lgh

Tänkte ta mig i skinnet (säger man så?) och ta lite bilder på lägenheten men den är stökig som fan för vi har fortfarande inte kommit i ordning i den än, har juu bara bott där sen förra onsdagen. Och gästrummet är fullt av resväskor och kartonger. Men jag ska tvinga Kris att hjälpa mig att städa imorgon, kommer bli svårt men jag ska lyckas.
Kris är ju inte direkt känd i mina ögon för att hjälpa till, tex så hade vi 6 svarta sopsäckar fulla med sopor (of course daaaaah) som JAG, klena lilla Angelica fick bära ut själv i 3 omgångar, och det är en bit till soptunnorna, men såklart hade han inte hade lust just då. Hade vart dubbelt så effektivt om vi hade hjälpts åt då jag hade kunnat kämpa på mig 3 påsar och han 3, då hade JAG och HAN bara behövt gå en gång men nej Angelica ska såklart göra allt jobbigt själv, dvs gå 3 jävla gånger!!!!! Jag blir så jävla irriterad på den grabben ibland alltså, ena sekunden säger han att imorgon... JA DÅ SKA VI STÄDA. Dagen efter, neeee då orkar han inte utan han sätter sig bara framför tvn och spelar Fable II på sin jävla Xbox. Kastar snart ut den genom fönstret, och sen kastar jag ut Kris efter.
Vi har bråkat så förjävligt mycket dom senaste veckorna, har väl gjort slut typ 2 gånger haha. Sorry för allt klagande men vad fan man måste ju få ur sig skiten någon gång. Inte bryr jag mig om att jag skriver det på internet...
Sen idag hade vi bestämt att vi skulle gå ut vare sig det var i Ayia Napa, Protaras, Larnaca, Dekeleia eller Pyla (vi bor i Pyla strax utanför Larnaca). Men sen efter lite 'sexy time' som vi kallar det haha, ja då ska det sovas. Så jag, Angelica Christina Österberg får ge mig ut på stan för 5e dagen i rad. Så jävla roligt så det finns inte.
Inatt ska jag fanimej sova på soffan!!!!!!



Nu ska jag fucka off cause im in PAAAAAAAAAAAAAAIN!

ÄNNU MERA NYA GREJER

dock ganska dyra..
Kan ni se vad jag har fått av min älskade den här gången hehehehihihihohohoho. AJJ



mera nya grejer... men bara till mig denna gång :D

eller ja det är väl kanske till oss båda på sätt och vis.




dagens inköp

  • Optisk kabel till PS3 & TVN
  • "Skärmkabel" eller vad dett heter
  • Blackberry.... for moi!!!
  • Adidasskor....  also for moi!!!
  • Xboxspel
  • PS3 kontroll
  • Spade
  • EN glödlampa

Idag har vi fixat ute i trädgården, Kris har grävt och jag har vattnat, planterat gräs och satt ner några frön i blomkrukor.
Imorgon ska det inhandlas 50 liter jord, 30 liter räckte tydligen inte ens till halva vår blivande blomrabatt. Ska försöka få tag på 2 utestolar till för just nu har vi bara 2. Det ska också inhandlas en grill! För på lördag, ja då jävlar ska det grillas kyckling och grillspett!! Muuuuuuuuuums! :D

Nu blire hemgång, har fortfarande inget internet i lägenheten. SUCK!


Adieuuuuu!

in da car

eftersom en fattig dongel som jag tänkte köpa igår bara kommer funka med gprs hemma hos oss så har vi inge internet i lägenheten.. så ja tog datorn och satte i passagerarsätet och började köra tills jag hittade trådlöst internet. vill inte dra till modo på stripen för där sitter det ENDAST cyprioter och vet ni vad? JAG HATAR CYPRIOTER!

Vi har vart på ikea idag igen, köpte en matta, dvd hylla, 2 tvbänkar, en till sovrummet och en till vardagsrummet, ett skoställ, tvättkorgsgrejsimojj, lite sängkläder och massa annat kraffs.
Igår var vi och storhandlade mat för första gången... snacka om att vi båda är nollor i köket, ingen av oss visste vad man kunde laga så vi köpte helt enkelt bara lite (ganska mkt) tramsmat.

skulle lagat tacos idag men jag var för lat och drog in till donken i larnaca och köpte med lite mcdonalds hem istället.
ska börja dra mig hemåt nu, ska upp ganska tidigt imorgon för att åka till ayia napa och hoppa bungyjump, eller ja kris och ollie ska hoppa, inte jag för jag vart så jävla yr och dålig så jag inte ens kunde köra bil efter jag hade hoppat. blir väl jetski för mig istället.
och imorrn blir det nog tacos, kris är väldigt excited.

btw så kom jag på en sak, varför har inte ikea här på cypern sånna där tunnare madrasser som man har ovanpå den tjocka madrassed, alltså den madrassen som gör sängen mjuk??? sååååå irriterande!!

over and out fathamakkas haha

svettas

bara så ni vet.

Sitter på ett internetcafe och väntar på att vår mäklare(?) ska ringa, vi ska skriva på kontrakten idag och få nyckeln till vår lägenhet så vi flyttar in idag. Ska bli så jäääääääääävla skönt att 'flytta ur' resväskan och få in allt i garderober samt ställa undan alla väskor.

I alla fall, nu har vi fått några saker avcheckade på vår "To do lista" såsom, fixa lägenehet, köpa bil, paragliding, jetski och bungeejump :D inte för att det var så kul efter jag hade hoppat, var så yr så det svartnade för ögonen plus att jag mådde illa och fick svänga av på motorvägen från ayia napa för att jag inte kunde köra.

Jaja, som sagt idag flyttar vi in, runt 3-4 tiden skulle jag tro. Sen blir det att lassa ur all skit från bilen som är totalfull, finns en plats att sitta på och det är förarplatsen haha. Sen blir det raka vägen till Ikea i Nicosia. Yeeeeeeeeeeeeeeees allt går ihop nu, blir så glad.

Dags att läsa lite bloggar nu, tjohejjj!

äsch kan inte komma på någon rubrik

I alla fall så sitter man här i sängen med laptopen i knät, en kall Coca Cola på nattduksbordet och en cigg i handen. Vi försov oss imorse, har nya "arbetstider" nu för tiden. Klockan 05:30 ska jag skjutsa Kris till jobbet men vi kom inte upp förrän klockan 09:30 tror jag det var.
Efter jag hade skjutsat honom till jobbet tog jag en sväng förbi Larnaca, skulle försöka hitta Toni&Guy, men fy helvete, aldrig mer, kom fan aldrig ut från smågatorna.
Vad annars då... Livet leker väl typ, hoppas att vi får vår lilla söta bil idag så man slipper den här jävla lånebilen, en Mitsubishi Lancer från typ 1905 eller jaa snarare typ 1980-90 talet??



Vem kunde tro att jag skulle ha en liten Toyota. (Hatar Toyota, alltid gjort)
Hahaha.



NU: Moooooooooooooooot stranden!!!!

DAGENS INKÖP!

2 Hello Kitty gosedjur (nu har jag 3 st!!) haha
1 bil
1 besök hos frisören

Ja och så lite smågrejer här och där, btw så färgade jag håret brunt för några veckor sen men bestämde igår att jag ville gå tillbaka till att vara blond så jag köpte lite hårblekning för €6, priset var billigt men å andra sidan, priset jag fick betala för resultatet var inte så kul, hår som lossnar so fort jag rör mig (kan absolut inte borsta håret), 1½ dm av mitt hår avklippt, stora äckliga sår i hårbotten, €90 värt av hårprodukter, en ny färgning till askblond (mitt hår var rött, gult och typ vitt) och så grät jag lite hos frisören när hon klippte av mig allt hår :(

Jaja, snart får vi lägenheten och vår bil får vi imorgon eller i övermorgon, så något bra har hänt idag i alla fall. Plus att jag dör i typ 35-40 graders värme haha.





Dags för 2½ men, ciaooooo.

NYTT HEM














Japp, här kommer vi bo från och med den 12/8 (+-5 arbetsdagar) i en 2 sovrumslägenhet på första våningen med en trädgård med både soluppgång och solnedgång :)
Coolt va???


:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

090801

Tjohejsan!!

Ny kamera införskaffad!!!
Sitter just nu i familjen Kinleys vardagsrum med Michelle och kollar på Spiderman på en mini mini mini 14” TV. Kul, NOT!
Deras normala stora TV skulle ju in på lagning precis lagom till Wallander skullle visas häromdagen på engelska BBC4, gutted!!
Men lyckligtvis har vi bara 3 dagar kvar här i england. Så den 4 så flyger vi över till cypern igen. Ska bli så jävla skönt att komma tillbaka till värmen.
Här har man ju inte fått sett annat än regn och svarta moln typ. Håller just nu på att tvätta kläder, fan att man måste tvätta vitt och färgat för sig, det hade ju gått mycket snabbare om man bara kunde slänga in allt i samma maskin. Men icke sa nicke!! Men men, har ju ändå 3 dagar på mig att tvätta skiten.

Nu är jag hungrig så ska beställa hem lite kinesiskt eller indiskt 

Byeeeee





Tog lite bilder igår med vår nya digitalkamera som vi införskaffade oss igår.



RSS 2.0