SUNSHINE




Fan alltså idag är jag på strålande humör, inget stoppar mig från att vara glad idag!
Sista lediga dagen sen imorgon blir det jobb jobb job.

Röka nu då och sen ska jag dansa lite i mitt rum hahaha lol skojar bara ^^


HELVETE



Nu är jag arg...
orka!



OHHH FLASHBACKS



Får  ju sånna när man lyssnar på vissa låtar, som jag lyssnade tex på en låt nyss som påminner mig om när jag var på Cypern i oktober förra året. Det var en skön resa, något för kort kanske men hade ju bästa sällskapet.

Vad annars då, vaknade precis upp typ. Vaknade självklart på fel sida idag också så grinig är man. Men idag ska jag hålla det för mig själv hade jag tänkt. Har ju inväntat den röda veckan i 5 dagar nu, måste vart all stress som försenat den. Men nu är den här och det är inget fel på mig som jag trodde igår. Nog pratat om äckliga saker.

Idag har jag en stor dag framför mig... NOT! Ska sitta/ligga i sängen hela dagen, sitta på msn, spela GH, kolla på film och tv. Det står på dagens schema idag. Kanske äta om jag känner för det men inget sug för mat har jag fått än.

Nu ska jag spela lite trummor haha.



BLOGGEN IS BACK!



Jag trodde jag hade raderat den för gott, men icke sa nickte. Saknade den något så otroligt faktiskt.

Idag har jag inte gjort så mycket, vart på ICA och köpt coca cola och cigg. Hade ett litet "bråk" med Kris,, hatar att bråka med honom. Det värsta är att 99,9% av gångerna vi bråkar är det mitt fel, alltså jag som startar det. Vet inte varför men ibland kan jag bli så irriterad/arg på småsaker och jag är fortfarande lite stressad över allt som har hänt och jag vet att det inte var jag som blev skjuten men för att vara ärlig så har det varit jävligt jobbigt för mig också, var helt slut när jag kom hem från England. Att sitta på ett sjukhus 8 timmar om dagen i 10 dagar är ganska påfrestande, att dessutom se någon som man älskar som brukar vara i farten hela tiden bara ligga där och må dåligt gör verkligen inte saken bättre, att hela tiden vara på spänn är ju minst sagt inte bra. Men jag ska försöka ta mig samman och sluta leta orsaker till att bråka med honom för det vill jag verkligen inte. Längtar så oändligt mycket tills det bara är han och jag =)

Vad annars då, ska väl läggga mig i sängen snart, måste få in lite rutiner nu, börjar ju på nya jobbet på onsdag. Sjukt spännande. är jävligt nervös också men det ska bli jätte kul verkligen. Notis till mig själv: Maila och fråga vart jag ska gå och fråga vart personalparkeringen ligger.
Hertz, Arlanda... Here i come!

Fan vad skönt det var att skriva av sig, som en sten lyfts från mina axlar nästan.

Nej nu blir det lite Theeeeeee Simpsoooons! Och sen sova. Ska drömma lite nice drömmar om en riktigt vit strand med en brun Angelica på. Vill resa någonstans nu nu nu nu nu!!

God natt


I BIRMINGHAM

Kris e pa battringsvagen, sitter och vantar pa att min chauffor ska komma sa jag kan aka till sjukhuset. Idag har svullnaden i sjalva ansiktet forhoppningsvis gatt ner tillrackligt mkt sa jag kan raka av hans skagg. Saklart kommer han vara svullen dar han vart skjuten och ogonen lar nog fortfarande vara ganska svullna. Han har flyttats fran karatanen dar han var forst pa intensiven, Idag ska han borja ata pa riktigt vilket gladjer mig och han sa att han skulle ata om jag hjalpte honom. Det krossar verkligen mitt hjarta att se honom sahar, men maste vara stark for honom. Har sa mkt att skriva men vill bara koncentera mig pa att stodja honom och vara vid hans sida nu nar detta har intraffat.

Jag ar iaf sjukt tacksam till engelska armen, har fatt boende och forlangd vistelse, bor i ett jattefint hus tillsammans med andra som har sina familjer/pojkvanner/m.m pa QEH eller SOH. Ska som sagt snart bege mig till QEH och halsa pa Kris, han har fortfarande inte blivit tvattad so noga sa vi ska forsoka fa av det varsta blodet i haret, ogonbrynen och pa halsen.

Nu ska jag ga for nu kommer LCpl Lloyd som ar min chauffor och ska ta mig till Queen Elizabeth.

JAG KAN INTE SOMNA...



ja som ni kanske förstår av inlägget nedan så har en tragisk sak skett, helst hade jag velat sett att det inte hade hänt men som sagt jag är lycklig över att han lever och hade jag vart troende hade jag tackat gud men jag nöjer mig med att vara stolt över hans kämparanda samt duktiga läkare osv. jag vet att du förmodligen kommer läsa det här någon dag Kris, så jag vill att du ska veta att du nästan fick mig att få en hjärtattack igår.
detta har också fått mig att inte kunna sova och om 6 timmar beger jag mig till flygplatsen för jag vill ju självklart vara där för min andra halva både för hans och (nu låter jag självisk) min skull, det är fel attt vara frånskilda så lännge som vi vart ändå. nu hoppas och tror jag att han inte behöver åka tillbaka till det där helvetet igen.
jag vet att jag kommer börja gråta när jag ser honom, om det finns några tårar kvar. trots att jag vet att läget är stabilt så kan jag inte sluta fundera och gråta...

livet är hårt för vissa och just nu för Kris, men han är en hjälte i mina ögon... min hjälte i alla fall!


vad fånigt det här låter från att komma från mig, men i dont give a rats ass about it!


VARFÖR?

jag visste väl att förr eller senare skulle det hända. mitt i allt är jag ändå glad att han överlevde. vill inte förlora någon jag älskar igen och Kris är verkigen mitt allt. nu är allt i skallen bara kaos och jag vill bara vara där för honom men det helvetes jävla fitt flygbolaget hade inga fucking flygtider idag utan måste vänta till imorgon.
nu ska jag gå och gråta ut mina sista tårar och sen försöka sova...


fittliv!!


INFECTED MUSHROOM

...har pumpats idag.

Okej jag har bara NÅGRA små ord att säga, jag hoppas jag får HERTZ jobbet, dom frågade om jag hade uppsägningstid, och YES det har jag inte. Får ja det är det tack och hej leverpastej till TNT.
Hoppas verkligen jag får det!!!!

DRUNKEN NIGHT



Blir det fan ikväll, jobbet ska ut och då ska jag och Turken/Turkel köra hårt. Så alla vet så är det Turken/Turkel, Vicky.
Känns ganska skönt att inte sova bort hela dagen.
Ska strax bege mig till El Systemo och inhandla lite alkohol, har lite vodka och alkoläsk hemma men känner att det krävs mer för en ordentlig fylla. Så blir väl lite öl och en kvarting till eller något.... Vi får se vad Systemet har att bjuda på ^^

Ha en trevlig lördag allihopa!



MADE BY VICKY



Ska föreställa mig (den blonda), Vicky (brunetten med BLÅ klänning) och den andra brunetten med rosa klänning orkar jag inte ens uttala mig, jag säger bara People, Uppsala. Så klickar det säkert någonstans

THE TRUTH






I've been travelling on this road too long.

Just trying to find my way back home.

The old me is dead and gone, dead and gone!





ANGELICA...

funderar på att avliva Lucas, eller sälja...

RSS 2.0