gick och la mig. Nu!! Finns det inget kvar i påsen. Till er som inte känner mig så äter jag gärna i sömnen. Jag vill ju gärna äta det när jag är vaken så man kan njuta av smaken men icke sa nicke :P

Nej nu ska jag kolla på en äcklig dokumentär igen.
Byebye

torsk på tallinn

Helvete vad mätt jag är, ändå åt jag bara lite tjockis mat (McDonalds).

Noll framgång i att få tag på Kris, vad gör man? Är för fattig för att faktiskt ringa och väcka honom (om han nu sover).
Vad ska man göra, vad ska man göra?

Ska nu ut på en cigarett i alla fall, sen ska jag vila upp min mage så jag får plats med lite godis och coca cola också.
Sen får jag väl ta och gå och lägga mig eller något då det inte finns något att göra eller ens någon att prata med!

God natt <3

hej jag är uttråkad som fan

Så här sitter jag och gör ingenting. Vad ska man göra nu? Det är svinkallt ute, nästan för kallt för att ens kunna gå ut och ta en cigg, jag har inget busskort så jag kan inte åka någonstans, ingen vän svarar varken på sms eller när jag ringer. Och det gör inte heller Kris. Så tack alla för en fuckad dag för min del! Skojar bara, den blir väl vad man gör den till.

Imorgon ska jag till Stensunda och provrida en häst ^^ Känner mig så töntig som börjar hålla på med hästar igen, men eftersom jag är så pass mobbad redan så kan jag ju lika gärna bli en sån där tönt som måste till hästen varje dag innan jobbet.. Eller?

Ja ja, vill bara uppmuntra alla er där ute att om ni hittar någon bra och billig laptop på internet så kan ni väl länka till mig? Min är nämligen trasig och funkar bara när det känns bra för den, såsom nu till exempel.
PS. Jag vill inte ha en rosa dator!!

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen igen, finns ju inte mycket annat att göra, skulle lägga upp lite bilder från nyår med det ville sig inte blogg.se, inte ofta jag kan lägga upp bilder då blogg.se verkar ha lite problem med mig, dom kanske inte gillar mig eller något sånt?!



Berättade jag att jag fick en ny TV i julklapp? En 37" Samsung, så nu är det nästan maxat, bra TV, PS3, digitalbox och ett snart kommande surround system. Det lär ju inte min pappa gilla, kommer inte kunna använda det särskillt mycket heller men shit the same. På tal om TV och sånt jag sorterade alla mina DVD filmer igår, typ alla filmer låg i fel fodral och så var det 2 skivor som fattades samt en som saknade fodral överhuvudtaget, men ska fortsätta leta efter mer filmer och alla borttappade när jag får lite mer ork i kroppen.

Nu ska jag ut och röka, sen ska jag trakassera Kris lite till via sms ^^ Han sover säkert, skulle inte förvåna mig.
Puss & Kram

det ryktas om att jag ska till...

...THAILAND, i maj månad med min BABY! Eller det är inte bara rykten, det är sanning.





Åååååh! Ser ni hur underbart Phi Phi Island är?! Jag vill dit exakt just nu, och aldrig komma tillbaka till kalla och gråa cp Sverige! Fast det känns lite som om att jag inte har någonstans att bo eller arbeta i Thailand så jag får fortsätta drömma. En dag blir jag rik, säkert dagen innan jag dör, då får jag ge bort alla mina pengar till mina stackars barn (om jag har några). Nu kom jag in på barnämnet igen, jag är 20 år och har inga barn, jag är gammal!!! Haha skojar bara. Men det börjar bli dags om några år, befrukta mig nu! Nu vart det lite för mycket barn skämt i min blogg.

Bara av att kolla på Apollo, Ving och Fritidsresors hemsidor gör mig helt uppspelt och grymt taggad!

Sitter ju i alla fall på jobbet nu, finns inget att göra, har väl gjort kanske 2-3 saker idag hehe.

Men nu måste jag sluta, sja ska försöka beställa UGGs, saknar mina gamla som jag hade för x antal år sedan, måste därför införskaffa mig nya.


Over and out, Anki!


igår

Var nog en av de sämsta nyårasaftonarna jag vart med om, fast förra årets sög mer. Tog oss typ 5½-6 timmar att komma hem från Täby, notera att det tar 10 minuter med bil Upplands Väsby - Täby. Var ju roligt.
En raket dödade nästan mig och Vicky också. Skiten välte och sprängdes i min nacke och på Vickys hand. Vi kallar den från och med nu för "fitt raketen" haha.

Nu ska jag vila upp mig efter gårdagens partaj... Oj vilket party, NOT!
Niclas våldtog ju nästan Vicky också haha, och jag hjälpte honom. Fast sen räddade jag Vicky och så åkte vi hem.

Nu ska jag msna med min älskling som tydligen kommer bli vithårig när han är 30 på grund av mig ^^ Sorry!

RSS 2.0