en limpa...

... skulle wille köpa till mig men inte får jag tag på honom heller! ge mig cigg genast!!!!!!!

denna dag...

... har jag paddlat kanot med magda, ceci och dani. det var mycket arbete då vi paddlade över till andra sidan kairo... okej inte andra sidan men iaf till ön som e där 10000000 mil bort! dani o magda paddlade dit och jag o ceci paddlade tillbaka, fan va ont i armarna ja fick asså. henke o cludde va också där men dom satt på bryggan o lekte och sen på stranden och drack kaffe :P sen har jag ju kommit i underfund med att ja är kass på att backa med släpkärra haha, eller okej inte kass men kanske lite mindre duktig för man ska väl ändå kunna parkera den normalt, iofs sa cecis pappa att det va skitsvårt att backa den där det va så trångt så det får väl vara min lilla tröst :P

iaf så kom henke förbi ceci sen och så tog vi en cigg med honom, sen drog jag ceci o dani till sigma "sportfält" som det tydligen heter (den där stora ängen i sigma) och hälsade lite på lamorna och kamelerna som är fula som fan :P va ju cirkus där idag så dom hade massa sånna djur där som vi också trackade igår natt :P
efter det drog jag hem o käkade och då va kl typ 22,00, satt hemma en stund och pratade med kris på msn o skrev ett mejl till honom och sen när han hade gått och lagt sig så ruttnade jag lite och sen drog jag tillbaka till ceci och satt där o ruttnade :P

sen tog alla varsin dator o börja tracka folk på funplanets chatt haha fast de va en kille där som såg att alla namn kom från samma ipadress så dom kom på oss hehe. skulle åka hem också men det gick ingen buss så då tänkte jag låna cecis cykel att åka hem på... men det e klart dani hade paxat den :( så det var bara för mig som aldrig åkt inlines förut att dra på mig cecis inlines och glida hem på.. vilket gick halvt som halvt, i början höll jag på att ramla både framåt och bakåt så fort jag tog fart men till slut fick jag upp skillsen och det gick ganska galant, förutom att jag åkte helt snett ( fötterna var alltså böjda inåt som när vissa går med högklackade skor om ni förstår?) och när jag skulle bromsa så snubblade jag sönder och fick köra min egna show (vilket var att göra massa piruetter och snurra fett mkt för att stanna/sakta ner) och sen åkte jag på kass asfalt så hela hjärnan och kroppen vibrerade som satan, jävla crazy min jag hade i fejan då... klart att det ska åka förbi civare då o garva åt mig haha, grymt pinsamt!! klarade mig iaf 9/10 av streckan innan ja fick byta till skor och gå sista biten :)


såg det här i josses blogg??? VA!? vad har jag med saken att göra ens?

"Postat av: haha

ORKA KOMENTERA ANGELICA ÖSTERBERG!

2008-maj-29 @ 00:27"

ne nu blir det en godnatt cigg och sedan hopp i säng. just det måste hämta lucas först, han är alltid ute på nätterna och röjer.. en jävla galen ettåring det där asså! han får tagga ner så han inte blir utbränd innan han blir 2 :P kattskrälle =) kirre sover på sängen för han hittade mig redan när jag varnere vid busshållplatsen påväg hem från ceci :P aja sa ju att ja skulle sova så god natt!

Den gamla goda tiden.

Minns ni den gamla goda tiden? Då man var liten, hade inga bekymmer å ba var.
När det gick helt galna barnprogram som URPO OCH TURPO?!

image50

Det var tider det!

Förresten tycker jag att ni läsare är kassa på att kommentera :P

ah ah

image49

Vill du vara min vän?

A 2 the Ö

Det är jag det, oh oh AH!
Kom nyss hem från Malin / Andreas, va på grönan idag i en helt trekvart!! Oj fyfan vad tråkigt det var, hur fan kunde ja tycka grönan va kul förut?
Kom ju nyss på att jag inte gick dit förra året för att ja tyckte det va så torrt där, varför kom jag inte på det innan Malin slösade bort hela 700kr på åkband, inträde och dessutom vårt färdmedel dit... en hyrbil!
Jösses Amalia!

Jag har nu kommit hem och jag läste mina 2 jättegulliga mail som Kris skickade igår men som jag såg att jag hade fått idag =). Och nu är jag trött som fan men ändå taggad på något att göra, men vad?

Nej jag känner att jag ska leta reda på en mekaniker eller iaf nån som kan... byta fläktrem och generatorrem, samt sätta fast generatorn igen när allt e klart. Detta gäller en Volvo 740, javisst! Eftersom mina skills tydligen inte räcker till för det, ska ju tydligen bara ta 2 minuter om man vet hur man gör (vilket jag inte vet).

Nu är det cigarett / cancertime känner jag, ha en trevlig kväll allihopa!! Tack hej!

23/5

Det blev rätt röjj på skivan, men anki lyckades dock bli utskickad haha!
Lite vimmelbilder ifrån kvällen ;)




                image44image45

image46
FRISK, SÅ FRISK!!

image47image48



Det visade sig till att bli en rätt så lyckad skiva, utan nåt större bråk el tjaffs!
Å jävligt mkt folk kom det.

S T U D E N T H E N K E

Yeeees STUDENTSKIVA IKV!



ENDAST TRETTON DAGAR KVAR TILLS STUDENTEN!

image42

kzzzAHHHHoh yeah! anki in tha house man!

yo allihopa! sitter och dansar lite på min datorstol för mig själv wooouooo!!
idag försökte vi mecka med volvon men de gikck inge bra, har lossat generatorn nu iaf, kunde inte gått utan hjälp så tack vad du nu heter från upplands bro :P

ne nu ska ja rocka vidare till afasi & filthy - jobb och så ska ja skicka ett sms till kris, fuck yeah!

langar lite bilder på dagens aktiviteter också :P



rökpaus

mat på statoil (calzone, sallad och en cola)

fiske med magda, henke, ceci o dani vid kairo

strandsatte henke på en brygga "mitt ute i sjön"

och jag lekte... öhm? nånting :P

VOLVO 740 <3

image35

Nu skall det ut och meckas med sossecontainern!!!

dragostea din tei...

... är den nya billåten som man då haren specielldans till known as "nattap dansen".
då är det såhär att man tar upp händerna lite halvt i luften och sedan rör dom upp och ner lite hysteriskt.

Gårdagen bjöd på lite race i våran alldeles egan hyrda g o l f, uppsala besökte vi och även järfälla... vi åkte runt på en gångstig i en skog och försökte hitta hans och gretas hus som henke bloggade om för några dagar sen men förgäves så vi BACKADE OFF och åkte till mcD i rissne och åt lite mat ist, mycket gott tack DONKEN!!! nattap körde också lite i rosers, hon vartydligen tyng i svängarna (hon sa det men det är inte sant).. och natta du e ju tyng på krogen också!! SHIIEET.... sen raca vi på en grusplan och nattap vartvungen att stiga ur bilen för att hon mådde illa, jag röjde sönder danis anal lite för vi kom på idén att jag skulle dampa medans hon satt "lös" i baksätet (alltså utan bälte) och hon som är så liten och söt guppade fram och tillbaka in i ceci och i dörren, det var mycken kul.. juste försökte köra på pnatta också men hon hann undan den jäveln. aja sen va vi typ hos keijo i 5 min o tog en cigg sen vare hemgång och sovtajm.

idag fick vi en bil av vesslan som tyvärr inte har 100% fungerande bromsar, den kör vi i iaf :P krockade in i en kundvagn, en stolpe och en grushög haha.

jag har även haft såpass tråkigt att jag tog mig friheten att göra ett kollage som jag harramat in och satt upp på väggen vid min säng =) inte helt klar man måste få över bilder från min laptop till den här datorn så jag kan skriva ut för jag kan inte installera skrivaren på laptopen för den har vista, vilket suger anusfittnegerkuk!

aja alla turkar, negrer, svennar, vitingar, araber och asiater och pnatta.. god natt!

?

image34

Är Ceci en fågel? . . Eller har hon blivit en turkish cat?

hej bloggen!

idag har jag gjort NADA, lekte lite med henke, tessa o ceci på dagen och sen från kl 18-24.30 så jobbade jag på en 40-årsfest, stod i en bar och blanda drinkar :D tjänade ihop 600 kr iaf hehe

just det anledningen till att ja skulle blogga var för att berätta att jag nu har fått jobb på TNT yeees!

nej nu känner jag för lite mcdonalds.
haha juste min pappa berättade att min bror åkte fast fört fortkörning idag, 2800 kr skulle han paya tyckte jag mig höra :P hehehe

Va ere för röj?!

Nu har ett beslut tagits, Henke är nu delägare i bloggen ;) iaf ibland . .

Gårdagen bjöd på ett par ännu torra lektioner i skolan, prov i sam å skit. Men kvällen däremot visade sig till att bli helt röjj!! Det började med att vi försökte bygga en asiatmoppe, men det sket sig så vi valde att hyra en POLO ist :D

Polon var allmänt röjj men jäfffligt seg då och då. ah ah

image31

Vi pressade polon lite här och där i norrort, men efter detta valde vi att ta en tripp till ängsjö. En cp truck stod för ingången så vi rejsade därifrån. MEN så fick vi syn på en ranglig liten skogsväg, så vi tänkte vi kör ba!! Vägen va allmänt skum och jävligt lång tycker jag, sen hamnar vi i en korsning mitt i skogen??!

image32

Vi valde att följa stigen mot våran hemort. Gissa vart vi hamna?
Jo, vi hamnade hos HANS OCH GRETA? nej men nåt skumt jävla hus som hade de stördaste grejjerna, ett skjul som stod öppet och som hade ett horn på väggen? typ älg horn eller nåt sånt rangligt. Känslan vid huset var rätt wierd så vi valde att ta en cigg och bege oss av tillbaka mot skylten som hade lett oss in till hans å gretas crib.

Jag höll på att glömma att vi innan detta gjort en trip till klockbacka, ANKI OCH DANI BEGAV SIG IN I HUSET!!
Jag såg till att polon mådde bra och hade lyktorna tända *haha*

image33


Nej nu pallar jag icke mer, och varför är endast jag vaken nu? :S

TA ER MEDICIN NU, SÅ HÅRSCH VI IGEN.


boring shit asså

1. Hur gammal är du om fem år?
24

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Malin

3. Hur lång är du?
166      

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Wedding crashers (såg inte hela men iaf)

5. Vem ringde du senast?
Malin

6. Vem ringde dig senast?
Malin

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Jag pallar inte skriva hela, det va på engelska iaf

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på till vem man ska ringa/smsa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
hmm skilda då antagligen eftersom mami e död

10. När såg du senast din mamma?
26 mars 2001

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå

12. När vaknade du i dag?
16,00 tror ja

13. Vilken är din favoritjulsång? 
Smötsiga hundar - Smötsig jul

14. Vilken är din favoritplats?
Sängen

15. Vilken plats föredrar du minst?
hmm jag vet inte

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
förhoppningsvis inte i sverige, men kanske med kris ;) förhoppningsvis

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
min egen spegelbild HAHA


18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
HAHAHA malins nya leverfläck på ryggen som jag tatuerade in

19. Hur stor är din säng?
120cm

20. Har du stationär eller bärbar dator?
båda 2

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
med

22. Hur många kuddar har du i sängen?
3 typ

23. Hur många landskap har du bott i?
1

24. Vilka städer har du bott i?
väsby x2


25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
socks!

26. Är du social?
ja det tror jag mig vara, antagligen mest på fyllan haha

27. Vilken är din favoritglass?
magnum classic

28. Vilken är din favoritefterrätt?
e jordgubbstårta en efterrätt?

29. Tycker du om kinamat?
OH YEEES!

30. Tycker du om kaffe?
ehh backa!!

31. Vad dricker du till frukost?
oboy :D jag är 5 år på mornarna för ajg är tjurskallig som en hora då

32. Sover du på någon särskild sida?
på rygg eller på högersidan av kroppen

33. Kan du spela poker?
texas hold'em kan jag men inte vanlig tråkig poker

34. Tycker du om att mysa/kela?
ja men inte med vem som helst

35. Är du en beroendemänniska?
hur menas det då? Jag är beroende av cigg iaf

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
neppp

37. Vill du ha barn?
beror på om det blir skitungar, kan ju prova o skaffa e det en jobbig jävel ska den ut genom fönstret

38. Kan du några andra språk än svenska?
English och francais

39. Har du någonsin åkt ambulans?
yes

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
havet, finns ju hajar!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
om bara gud visste vad jag gör av alla pengar, jag vet inte tror cigg

42. Äger du dyrbara smycken?
nej haha dom har jag pantat

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv:
the simpsons

44. Kan du rulla med tungan?
japp

45. Vem är den roligaste människan du känner?
henke :D

46. Sover du med gosedjur?
nej men dom e strax ovanför mitt huvud i fönstret

47. Vad har du för ringsignal?
Madonna ft. Justin - 4 minutes

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
vettefan... fråga min farsa

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
ett gammalt daim godispapper

50. Flirtar du mycket?
nope

51. Kan du byta olja på bilen?
byta olja? Fyller man inte bara på skiten för det kan jag iaf göra

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nope

53. Vilken var den senaste boken du läste?
iiiiingen aning

54. Läser du dagstidningen?
om det ligger nån på bordet och det inte finns nått att göra

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
nepp

56. Dansar du i bilen?
ja rockar sönder i bilen

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
the voice

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
LOVE

59. När var du i kyrkan senast?
farmors begravning kanske?

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
han som såg ut som en jude, glömt bort vad han heter.. nått på F tror ja.. annars var det Frauke som vi hade i gympa

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
vad jag vet så va det 4 dagar

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
ingen har gjort nått extra speciellt för mig nånsin L så jag svarar kirre o lucas för att dom e så söta och nöstan aldrig attackerar mig när jag sover HAHA


http://ankiis.blogg.se

Nu har jag tagit mitt förnuft till fånga och kommit fram till att det kanske är bäst att avsluta hela grejen? Kommer nog inte funka så bra tror jag... =/ jävligt synd är det i alla fall!

HAHA NEEEEEEEEEEEJ!!

ja igår va ju henke en fattig torrboll som inte gick till fabben för han hade inga cash!!
istället gjorde han något mycket bättre än att supa sig dyngrak som jag lyckades göra igår.. jo han skrev några inlägg i min blogg, mkt roligt att läsa =) tack henkett!!

va hemma hos krille igår med wille o jossan, hade lite trevligt även fast wille satt o spela poker hela tiden haha, cp.
nej fan va hungrig ja kände att jag va nyss.

iaf bråkade lite med kris igår om en tiny tiny sak, men på fyllan blir det lika allvarligt som krig typ..

och han vill intt prata idag så ja får väl gå runt o leka tyff eller nåt tills jag hör från honom nästa gång vilket kanske aldrig blir av? ne intt vet jag, troligen imorrn eller nått för jag kom ju på den brilijanta idén att vi inte skulle snacka nått idag så vi kunde lugna ner oss. fast jag som alltid ändrar mig gjorde såklart det för ett tag sen och bad honom prata med mig men den gubben gick INTE!

så nu e det anki som deppar lite granna men ska nog ta o rycka upp mig om 1 min

och vad är detta sommarväder ute? förstår inte :P

Dagens meny:
litt streetrace
äta mat
dö typ

OCH ALLA SJÄLAR DÄR UTE, PÅMINN MIG OM AT JAG SKA RÅKA GLÖMMA MIN CYPRIOTISKA MOBIL HEMMA :p




herrååå

sommar sommar sommar, henke spökar ännu en gång!

image30

Visst blir man sugen på att bara dra härifrån?

Eller vad säger du, anki?


Gästbloggare, HENKE. =)

Anki bad mig blogga, så idag blir det ännu en gång en gästbloggare här - vid namn astamarie.


Idag är det exakt 26 dagar kvar tills jag blir fri som en ostbåge, nej men som en bööördie. STUDENTEN ALLTSÅ!

image28

Ska bli så fett jävla najs att slippa den där runkahålan till skola, men ändå inte. För vadfan ska jag göra? Inget liv, inget jobb, ingen rullstol å ingen säker framtid liksom?
Har sökt jobb som jag vene vad, gått på två intervjuer men tydligen är jag ingen "attraktiv kandidat". BUHU, men vad ska man göra . . .


Så keff som jag är så sket jag i att följa med resten utav folket ut på krogen, det är ju mösspåtagning idag. Men eftersom att jag är extra torr så ranglade jag hem på mina broccoliben!
Just nu står resten utav Vilunda Gymnasium å rejvar riffen utav sig, och jag sitter här och hyr in mig på Ankis blogg? WOHOO!
Det ända positiva jag ser är att jag kanske slipper ännu en dryg baksmälla imårn - men det blir väl till att dö ändå ._.


 

Haha nu känner jag att jag är extra negativ, men det är likabra. Skulle inte förvåna mig om det blir strömavbrott bara för ATT!


Om det nu är någon som har lust att sälja sitt liv till mig ere bara att höra av sig.. men jag har ju inget jobb så jag får väl betala med natura. haha neay alldeles för mkt röjj!

Känner att jag börjar spåra lite nu, så ta eran medicin så hörs vi snart ännu en gång.

OVER AND OUT.
image29


javisst

dagen börja med att jag vaknade kl 12 o va skittrött o somna om o vakna typ en gång i halvtimmen fram till kl 3 :P
krille o wille kom förbi o bjöd på cigg och så satt vi o snacka lite o ja visa min film från när jag piercade framriffen igår haha.

sen hamna ja här igen o snart ska ja åka till kista med wille, danne o krille :P

old song back in business
System of a down - Deer dance =)


heipaa

Gästbloggare, HENKE!

Denna torsdag kände vi för att införa en ny tradition här på ankis blogg, det kommer nu mera vara en gästbloggare här varje torsdag!



Denna dag började inte alls för intressant, en skål icas egna "start" och ett glas bravo äppeljuice. Därefter tog jag den sönderrostade bussen (545) till skolan. NOG OM DETTA.


Vädret idag får fo helvede fem utav fem solar, av mig. Köpte mig en kavaj idag oxå, STUDENTEN GENAST!
Du är inte bjuden till min mottagning btw. :)


Klockan är nu 22.40 och cecis surround system dunkar leona lewis alldeles för högt i mitt öra. Nu sprang resten utav crewet dessutom till toaletten därför att dani behöver lite assistans med sin NIIPPPPPPLLEEEE! Kan du lista ut vad hon gör? Ja, hon målar om handfatet. Grattis! Du vann nu ett russinpaket utav the famous STEGROBIN. Varför blåser the voice (eller nrj, minns int.) Anki på hundra kronor förresten? ge dem genast.


Nej nu känner jag att detta torra inlägg ska få smula vidare hos någon annan.. (va?)


TA ERAN MEDICIN NU SÅ HÖRS VI EVENTUELLT AGAIN!


körv!

gick upp halv 8 idag och va skittrött.. gick upp och tvättade lite kläder och åt frukost. sen har jag bara legat o kollat på tv o så hela dagen. va o tog en cigg med krille o wille (haha det rimmar).

suttit vid datorn hela kvällen och dött jaaa

citerar henke "jag blev typ vaggad av min egen åksjuka"

TA DENNA MEDICIN NUUUU.. sovdags!

sommarfeelings

I've got hoeeees! What the fuck!! (8)

idag vaknade jag halv 8 och var sjuukt trött, men duktig som jag är så har jag tvättat massa kläder idag hihi :D
och laddat upp lite bilder och en videofilm på facebook för att jag har så tråkigt!! och det är ju så himla fint väder ute, synd att ala har nationella prov idag då :(


tralala pippa den fösta flicka som ger mig sin smutsiga fitta. haha lyssnar på blabla med snook o afasi o alla dom där.. så sköön, längesen man lyssna på den sist.

sen känner jag även såhär att tnt kan höra av sig nu och säga att ANGELICA!!! DU FÅR JOBBET GENAST.
för då kan jag jobba lite och köpa en pimpad bil, typ golf2a elelr en H civic :D ELLER nissan skyline <3 det är kärlek!! tänk att ha en snorgrön o lite vit skyline!! OOOOOOOOOOJ nästan så jag trillar av stolen, om jag hade suttit på en stol dvs.. sätter mig på en sen så kan jag trilla av den.

Nej nu ska jag googla lite och kolla på blocket efter häftiga bilar som jag intt har råd med :(
plus att det blir till att lyssna på lalala girl ännu 76 gånger :P



image25

igår satt vi på henkes baksida, jag drack öl kl 2-3 på dagen.. alkis?


trevlig tisdag allihopa!

intressant?

nej det är det inte, kanske uppdaterar sen :P

tvingad av henke att blogga :P

Det här inlägget kommer inte att bli särskillt ihophängande.

Idag hade jag på mig mina svarta lacoste skor fast jag hade mina vita k-swiss skor också tidigare och alldeles nyss när jag var ute och rökte faktiskt.
Va me Vesslan ett tag, han har köpt ny bil (mitsubishi evo) som jag fick åka med i, fan vad den gick, iaf han skjutsade mig hemifrån honom till donken i väsby där jag mötte Henke, Ceci och Cludde. Hoppade därifån ut ur hans bil och in i Henkes. Därifrån åkte vi och letade efter streetracet som inte fanns, köpte hamburgare på donken där det stod en ful bmw framför oss i kön som hette KEJ! Henke fick även motorstopp idag men då var inte jag med. Han köpte även GTA san andreas för hela 199 kr, bra henke!! Plus att hans lilltå möglade när han såg den vilsna karln vid okq8.

PLUS ATT NÄR HENKE O JAG VA PÅ KRYSSNING RÖJJDE HENKET MED EN STEGE. DÅ BLEV STEGROBIN LEDSEN INNERST INNE

Nu är mina katter ute och trackar en igelkott, lucas blev jätterädd och sprang runt och jamade (ovanligt) och kirre sitter och petar med tassen lite försiktigt då den attackerade honom tidigare.

Nej nu vart det alldeles för mkt röjj så jag ska rosta mig en stövel och äta. HERRÅÅÅ


och tack henke för all denna inspiration, utan dig hade jag inte klarat av att skriva detta underbara, mycket intressanta och läsvärda inlägget haha :P


valborg steg 2

ja men det som gjordes på valborg var inget spec. åkte hem till henke och satt där ett tag med dani, henke, nattap, ceci och sandra.. henke fick låna hans pappas nya audi som vi skjutsade dani, nattap och sandra till en fest i smedby i. sedan så åkte resten av oss, henke, ceci och jag (vi som inte har något liv) runt lite i väsby och märsta, arlanda och odensala. när vi precis kommit till väsby typ så ringde henkes kompis madde och fråga om vi kunde skjutsa henne från KC i märsta hem för 100 spänn, och det kunde vi. så vi åkte dit och typ 600m innan vi skulle svänga av i märsta tyckte henke att jag skulle toppa audin men jag sa att NEJ det gör vi på hemvägen, nästan så sa jag :P

iaf så hämtade vi henne och åkte sedan hemåt, då det var tidigt på natten och ändå ganska många bilar ute och valborg då det är risk för snuten och civare så va ja tvungen att ta det lugnt när det fanns andra bilar runtomkring.

japp jag gjorde så gott jag kunde och det vi kom upp i (förmodligen inte topphastighet) var 205km/h vilket jag känner är ändå helt okej.

blablabla hoppar lite i sagan om valborg, åkte iaf hem från henke på stegrobins sparkcykel och det tog mig ca 10 min, fett snabbt! när det tar typ 30 att gå.

179641-24

Audi A4 2.0 Diesel
205km/h märsta - väsby

Haha va ere me o leka cool? Aja jag e bäst, röka sova hejdååå

RSS 2.0